Анастасија Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Nikad mi neće biti jasno,ateisti su,imaju slobodu i poštujem to.Ali zašto imaju potrebu da unižavaju vernike,ljude koji veruju u Boga?Zašto ovakve fotografije?Ja kad sam bila ateista,Bog mi nije padao napamet,niti sam na ljude koji veruju gledala sa podsmehom,omalovažavanjem,ma nisu mi na pamet ni oni padali.Ovo je strašno,na ovim fotografijama,zgadilo mi se. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Kako mislite da mogu da objasnim ovu prvu sliku, a da ne pomenem pedofiliju? nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Цитат Kako mislite da mogu da objasnim ovu prvu sliku, a da ne pomenem pedofiliju? Објаснићете ви то једног дана тамо где буде требало. Полако. 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Vredjamo se malo Aleksandre? Mislis da sam neko ko bi se zafrkavao sa necim groznim kao pedofilija? nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Цитат Ako te kapiram Aleksandre, ja opravdavam pedofiliju pa ce me neko zbog toga kazniti? Vec smo poceli da se vredjamo? Не, нисам то рекао. Објаснићете какве везе има Христос са педофилијом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Ne može da se objasni ( brani) nešto što je neodbranjivo.Ove fotografije govore o stanju uma i duša ljudi koji su ih pravili.Prva slika je insinuacija na pedofiliju,ima li nešto bolesnije od pedofilije?Na stranu što su Gospoda prikazali na ovaj nemam reči način,a tekst?Niko ne mora da veruje,niko ne mora ništa,ali čini mi se da u poslednje vreme si veći ateista ako što više blatiš,prozivaš verujuće i praviš ovakve bolesne fotografije i ismejavaš ljude koji veruju u Boga.Neka žive svoj život i puste sve ostale da žive,vernike,nevernike...ali ne onda ne bi bili ateisti,jer ne ismejavaju Boga i verujuće,onda se ne čuju,ovo je način da se čuju,doduše jadan,bedan i bolestan način,ali ipak neki način. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Hristos je na ovoj slici simbol, Aleksandre. Kada se stvari postave tako da se dogodi zlostavljanje bilo koje vrste, da svestenstvo to pokusa da sakrije, a vernici nisu drcni da stvar isteraju do kraja, nije bas nelogicno da posmatrac sa strane deduktivno stigne do lika iza kojeg se skriva cela masinerija. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 jel ti mislis da vise ima "verujucih" pedofila nego ateista pedofila? grdno se varas momche, jer cak i ti "verujuci" pedofili su ateisti- tj ne veruju u Boga uostalom omasio si forum, ovo je pravoslavni forum Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Anastasija, slozio bih se, tekst je stvarno preteran, ali opet da je psihopatologija - moze da bude a i ne mora. Dynablaster, naravno da to ne mislim, ali to mi i nije bila poenta. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Цитат Не, нисам то рекао. Објаснићете какве везе има Христос са педофилијом. Pa to je jasno... sledeci njega mnogi su se obreli u njoj... nista nepoznato u tome... Ali ne obican narod nego svestenstvo... vec decenijama, na pomen reci pedofilija svima na pamet prvo padnu afere sa hriscanskim denominacijama... E kad takva jedna pojava tako dugo traje da udje u socijalni milje onda je satira neminovna i nemilosrdna Ima na "ateistima" (FB) i puno karikatura sa bombasima samoubicama i vecina ih je prikazano kao muslimani... pitamo li se zasto je to tako... ne... jer to nije ismevanje nego ukazivanje na problem. A ova fotografija sa hristom i detetom je dobra ideja ali, slazem se, vrlo neukusno uradjena i jedna od retkih za koje se moze reci da su prisle granici... Naposletku zelim samo reci, da je vrlo licemerno da osudjujete za vredjanje i omalovazavanje kad toga na ovom forumu ima u gotovo svakoj temi... Neki Administratori sebi daju za pravo da prozivaju, vredjaju, klevetaju i pritom se sluze kocijaskim jezikom a satro se zgrazavaju nad "ateistickim vredjanjem"... daj nemoj da smo smesni... On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 i ne samo sto si omasio forum nego si omasio i smisao uopste, o vasem psiholoskom profilu(mislim konkretno na vas u udruzenju ateista kako se nazivate) moze da se napise knjizica, a problem je sto nemate pametnija posla u zivotu i dokoni ste bruka, radi nesto lepo i korisno nemoj da i sebi i meni tracis vreme i ti Mracnjak si promasio forum, da ponovim ovo je pravoslavni forum imate srece sto nisam moderator ili admin, jer vam ne bih dozvolio da gubite vreme ovde 319.gif jer jednostavno ste slepi i gluvi, a moderatori ovde vas tolerisu jer su veci hriscani od mene i imaju strpljenja i nadaju se da ce vam uci iz dupeta u glavu Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Dyne, ti si burazeru celu noc nesto nervozan? 319.gif Nisam clan nijednog udruzenja. Razgovore na relaciji teisti - ovi drugi su mi zanimljivi kao mentalna akrobacija. Neces verovati, ali ovde nisam dosao zbog zlih namera. 319.gif nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Passenger,ja volim šalu,jako i znam kada je šala u pitanju.Ovo nije šala,ni sarkastična šala čak,ovo je psihopatologija,neko ko je tu fotku napravio,ima bolestan um i dušu.Ovo što je uradio je za osudu,a njemu neka je Bog u momoći i stručni lekari.Neko ko je ovo napravio,a njemu je to smešno,jeste bolestan.Pedofilija je previše ozbiljna stvar da bi tu bilo mesta za bilo kakav oblik šale,jer mala deca su u pitanju,oni,koji su nemoćni da se odbrane.Opet mene kao vernika vređa fotografija Gospoda i tekst ispod,koji stoji. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Цитат Hristos je na ovoj slici simbol, Aleksandre. Kada se stvari postave tako da se dogodi zlostavljanje bilo koje vrste, da svestenstvo to pokusa da sakrije, a vernici nisu drcni da stvar isteraju do kraja, nije bas nelogicno da posmatrac sa strane deduktivno stigne do lika iza kojeg se skriva cela masinerija. Veoma je indikativno sto ovakvu "logiku" niko ne primenjuje kad zeli da kritikuje taksti sluzbe, policiju, zdravstvo unutar kojih je broj patoloskih pojava daleko veci nego unutar hriscanstva (pricamo o pravoslavlju). Tada niko ko zna kako funkcionise dedukcija ne stigne deduktivno ni do "arhi policajca" niti pravi najodvartnije karikature o Hipokritu nego izoluje sve te patoloske slucajeve po konkretnom istorijsko social politickoj uzrocnosti. A mnogo govori i o advokaturi takve kritike. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Passenger Написано Април 19, 2011 Пријави Подели Написано Април 19, 2011 Цитат Passenger,ja volim šalu,jako i znam kada je šala u pitanju.Ovo nije šala,ni sarkastična šala čak,ovo je psihopatologija,neko ko je tu fotku napravio,ima bolestan um i dušu.Ovo što je uradio je za osudu,a njemu neka je Bog u momoći i stručni lekari.Neko ko je ovo napravio,a njemu je to smešno,jeste bolestan.Pedofilija je previše ozbiljna stvar da bi tu bilo mesta za bilo kakav oblik šale,jer mala deca su u pitanju,oni,koji su nemoćni da se odbrane.Opet mene kao vernika vređa fotografija Gospoda i tekst ispod,koji stoji. Ali ja mislim da akcenat nije na detetu. Demotivator para usi i sigurno je stvar mogla da se uradi suptilnije. E sad, ako postoji demotivator ne mora da znaci da je "autor" pucao da izazove smeh kod drugih, niti da se on smejao. Mozda mu je jedini cilj bio da jakim recima skrene paznju na jedan strasan problem. nepostojanje dokaza je dokaz nepostojanja! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука