Jump to content

Где су границе деловања Светога Духа? Како ће се спасити толики људи који живе без Христа и Литургије?

Препоручена порука

ДаклеМ: како ће се спасити Кинези...

Tako što će vaskrsnuti iz mrtvih  greengrin  319.gif

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 196
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Tako što će vaskrsnuti iz mrtvih   greengrin  319.gif

Васкрснуће сви, али се сви неће спасити.

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

Јоил све "зна". Све дрвље и камење на "сатански телевизор", а јутјуб закрчио својим изјавама.

Јоил је "прорекао" о. Николају да ће "страдати мученички", Николај опет "да купимо залихе уља и бјежимо у брда"....мислим човјек је још жив, тумачи пророка Данила и Откривење (што би се рекло од некога "сиц"?), али баш да ће га неко мучити нема назнака...

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

"Узљубите љубав, младићи и девојке, за љубав прикладни; али право и незазорно, да младићство и девство не повредите, којим се природа наша Божанској присаједињује, да Божанство не узнегодује".

Подели на овим сајтовима

Tako što će vaskrsnuti iz mrtvih  greengrin  319.gif

Васкрснуће сви, али се сви неће спасити.

Kapiram nego reko da se malo našalim.

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Ту долази наша улога да се ми молимо за свачије спасење ми треба да носимо бремена једни другима па било то и за милијарду Кинеза.Они би тебало да се спасу тј. да узму удела у Царству кроз нашу молитву.

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Ту долази наша улога да се ми молимо за свачије спасење ми треба да носимо бремена једни другима па било то и за милијарду Кинеза.Они би тебало да се спасу тј. да узму удела у Царству кроз нашу молитву.

ajde ne šali se ,dobro je ako umijemo nos obrisat,a ne da se mi molimo za cio svijet

smisliće kinezi sami neko malo,malo rješenje

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

ajde ne šali se ,dobro je ako umijemo nos obrisat,a ne da se mi molimo za cio svijet

smisliće kinezi sami neko malo,malo rješenje

kriminalac "Ми треба да смо со земљи."Шта ћемо ако со обљутави? kriminalac

У одсуству непосредног личног просветљења, треба веровати неким светитељима који су непосредно искусили божанске ствари. Готово да је сигурно да ће богословствовање које се не заснива на искуству резултовати ужасом.

Подели на овим сајтовима

Аки се зеза не пали се.  Онн баца мамце да би те после побио знањем. Он и Сања хоће да оправославе посјетиоце.

Ne zezam se. Ja ozbiljno stojim iza stava o apokastazi isto kao i sv Maksim.

Подели на овим сајтовима

Аки се зеза не пали се.  Онн баца мамце да би те после побио знањем. Он и Сања хоће да оправославе посјетиоце.

Ne zezam se. Ja ozbiljno stojim iza stava o apokastazi isto kao i sv Maksim.

Стим да си их навео на Оригена и Григорија Ниског...небитно. Знаш ти да "подбодеш".

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

Подели на овим сајтовима

Moralnim zakonom koji ima svaki čovek. Ovu temu smo obradili nekoliko puta.

Да, али ако нису чули за Јеванђеље...

I da su čuji gde im Jevanđelje garantuje da je ono istinito ?

Подели на овим сајтовима

Moralnim zakonom koji ima svaki čovek. Ovu temu smo obradili nekoliko puta.

Да, али ако нису чули за Јеванђеље...

Он је вјероватно мислио на савјест, оно што Св. Павле говори кад говори о "унутрашњем човјеку".

СРБИ ИЗУМИРУ БЛУДНИЧЕЋИ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...