Jump to content

Да ли сте знали? (разне занимљивости)

Оцени ову тему

Тавита

Препоручена порука

• Гости

Ја супротно од Мартирија - Гранд кафу. Мени смета што кад се таман закачим за неку, промене јој укус. Ево, сад ми нестало Гранд - кувам Дон - уопште нема пене!

Кад није пост волим да идем у Костас кофе - тамо пијем велику моку, посуту циметом :)

Кафа без пене, хм... :)

Подели на овим сајтовима

Скидам пену јер та мока  има много неке од житарица, па пунооо пени,

иначе ми прија  нормална кафа, која је постала  ''ненормална'', бунгур,дивка,

ко би знао шта...

Иначе има овде код нас  ''Кућа кафе'', са добром Моком, али никад да стигнем... :)

Подели на овим сајтовима

Свака част на томе добро је имати "рекрацију" у тим годинама али ипак би требао радити са мањим ритмом и јести квалитетнију храну, све у свему  :)

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

Није, није! Да је врста неког стимуланса, то сигурно јесте! Мени се тек онда повежу кончићи...и то не само ујутро...

Није самообмана...

To si se navukla.:)

Tako kažu i narkomani, ne mogu da funkcionišu dok se ne urade.

Nešto se prisećam kako je počela najezda reklamiranja kafe devedesetih godina.

Dobro su nas pripremili za razbijanje.

Inače kokain je glupost i stvara teške posledice, čak i ako ga jednom uzmeš. Drogiraši postaju nenormalni.

Јесте, дуго је конзумирам, признајем, ал шта ћу, то ми је једини порок...(мислим од ових зависничких).

Мени кафа никад није тражила цигаре. 89898989898989

Цитат

Možda od svih pića Koka Kola stvara najgadniju zavisnost. Pod uslovom da je piješ svaki dan.

Ni meni, ali ja pijem kafu napr. 1 nedelju , pa posle nepijem itd. + ona u kaficu ...

Mnogo volem onu Tursku kafu + kad pogodim sa kajmakom (Vi to zovete pena  :) ) .... Inace Grand.

Moja rodj. sestra je imala tu naviku pila se Koka kolu svaki dan, skoro ko cigarete, ali sad  slava3 nepije toliko, retko je konzumira. Njena drugarica jos pije skoro svaki put ima u ruci falsu Koka Kole.

Koje su posledice od zavisnog konzumiranja K.K ???

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Цитат

E, to i mene zanima. Zna li neko?

Mogu da izguglam, al' nije to to  slava3

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Знам да су лекари препоручивали да дам деци мало кока коле, кад их је болео стомак. (Наравно да то не чиним пре него што их прегледају и кажу ми да смем.) Вероватно има случајева када помаже.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Знам да су лекари препоручивали да дам деци мало кока коле, кад их је болео стомак. (Наравно да то не чиним пре него што их прегледају и кажу ми да смем.) Вероватно има случајева када помаже.

Kad sam pao u nesvest u bolnici dali su mi K.K da se oporavim .... valjda zbog secera kojih ima  0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Цитат

Која вам најбоља кафа ?

Мени Бонито (најчешће је пијем ) и Донкафе , то су ми као најбоље од свих осталих.

Гранд кафа ми као да је од брашна прављена.

И ја пијем Бонито. 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат
  Цитат

Kad sam pao u nesvest u bolnici dali su mi K.K da se oporavim .... valjda zbog secera kojih ima  0102_laugh

Мислим да је та биљка која се налази унутра, као и кофенин, заиста благотворна у малим количинама, и треба је користити кад се осетиш лоше. Кад се потпуно исцрпим на послу и добијем јаку главобољу, онда попијем чашу кока коле и боље је.
Подели на овим сајтовима

• Гости
  Цитат
  Цитат

Која вам најбоља кафа ?

Мени Бонито (најчешће је пијем ) и Донкафе , то су ми као најбоље од свих осталих.

Гранд кафа ми као да је од брашна прављена.

И ја пијем Бонито. 0102_laugh

Мени сметају, јер су горче, али то је само ствар укуса.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Да  помаже  код  дијареје, посебно  дечије.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...