Anel Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Sta je Obraz?Jel neka hriscanska sekta kao kod nas vehabije? Помаже Бог брате Анеле! Селам! Наравно да није, Образ је пре свега политичка организација Kako gleda na Srbe islamske vjeroispovjesti? Kako se odnosite na Srbe muslimane kao sto je Sulejman Spaho iz SRS? P.S: Moja rodbina u Pazaru glasa za SRS :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Pa ovaj citat,mislim na pink pravoslavce što njuejdzuju i razvodnjavaju Prvaoslavlje? То се може закључити из текста.... 319.gif Ja sam ti malo priglup , ne mogu da zaključim, pa mi moraš razjasniti! Наравно да ниси Дејане, покушаваш нешто.... Трећа опомена, бан, се то зове srcee Kao glavni baja među adminima mogu da te banujem kad god mi se oće bez da imaš tri opomene.Dakle ,šta je kod tebe to pink pravoslavlje ili je dovoljno da pogledam film rat za duše pa će mi se samo kazati? Главни си? Одлично.... Дефетизам, капитулантство и кукавички пацифизам, ма како вешто били маскирани интерпретацијском злоупотребом библијских цитата; они који су, у име тобожње љубави према личним непријатељима, равнодушни према свима онима који желе да нас злодуховно, политички, војно, економски и на било који други начин раслабе, окупирају и пониште претварајући нас у робље Новог светског поретка. (Своје личне непријатеље побеђујемо кроз молитву и пост плодовима истинског смирења задобијеног благодаћу Божијом. Али, непријатеље Божије и непријатеље нашег Отачаства можемо побеђивати само праведном силом.) Трудио сам се да ти што општије кажем о томе. Све си ми реко :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Sta je Obraz?Jel neka hriscanska sekta kao kod nas vehabije? Помаже Бог брате Анеле! Селам! Наравно да није, Образ је пре свега политичка организација Ако сте политичка организација, одакле вам право да се мешате у црквени поредак??? :cheesy: ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odžačar Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Рецимо веома неисправно расуђивање у вези одабира партнера неких од чланова, базирано на боји коже итсл. Kad mi pričao Milić od Mačve kako njegov neki drugar jelte sa cigančicom, kaže mi, a ona lepa ko lutka. I da li Milićeva mama ili njegova mama, ne sećam se više, kao tu se zgranula -gde se to radi sa cigančicom. Radi se radi kaže Milić, kad je dobro žensko... Šta znaju ovi šta je dobro žensko, njima bitno samo da je Srbkinja... Kako ide ona stvar "Ja sam mala garava, crna tvoja ciganka..." srcee A de Srpkinja može da ne bude "dobra ženksa"? spam Pa recimo ako je clan Obraza ili tako neke "avangarde" onda Boze pomozi sa tom njenom pamecu. Mislim moze biti super gradjena ali takvu mogu naci i u bordelu sa istom pamecu. A ti voliš te iz bordela? spam Al dobro je što ti "nije bitna spoljašnost" srcee A da li je tebi važnije da nije "iz Obraza ili tako nečeg" nego da je pravoslavna? 4chsmu1 Vazno je da nema "pamet" prosecnog clana Obraza jer ja za dovodjenje tako cega u red ja nemam ni strucnosti ni smirenja. Mislim hocu ja da pomognem ali za takav profil problema je ipak profesionalna pomoc majka sto kazu. Pre ce bilo koja iz bordela da se preobrazi u majku i suprugu nego li ce Obrazovka da se oBezObrazi. bleh Kako ovo podseća na nešto od ranije, samo tad pravoslavne Japanke behu u pitanju ako se dobro sećam :cheesy: Znači ipak može nekad nešto da bude važnije od toga da li je pravoslavna? 319.gif A šta ako ima neprosečnu pamet? srcee Znači tvoj tip žena su one bezobrazne iz bordela? 0442_feel Je l se dobija neki popust posle nekog vremena? srcee A brate, šta bi uradio da se zaljubiš u devojku iz Obraza ili nečeg sličnog? :bla: Mislim, je l bi pokušao nju da obezobraziš, ili sebe da preobraziš? 0442_feel srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Своје личне непријатеље побеђујемо кроз молитву и пост плодовима истинског смирења задобијеног благодаћу Божијом. Али, непријатеље Божије и непријатеље нашег Отачаства можемо побеђивати само праведном силом. Ок, ајд онда дефиниши шта тачно подразумеваш под праведном силом, а шта под истинским смирењем? Премлаћивање неистомишљеника - десет на један? Застрашивање и претње? Прекидање литургија? Хушкање малолетника на милицију? Кривоклетство? Пропагирање фашистичких организација? Спамовање православних форума? Радне логоре, стрељања, протеривања? ... Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 @Odzacar Imam nekoliko prijatelja shrinkova pa bi je oni spasavali samo za mene. Nista se ti ne brini za sve sa moze naci inteligentno resenje samo kad se hoce i ima sa cime. prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Цитат Sta je Obraz?Jel neka hriscanska sekta kao kod nas vehabije? Помаже Бог брате Анеле! Селам! Наравно да није, Образ је пре свега политичка организација Ако сте политичка организација, одакле вам право да се мешате у црквени поредак??? тако им пише у статуту prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Доместос - фамилија постаје веома досадна ... .gif' class='bbc_emoticon' alt='prstgore' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Админима,модовима и свим члановима prstgore :drugarstvo:осим наравно екипи Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Цитат Оче рекло би се да ово што ви (мислим на администрацију) форума радите, представља најгори вид унижавања свега што је Србско и свега што је Православно. Под формом православног форума, овде се износе њу ејџ доктрине како нација не постоји и слично, а радите под благословом владике Јована.... Сумњам да владика чита писанија овде, али потрудићу се да део материјала стигне до њега.... И Ви, после свих увреда које су овде изнешене на мој рачун, себе називате пастиром? Размислите мало о томе.... Ја се никада нисам ни слагао ни учествовао у разбијању Литургија, нека вам је и то на част, оче. Hoćeš li biti ljubazan da mi odgovoriš zašto pišeš SRBSKO (kada je tako nepravilno)? Писао сам о томе на једној теми већ.... Pa, kako ja da nađem to sad ? prstgore Daj link... . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anel Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Цитат Sta je Obraz?Jel neka hriscanska sekta kao kod nas vehabije? Помаже Бог брате Анеле! Селам! Наравно да није, Образ је пре свега политичка организација Kako gleda na Srbe islamske vjeroispovjesti? Kako se odnosite na Srbe muslimane kao sto je Sulejman Spaho iz SRS? P.S: Moja rodbina u Pazaru glasa za SRS prstgore Nije lijepo da mi izbjegavas odgovor. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Bog je "stvorio" rase i nacije taman koliko je stvorio ebolu i kugu i umiranje celija zivih bica. Da postojanje tih apstrakcija jesu po Bozijem dopustenju kao i bolseti ali su daleko od Bozije zelje da one predstavljau bilo sta znacajno a kamoli da se vezujemo za njih. Објаснио. Капа доле. Свака даља расправа само показује вредност оне "зло је ко не зна а научити се не да." Иначе ја се дивим управи на показаном смирењу, да се ја питам лепо бих све бановао или макар ограничио на једну тему. Али није ово толико лоше, чим је форум толико занимљив разним...хм типовима, значи да се ради добар посао. Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anel Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Cekajte malo braco, zar to vasa hriscanska vjera negira srpski narod? greengrin Ako je tako, bolje je sto su moji preci pre nekolko vjekovali prihvatili islam... Urazumite se. Vjera se moze mjenjati kao hlace, ali narod NIKADA. To je najveci problem kod Bosnjaka koji ne znaju odakle poticu (odnosno znaju kao i ja ali nece da prihvate cinjenice). A ti Akvilio, jesili ti uopste Srbin? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Cekajte malo braco, zar to vasa hriscanska vjera negira srpski narod? Ako je tako, bolje je sto su moji preci pre nekolko vjekovali prihvatili islam... Urazumite se. Vjera se moze mjenjati kao hlace, ali narod NIKADA. To je najveci problem kod Bosnjaka koji ne znaju odakle poticu (odnosno znaju kao i ja ali nece da prihvate cinjenice). Без увреде, али какав став очекивати од некога коме је преча вечера од вере... greengrin ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Црни Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Цитат Цитат Sta je Obraz?Jel neka hriscanska sekta kao kod nas vehabije? Помаже Бог брате Анеле! Селам! Наравно да није, Образ је пре свега политичка организација Kako gleda na Srbe islamske vjeroispovjesti? Kako se odnosite na Srbe muslimane kao sto je Sulejman Spaho iz SRS? P.S: Moja rodbina u Pazaru glasa za SRS greengrin Nije lijepo da mi izbjegavas odgovor. Ко мало боље познаје ставове Образа, зна да је сваки добронамеран човек добродошао, уосталом тако је било раније, сада не знам..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука