ego Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Цитат Цитат "Kome snaga u topuzu lezi, tragovi mu smrde necovjestvom" Petar Petrovic Njegos Ево и још један добар цитат prstgore "Чим видиш да неко,у разговору,без потребе,тумачи поступке,или речи, или чак само намере и изводи самовољне закључке и доноси строге судове, који су у ствари пресуде – знај да није добар човек ни на добром путу. И клони га се кад год можеш. " Андрић-Знакови поред пута „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Цитат Цитат Ционисти, Шиптарски терористи, муслимански екстремисти, Усташе, Наркомани, Перверзњаци, секташи, сепаратисти, анархисти, антифа, домаћи издајници ... и многи други... Дебело ће платити за своје антисрпско деловање... Од висине греха према српском народу и српској држави, биће и висина њихове казне, неки ће завршити у рехаблитационим центрима, неки у радним логорима, неки ће бити стрељани, неки протерани... Постоје разне казне за разне злочине... Наравно ја нисам упознат са званичним казненим мерама покрета Образ у будућој Србији, ово сада сам написао у своје име, јер могу да наслутим, јер тако су кажњавани непријатељи за време наших узора !!! Изгледа да су овој дечици узори Турци Османлије, а не Христос и св.Сава. ...или су ово некакви фолксдојчери који су очували кроз деценије традиције нацизма па и даље трабуњају о конц-логорима, стријељањима и егзодусима. Све у свему, у овој причи српског и светосавског нема ни у промилима... Ја имам још бољу идеју , рецимо вако , све стрељати сем деце, а децу послати у јаничаре . Значи направе се неки кампови при намастирима и онда се ту та деца подучавају борилачким вештинама , војном животу и црквеном верском фанатизму, по могућству негде близу Љуљака . Знаш истина је тамо негде(икс фајлс) ... у Љуљацима... Е сад једини је проблем шта би со толиким лешовима, мислио сам најбоље је да их изрендамо па са њима да нађубримо свету српску земљу , што да се трујемо овим разнијем вештачким ђубривом, значи ем еколошки чисто ем решиш се душмана и мирна бачка, јел . Слажете ли се ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Добро ајд сад сам мало прећеро, заправо ја као сваки пинк православац мислим да је најбоље да се ми завучемо у своје кућетине и молимо се Богу па шта нам буде, значи кад си гладан молиш се Богу, кад имаш неки проблем молиш се Богу, кад треба ићи на посо а ти уместо тога молиш се Богу, кад треба да идеш у рат јел отаџбина зове а ти јок, јер то су свакако закували неки политичари ти само станеш на молитву а Шиптари Рвати и остали душмани кад виде како се ти предано молиш Богу они ће да устукну из целе Србије, и не само Србије него чак и велике Србије и сви ће да побегну главом брез обзира јер јако с нами Бог разумјејте јазици и покајајтесја. Значи оно само Црква , евхаристија и молитва , ништа овосветске бриге јер се лепо каже свјакоје ниње житејскоје отложим попеченије, значи попеченије отложим, шта ме брига за попеченије , то нек брину ови што су настали од мајмуна а ми смо настали од Адама и Еве и нас се то не тиче. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Уствари ја се увек двоумим између ове две опције... Мајку му ... како су то наши стари решавали да истовремено буду и Срби и Хришћани није ми јасно ... prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Цитат Цитат Цитат Ционисти, Шиптарски терористи, муслимански екстремисти, Усташе, Наркомани, Перверзњаци, секташи, сепаратисти, анархисти, антифа, домаћи издајници ... и многи други... Дебело ће платити за своје антисрпско деловање... Од висине греха према српском народу и српској држави, биће и висина њихове казне, неки ће завршити у рехаблитационим центрима, неки у радним логорима, неки ће бити стрељани, неки протерани... Постоје разне казне за разне злочине... Наравно ја нисам упознат са званичним казненим мерама покрета Образ у будућој Србији, ово сада сам написао у своје име, јер могу да наслутим, јер тако су кажњавани непријатељи за време наших узора !!! Изгледа да су овој дечици узори Турци Османлије, а не Христос и св.Сава. ...или су ово некакви фолксдојчери који су очували кроз деценије традиције нацизма па и даље трабуњају о конц-логорима, стријељањима и егзодусима. Све у свему, у овој причи српског и светосавског нема ни у промилима... Ја имам још бољу идеју , рецимо вако , све стрељати сем деце, а децу послати у јаничаре . Значи направе се неки кампови при намастирима и онда се ту та деца подучавају борилачким вештинама , војном животу и црквеном верском фанатизму, по могућству негде близу Љуљака . Знаш истина је тамо негде(икс фајлс) ... у Љуљацима... Е сад једини је проблем шта би со толиким лешовима, мислио сам најбоље је да их изрендамо па са њима да нађубримо свету српску земљу , што да се трујемо овим разнијем вештачким ђубривом, значи ем еколошки чисто ем решиш се душмана и мирна бачка, јел . Слажете ли се ? 1000000001010 Кад се будеш кандидовао за пресједника СРБистана, имаш мој глас... Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Цитат Уствари ја се увек двоумим између ове две опције... Мајку му ... како су то наши стари решавали да истовремено буду и Срби и Хришћани није ми јасно ... 1000000001010 Јеси ли читао Родољупце? Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
andrej Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Цитат Уствари ја се увек двоумим између ове две опције... Мајку му ... како су то наши стари решавали да истовремено буду и Срби и Хришћани није ми јасно ... 0442_feel bliss jeeee Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Црни Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Охохохохохо, и за јерес оптужујете? Лепо, лепо Бога ми, стварно..... Хвала вам браћо од срца! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Рецимо веома неисправно расуђивање у вези одабира партнера неких од чланова, базирано на боји коже итсл. Kad mi pričao Milić od Mačve kako njegov neki drugar jelte sa cigančicom, kaže mi, a ona lepa ko lutka. I da li Milićeva mama ili njegova mama, ne sećam se više, kao tu se zgranula -gde se to radi sa cigančicom. Radi se radi kaže Milić, kad je dobro žensko... Šta znaju ovi šta je dobro žensko, njima bitno samo da je Srbkinja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 nemoj mi o meleskinjama molim te, jedva sam se skino sjedne(tj otcopao) gle dobio sam samo autogram smej.gif a sta pise na poledjini to cu zadrzim za sebe hehe smej.gif 0409_feel http://www.google.com/images?q=nazan+eckes&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=en&tab=wi&biw=1280&bih=842 crvenilo Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Оче рекло би се да ово што ви (мислим на администрацију) форума радите, представља најгори вид унижавања свега што је Србско и свега што је Православно. Под формом православног форума, овде се износе њу ејџ доктрине како нација не постоји и слично, а радите под благословом владике Јована.... Сумњам да владика чита писанија овде, али потрудићу се да део материјала стигне до њега.... И Ви, после свих увреда које су овде изнешене на мој рачун, себе називате пастиром? Размислите мало о томе.... Ја се никада нисам ни слагао ни учествовао у разбијању Литургија, нека вам је и то на част, оче. Hoćeš li biti ljubazan da mi odgovoriš zašto pišeš SRBSKO (kada je tako nepravilno)? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Немој, МОЛИМ ТЕ! 0205_whistling ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Црни Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Оче рекло би се да ово што ви (мислим на администрацију) форума радите, представља најгори вид унижавања свега што је Србско и свега што је Православно. Под формом православног форума, овде се износе њу ејџ доктрине како нација не постоји и слично, а радите под благословом владике Јована.... Сумњам да владика чита писанија овде, али потрудићу се да део материјала стигне до њега.... И Ви, после свих увреда које су овде изнешене на мој рачун, себе називате пастиром? Размислите мало о томе.... Ја се никада нисам ни слагао ни учествовао у разбијању Литургија, нека вам је и то на част, оче. Hoćeš li biti ljubazan da mi odgovoriš zašto pišeš SRBSKO (kada je tako nepravilno)? Писао сам о томе на једној теми већ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Један од симптома размахивања Новог светског поретка на нашем поднебљу представља појава крштених Срба који своју светосавску веру исповедају као да живе у некаквом свемирском броду а не у конкретном народу против кога се од стране јудеомасонских, усташких, потуричких, шиптарских и НАТО злочинаца води бесомучни рат, уз непрестано трајање идеолошко-злодуховног разарања у лику партијашког паразитирања и секташке најезде. Збуњени и заплашени пред бујицом немилих догађаја, ови наши "ружичасти и хипи православци" наивно желе да бреме своје непоновиве историјске одговорности збаце бегством у симулацију хришћанског идентитета. То бегство се неминовно завршава кобним упадом у каљугу пијетистичко-индивидуалистичке псеудохришћанске религиозности која, наравно, нема никакве везе са стаменкаменом живе православне црквене побожности. Јер ма како се вешто жонглирало цитатима из светоотачких ризница и ма колико се добро познавала литерарна продукција савремених светских теолошких великана - ипак је све то убијајуће слово шарене цитатологије уколико није заквашено оживотворујућим Духом освештаног светосавског државотворног Предања. Као што и Апостол каза: "Слово убија, а Дух оживотворује" (2. Кор. 3,6). Прочитај мало боље почетак, издвојио сам ти га..... Одлично, онда се бавите Литургијом, а не политиком и Нацијом, онда ће можда и изаћи и понешто добро из свега овога .... Na koga se konkretno ovo odnosi ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Црни Написано Април 4, 2011 Пријави Подели Написано Април 4, 2011 Цитат Цитат Цитат Један од симптома размахивања Новог светског поретка на нашем поднебљу представља појава крштених Срба који своју светосавску веру исповедају као да живе у некаквом свемирском броду а не у конкретном народу против кога се од стране јудеомасонских, усташких, потуричких, шиптарских и НАТО злочинаца води бесомучни рат, уз непрестано трајање идеолошко-злодуховног разарања у лику партијашког паразитирања и секташке најезде. Збуњени и заплашени пред бујицом немилих догађаја, ови наши "ружичасти и хипи православци" наивно желе да бреме своје непоновиве историјске одговорности збаце бегством у симулацију хришћанског идентитета. То бегство се неминовно завршава кобним упадом у каљугу пијетистичко-индивидуалистичке псеудохришћанске религиозности која, наравно, нема никакве везе са стаменкаменом живе православне црквене побожности. Јер ма како се вешто жонглирало цитатима из светоотачких ризница и ма колико се добро познавала литерарна продукција савремених светских теолошких великана - ипак је све то убијајуће слово шарене цитатологије уколико није заквашено оживотворујућим Духом освештаног светосавског државотворног Предања. Као што и Апостол каза: "Слово убија, а Дух оживотворује" (2. Кор. 3,6). Прочитај мало боље почетак, издвојио сам ти га..... Одлично, онда се бавите Литургијом, а не политиком и Нацијом, онда ће можда и изаћи и понешто добро из свега овога .... Na koga se konkretno ovo odnosi ? Мој коментар или издвојен цитат? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука