Mилена КШ Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 ...ako jeste,na koje? Necete verovati,ali ja sam gadljiva na bananu i kuvani crni luk 0304_smile4 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Ако кренем да набрајам,потрајаће.Али ево пар:спанаћ,блитва,зеље,маргарин.... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Мој желудац није толерантан према свјежем црвеном луку. Млади и бијели толерише. 1312_womens Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Sampinjoni,to se desilo u prvoj trudnoci i jos nije prestalo...evo,muka mi je i kad samo pomislim na njih... inace u prvoj trudnoci nisam podnosila cokoladu 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Кувани лук и конзервансе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Krvavica i oči (svinjske, ovčije). Ovo prvo - od kako pročitah Stari Zavet a ovo drugo od kako videh moga oca kako to jede. 1312_womens Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Ja ne jedem ništa što se na tanjuru još miče, ima oči pa još u mene gleda! :wink: Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Зависи како су спремљене. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Moja cerka je dugo bila alergicna na mleko,mlecne proizvode,soju i cokoladu.Prvi put je jela cokoladu pre 3 meseca.Sada je ostalo samo cisto mleko,sme sve ostalo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2011 На џигерице и на остале унутрашнје ђаконије :wink: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Ja ne jedem ništa što se na tanjuru još miče, ima oči pa još u mene gleda! :wink: Овако нешто http://www.youtube.com/watch?v=6fGOjZjM0xQ СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Ja ne jedem ništa što se na tanjuru još miče, ima oči pa još u mene gleda! :wink: victory78 ни ја Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Ja ne jedem ništa što se na tanjuru još miče, ima oči pa još u mene gleda! :wink: :wink: ни ја victory78 бљак 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Дагње Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука