Gandalf Sivi Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Moja omiljena Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Ta matakia sou, aderfoula vre, mou ragizoun tin kardoula... Знам ову песму, али је не знам у овој оригиналној верзији из доба Дарија Трећег ) Juan Valdez and Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 2 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Svaka cast Ivane, Ivice....... Odlicne pesme! Tek sad sam video ovu temu, od mene za sad malo reibetika, a ostalo posle posta .smesko. http://www.youtube.com/watch?v=aXJQmTSptCc P.S. kako da postavim direktno youtube? Иван је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Ведран and Иван је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 N.Petrovic and Ведран је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 @Јефимија: К'о бомбона. Одмах је пао download Пасхалиса Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest јер. Агапије Написано Децембар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Ово је једна од најлепших грчких љубавних песама: Терзисова уживо верзија: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Кратак документарац о једној од лепших грчких песама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 А ево још мало од анђелчића Аретуле. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest јер. Агапије Написано Децембар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Нешто неће линкови.... На ову песму сам мислио: http://www.youtube.com/watch?v=Y6CZbWn-GWQ&sns=em Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest јер. Агапије Написано Децембар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Терзисова верзија : Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Даларас у пратњи Руса PowerCat је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=34HgPznnXXwZa Tinkicu !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука