Juan Valdez Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Najbolja Ова песма је популарна у Србији, али не и у Грчкој. Тамо је нећеш толико често чути. Један старији Грк ми је рекао да је то зато што су овакве песмице (са изузетно глупим и јефтиним текстовима) штанцоване за време хунте, док је музика која има неку вредност забрањивана. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Ja grke ono baš gotivim, smatram ih za bratskiji narod od svih ovih komšija raznih Slovena itd. Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Ja grke ono baš gotivim, smatram ih za bratskiji narod od svih ovih komšija raznih Slovena itd. Мени причаш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Μ' αρέσει να μη λέω πολλάμη λέω πολλάμ' αρέσει να κοιτάω ψηλάστ' ατέλειωτα τραγούδια...... http://www.youtube.com/watch?v=JYILd9nUE5k P.S. Kako da postavim video ovako direktno kao sto vi radite? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Фебруар 6, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2013 Kako da postavim video na nacin ko sto vi to radite? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Valjda se snadjoh. Elate re pedja, pame.... http://youtu.be/OHQ7PTUt60k Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Dalaras... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 ...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Мај 5, 2013 Пријави Подели Написано Мај 5, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Мај 21, 2013 Пријави Подели Написано Мај 21, 2013 N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Мај 28, 2013 Пријави Подели Написано Мај 28, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 21, 2013 Пријави Подели Написано Август 21, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Септембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2013 Управо откривена (инструментална) песма коју сам из прве заволео: Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука