Juan Valdez Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Бесмртни Казанцидис и моја биографска Spiti mou einai o dromos... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest јер. Агапије Написано Децембар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Од Пеги Зине, ова песма ми највише мирише на Грчку: PowerCat and Иван је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest јер. Агапије Написано Децембар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Ова је већ за фестивал од Пеги ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Tinka...If you leave... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ADvVy7nVIl8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Мааа, је л истина де је речи за ону прелепу песму : Mi Mou Thimonis Matia Mou..., написао српски војник са солунског фронта и посветио је девојци коју је заволео а.....морао је да је остави и врати се у Србију.... Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Мааа, је л истина де је речи за ону прелепу песму : Mi Mou Thimonis Matia Mou..., написао српски војник са солунског фронта и посветио је девојци коју је заволео а.....морао је да је остави и врати се у Србију.... Није, осим ако је Stavros Kougioumtzis није мазнуо. Поставио сам видео баш о тој песми на врху претходне стране. nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Мааа, је л истина де је речи за ону прелепу песму : Mi Mou Thimonis Matia Mou..., написао српски војник са солунског фронта и посветио је девојци коју је заволео а.....морао је да је остави и врати се у Србију.... nana је реаговао/ла на ово 1 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Evo jedan video odgovor Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука