Цвеле1993 Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Цитат Цвеле ? Брате, одлучио сам да више не будем сајбер верник. Форуми су за доконе људе, којих у Србији има на претек. Велики поздрав за Тебе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Цитат Цитат Цвеле ? Брате, одлучио сам да више не будем сајбер верник. Форуми су за доконе људе, којих у Србији има на претек. Велики поздрав за Тебе. а зар ми "сајбер вјерујемо" брате Цвеле? Мислим да гријешиш али добро, свако себи бира како ће и шта ће. Уздравље и Бог ти дао 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Звечанац 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Цитат Цитат Цвеле ? Брате, одлучио сам да више не будем сајбер верник. Форуми су за доконе људе, којих у Србији има на претек. Велики поздрав за Тебе. Цвеле, неки уопште нису верници, и стално су у сајбер свету...што би рекао отац Угрин... Мислите о томе... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Sid? Неста наједном преко ноћи pravopop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 2, 2011 Пријави Подели Написано Јул 2, 2011 Цитат Брате, одлучио сам да више не будем сајбер верник. Форуми су за доконе људе, којих у Србији има на претек. Велики поздрав за Тебе. pravopop "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 Solomon Kane ,gde je on ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 3, 2011 Пријави Подели Написано Јул 3, 2011 Цитат Цитат Цвеле ? Брате, одлучио сам да више не будем сајбер верник. Форуми су за доконе људе, којих у Србији има на претек. Велики поздрав за Тебе. <3 4chsmu1 4chsmu1 мајкл мајкл мајкл http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 ИванИлић? ВСИ? Огло? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 И мене то интересује .mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2011 On 28. 8. 2011. at 0:16, Ратко С. рече ИванИлић? ВСИ? Огло? VSI putešestvira xexexexexe a za ostale Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 нема нешто Зорице екс Милеве а не видим ни Милана М Брутал да ли неко нешто зна Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Milevče je upravo tu,vidim je ulogovanu girl_jumping “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 28, 2011 Пријави Подели Написано Август 28, 2011 Tu sam tu sam, samo izigravam duha buahahahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Август 28, 2011 a ja se javljam kao advokat 0102_laugh Zorka je tu , bila je danas , juče ..., verovatno nisi je primetio , ne dolazite u isto vreme xexexexe a za Medu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука