feeble Написано Мај 3, 2014 Пријави Подели Написано Мај 3, 2014 Da, ali slabo daje koševe. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Мај 26, 2014 Пријави Подели Написано Мај 26, 2014 Нема ни Истока одавно Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Мај 28, 2014 Пријави Подели Написано Мај 28, 2014 Da, ali slabo daje koševe. jer mu je blokirano eventualno poentiranje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
distancirana Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Miriam,Vockica,Senka,Srdjan Randjelovic,Katarina J... "Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 NatasaB, Anastasija, Medo, svi zajedno mislim da su imali preko 30.000 poruka... Anette and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 16, 2014 Пријави Подели Написано Јул 16, 2014 Калиник. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 У задње време нема Џуманџи . Где си мрвицее! Sanja Т. and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Калиник. Јел то онај трол над троловима? Онај ''православац'' којем је скоро сваки пост препорука да се угледамо на католике и њихова богослужења, а о Новом Саду је писао тако да сам морао да се распитам да ли постоји још неки град са истим тим именом на планети земљи? Ако то није он онда се извињавам. Nebojš.a је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Јесте . Nebojš.a је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Фидер Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Колико ме сећање служи, неко га је од админа опомињао да ће добити бан ако не прекине да тролује, е сад како се то завршило нем'појма. Ненад Р. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Колико ме сећање служи, неко га је од админа опомињао да ће добити бан ако не прекине да тролује, е сад како се то завршило нем'појма. Oн се сада зове Megas Doux и стављен је на одобравање порука... Није се "појављивао" овде на Форуму од Дана републике, оне бивше... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 23, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 23, 2014 Di je Srbadija Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Di je Srbadija Шалиш се ти мало МилошБГ, Млађони and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 Био бих много мирнији да су ту стално присутни: Мартирије (мој зема), Невероватни Влада, Соломон Кане, Моци, Веља 94, Огло, Антикс, Иван Илић, Драгана, Ивана, Зорица и још неки драги ми ликови који су одржавали равнотежу на форуму. Ово бре пропас'. Ка кад нисам на српском воруму... Помози нам мили Боже!!! Лидија Миленковић and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 4, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2015 hm "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука