Jump to content

Где су, шта раде?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 4 weeks later...

Нема ни Истока одавно 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Miriam,Vockica,Senka,Srdjan Randjelovic,Katarina J...

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

Калиник.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

У задње време нема Џуманџи . Где си мрвицее!

Подели на овим сајтовима

Калиник.

Јел то онај трол над троловима? Онај ''православац'' којем је скоро сваки пост препорука да се угледамо на католике и њихова богослужења, а о Новом Саду је писао тако да сам морао да се распитам да ли постоји још неки град са истим тим именом на планети земљи?

Ако то није он онда се извињавам.

Подели на овим сајтовима

Јесте .

Подели на овим сајтовима

Колико ме сећање служи, неко га је од админа опомињао да ће добити бан ако не прекине да тролује, е сад како се то завршило нем'појма.

Подели на овим сајтовима

Колико ме сећање служи, неко га је од админа опомињао да ће добити бан ако не прекине да тролује, е сад како се то завршило нем'појма.

Oн се сада зове Megas Doux и стављен је на одобравање порука... Није се "појављивао" овде на Форуму од Дана републике, оне бивше...

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Био бих много мирнији да су ту стално присутни:

Мартирије (мој зема), Невероватни Влада, Соломон Кане, Моци, Веља 94, Огло, Антикс, Иван Илић, Драгана, Ивана, Зорица и још неки

драги ми ликови који су одржавали равнотежу на форуму. Ово бре пропас'. Ка кад нисам на српском воруму...

:krstix:  :krstix:  :krstix:  Помози нам мили Боже!!!

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...