Биљана Написано Јул 1, 2013 Пријави Подели Написано Јул 1, 2013 Овог човјека Eutpyphro јако дуго нема, а писање му је баш било јако занимљиво и плодоносно! Па и Огла нема дуго! Недостаје! Иван са нотицама Његово оро свако мало слушам преко јутјуба Џуманџи and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Август 24, 2013 Пријави Подели Написано Август 24, 2013 mala maia? dika izrailjeva? Eeeee neko se i mene setio... Ja sam mala Maia ali nisam mogla da se ulogujem pod starim nickom... Pozdrav za sve koji me "znaju". Obecavm da cu vise da kuckam... koliko mi net dozvoli. Биљана, Ignjatije, -Владимир- and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Септембар 20, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2013 Гдје је Sara'' ? Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Гдје је Sara'' ? А, где је Биљана ? Дуња and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Биљана је негде у новембру најавила да се повлачи са форума, и мени је жао, схватила сам пре неки дан да је нема па сам погледала њен профил и видела тај статус у којем најављује повлачење. Послала сам јој поруку, није одговорила. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Биљана је негде у новембру најавила да се повлачи са форума, и мени је жао, схватила сам пре неки дан да је нема па сам јој послала поруку, није одговорила. исто.. такође ;( Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Ако се не варам, Биљана је писала и на Мотивационом... Па, можда, да пробате тамо... Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јануар 2, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2014 Марио Токовић? Веома необичан лик, "старији брат" по начину писања са Volim_Sina_Božijeg Анастасија и Александрида Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 3, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2014 http://youtu.be/qSZpXNibctc RYLAH and Караконџула је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 29, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2014 Нема Милосављевића дуго, чудно ми да толико издржи да ништа не коментарише ИгорМ, Nebojš.a and Ромејац је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Gde je nestao Dragi ? Дуња је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Биљка? "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 A gde je onaj lik sto se potpisivao kao ZvonkoM? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 Биљка? Биљка се повукла са форума. Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 30, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2014 A gde je onaj lik sto se potpisivao kao ZvonkoM? Tu je samo je u obavezama porodičnim Џуманџи and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука