Гости Guest - . . .- Написано Март 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Овде ћемо поставите више подсетника различитог дизајна за црквене општине и манастире, бар у онима у којима се народ заједно са свештенством чита "Оче наш" и "Вјерују". Препоручујем да се изабере неки леп дизајн ( а биће их све више и више, позивамо вас да и сами урадите неки подсетник и "окачите" га на овој теми), да пластифицирате и да верујући народ добија при уласку у Цркву или у неком другом моменту на Светој Литургији. Почињемо: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Сјајно оче. Чим уграбим времена придружићу вам се. bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 bliss jeeee bliss jeeee bliss jeeee ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Каква дивна ћирилица, браво... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Каква дивна ћирилица, браво... :229229229: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Ово је само почетак, слободно дајте идеје. Ја бих волео да одрадимо и оне Помјанике који се остављају свештенику да помиње на Предложењу (пред Литургију када вади честице за живе и упокојене) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Требало би "Његовом Царству неће бити краја" а не "и Његовом Царству". Значи без И. Исто би требало "заједно поштује и заједно слави" или "заједно обожава и заједно слави". Иначе је одлична идеја. Може и молитве пре и после појања. 0205_whistling Баш скоро сам чула причу о овоме "И" Његовом Царству неће бити краја. Хоћете ли оци мало да појасните зашто се ово говори без "И", и шта то у ствари значи. Мени су већ објаснили, можда не би било лоше да ви дате своје виђење овдје. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 30, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Qbin, хајде одради ти мало овога, знам да си одличан у томе. Уради и неки за молитву пре и после појања. Пљизззззз 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Qbin, хајде одради ти мало овога, знам да си одличан у томе. Уради и неки за молитву пре и после појања. Пљизззззз Покушаћу чим ухватим мало слободног времена. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 И требало би "Бога истинитог од Бога истинитог; рођеног, а не створеног, једносуштног Оцу, кроз Кога је све постало; Који је ради нас људи и ради нашег спасења..." СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Март 30, 2011 Пријави Подели Написано Март 30, 2011 Ок. Ево покушао сам, па коме се свиди нека преузме. 0203_cool Ево и pdf варијанта. http://www.box.net/shared/hkqyik8om8 пастир89 је реаговао/ла на ово 1 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 eto mi novog desktop-a Hvala. Slava Gospodu! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 evo ispravljenih: a bice uskoro i novih ali malo tradicionalnijih "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Ако се неком свиди нека се јави за pdf варијанту. Boba је реаговао/ла на ово 1 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Ако се неком свиди нека се јави за pdf варијанту. facenew22222222 greengrin i molim za pdf. varijantu greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука