sleki Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Ако се неком свиди нека се јави за pdf варијанту. Јел може и мени један pdf??? facenew22222222 Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Oću i ja pdf. ako može greengrin crvenilo greengrin greengrin Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Аууу која лудница свака част greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 31, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 31, 2011 prstgore prstgore prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 31, 2011 Пријави Подели Написано Март 31, 2011 Ако се неком свиди нека се јави за pdf варијанту. Brate moj premili, zar ovo može nekome da se ne dopadne. Ma hvala ti veliko! 0102_laugh 0442_feel 0442_feel ekstra Boba је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Ако се неком свиди нека се јави за pdf варијанту. hoću i ja PDF :cheesy: "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Јел може једна верзија "Оче наш" на црквенословенски? У мојој цркви се чита на црквенословенском... СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ако се неком свиди нека се јави за pdf варијанту. И мени један пдф, молим. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Qbine, можеш ли да поставиш линкове ка PDF варијантама "Оче наш", "Верујем", молитви пре и после појања, појманика за живе и упокојене на литургији? Да их имамо овде и да их не би тражили стално? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Искрено, нисам мислио да ће се свима свидети. prstgore Када будем урадио "Оче наш" и "Појманик за живе и упокојене" поставићу их све на једном месту. bliss jeeee ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Искрено, нисам мислио да ће се свима свидети. zru Када будем урадио "Оче наш" и "Појманик за живе и упокојене" поставићу их све на једном месту. 0442_feel zru bliss jeeee prstgore Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 Ево све на једном месту: Символ вере; Оче наш; Помјаници за живе и упокојене; Молитве пре и после појања. "Символ вере" и "Оче наш" су урађени истим стилом и замишљено је да се штампају на једном листу, као и молитве пре и после појања. Тако је практично. Пошто је неко тражио да има и црквенословенска верзија "Оченаша" и она је придодата са изговором "по Вуку". Помјаници су А5 формата и обе варијанте стану на једном А4 листу, што је опет, чини ми се, практично. Нису ни превелики ни премали. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 womens 0110_hahaha 0110_hahaha 0442_feel 0203_cool 0203_cool 0203_cool Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 womens СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука