Jump to content

Оче наш и Символ вере подсетници за ваше цркве и манастире

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

simvol.jpg

Ако се неком свиди нека се јави за pdf варијанту.

Јел може и мени један pdf???  facenew22222222

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

simvol.jpg

Brate moj premili, zar ovo može nekome da se ne dopadne. Ma hvala ti veliko! 0102_laugh 0442_feel 0442_feel ekstra

• Волим 1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

simvol.jpg

hoću i ja PDF  :cheesy:

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Јел може једна верзија "Оче наш" на црквенословенски? :drugarstvo: У мојој цркви се чита на црквенословенском...

СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС

Подели на овим сајтовима

• Гости

Qbine, можеш ли да поставиш линкове ка PDF варијантама "Оче наш", "Верујем", молитви пре и после појања, појманика за живе и упокојене на литургији? Да их имамо овде и да их не би тражили стално?

Подели на овим сајтовима

Искрено, нисам мислио да ће се свима свидети.  prstgore

Када будем урадио "Оче наш" и "Појманик за живе и упокојене" поставићу их све на једном месту.  bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Искрено, нисам мислио да ће се свима свидети.  zru

Када будем урадио "Оче наш" и "Појманик за живе и упокојене" поставићу их све на једном месту.  0442_feel

joooj zru bliss jeeee prstgore ;)

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ево све на једном месту:

"Символ вере" и "Оче наш" су урађени истим стилом и замишљено је да се штампају на једном листу, као и молитве пре и после појања. Тако је практично. Пошто је неко тражио да има и црквенословенска верзија "Оченаша" и она је придодата са изговором "по Вуку". Помјаници су А5 формата и обе варијанте стану на једном А4 листу, што је опет, чини ми се, практично. Нису ни превелики ни премали.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...