Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Oduvek sam voleo ove likove. Sad ne znam da li i ovde ima zavere, ali meni se dopada kako su u ovom slučaju dokazali da senke na Mesecu ne moraju nužno biti paralelne, da sve zavisi i od teksture okruženja.

http://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0

Мрш у Шишатовац!

Мрш у Шишатовац!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Чак су и неки Срби, засигурно "потплаћени", учествовали у тој ујудурми којом владари из сенке покушаше да заведу васцело човечанство...

Почев од Михајла Пупина као једног од оснивача НАКА-е, на чијим темељима је "израсла" НАСА, па Милојка Вучелића, Сема Вујића, Вељка Гашића, Милисава Шурбатовића, Гиша Јовановића, Данича Бојића,.... А Ненад Хрисафовић је "заводио" за рачун Француза...

https://www.pouke.org/forum/topic/25351-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D1%83-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D1%98%D1%83-%D0%B2%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%81/

Подели на овим сајтовима

Чак су и неки Срби, засигурно "потплаћени", учествовали у тој ујудурми којом владари из сенке покушаше да заведу васцело човечанство...

Почев од Михајла Пупина као једног од оснивача НАКА-е, на чијим темељима је "израсла" НАСА, па Милојка Вучелића, Сема Вујића, Вељка Гашића, Милисава Шурбатовића, Гиша Јовановића, Данича Бојића,.... А Ненад Хрисафовић је "заводио" за рачун Француза...

https://www.pouke.org/forum/topic/25351-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D1%81%D1%83-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D1%98%D1%83-%D0%B2%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%81/

Масони. Сви до једног!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Стварно ми није јасно да има људи који верују да су људи крочили на месец, кад сви знамо да је месец врло мали и да човек не може да стане на њега и при том виси о концу.

Подели на овим сајтовима

Стварно ми није јасно да има људи који верују да су људи крочили на месец, кад сви знамо да је месец врло мали и да човек не може да стане на њега и при том виси о концу.

Prečnik Meseca je 2274 km kao širin SAD-a tako na njega može stati samo 300.000.000 ljudi. 

Подели на овим сајтовима

Prečnik Meseca je 2274 km kao širin SAD-a tako na njega može stati samo 300.000.000 ljudi. 

Шта причаш ти глупости?

Који су то геометри премерили месец?

Па јес ти икад видо месец?

Некад је ко длан а некад ко кликер, како ту човек може да стоји на томе?

Ајде мани се американских бајки...

Подели на овим сајтовима

Шта причаш ти глупости?

Који су то геометри премерили месец?

Па јес ти икад видо месец?

Некад је ко длан а некад ко кликер, како ту човек може да стоји на томе?

Ајде мани се американских бајки...

Ne znam o kojim svojim glupostima ti govoriš ja sam napisao ono što sam video na internetu što su naučnici rekli. Video sam više put Mesec nego ti sigurno. O kakvim amerikanskim bajkama ti govoriš? Sa kime se grudvaš ti čoveče?

Подели на овим сајтовима

Ne znam o kojim svojim glupostima ti govoriš ja sam napisao ono što sam video na internetu što su naučnici rekli. Video sam više put Mesec nego ti sigurno. O kakvim amerikanskim bajkama ti govoriš? Sa kime se grudvaš ti čoveče?

Укините му овај аватар, капирам да су се стекли сви могући услови за то.

Подели на овим сајтовима

И ти верујеш све што пише на том интернету?

Па ја сам на интернету нашао 70% таквих глупости каквих у реалном животу не би имао прилику чути ни за иљаду година.

Чу научници рекли, па научници су рекли и да је време релативно па оно и даље тече својим уобичајеним током и још се нико није вратио у прошлост или отишао у будућност, рекли су и да је простор закривљен па ипак нико ко је ишао право ма колико да је пешачио није дошао одакле је кренуо пешке. А и шта ме брига колико си ти пута видо месец.

Него ако си га гледо кроз дурбин сигурно си видо да има неки лик нако ко чеок, јел да? Е то ми је причо пијани комшија он кад год се напије гледа месец кроз дурбин небил видео неке марсовце на месецу и никад их није видео, ал што воли да потегне тај мој комшија то је страшно...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

И ти верујеш све што пише на том интернету?

Па ја сам на интернету нашао 70% таквих глупости каквих у реалном животу не би имао прилику чути ни за иљаду година.

Чу научници рекли, па научници су рекли и да је време релативно па они и даље тече својим уобичајеним током и још се нико није вратио у прошлост или отишао у будућност. А и шта ме брига колико си ти пута видо месец.

Него ако си га гледо кроз дурбин сигурно си видо да има неки лик нако ко чеок, јел да? Е то ми је причо пијани комшија он кад год се напије гледа месец кроз дурбин небил видео неке марсовце на месецу и никад их није видео, ал што воли да потегне тај мој комшија то је страшно...

Normalno da ne verujem svemu što piše na internetu jer ima pristrasnih informacija. Imam vojni dvogled kroz koji se može mesec videti ali ja nisam pijandura kao tvoj komšija i ne gledam marsovce. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...