Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Pa ono, bi... u paketu sa ostalim cinjenicama. 

Ма дај, брате. Па Геније потего много добру фору, контам да није много далеко да неко оспорава и постојање Месеца, само да их неко упали. Знаш за Д Флет Р'т Сосај'ти сигурно. Начи, људи и поред свега постојећег тврде да је Земља равна плоча, изводе и "доказе" за то. Мош онда мислити колко тек подлоге имају ови што верују да људи никад нису крочили на Месец.

Једноставно, не вреди слепом намигивати. Можеш да тераш спрдњу са неким ко неће да прихвати чињенице, ал тешко да ћеш му рационално објаснити било шта.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ма дај, брате. Па Геније потего много добру фору, контам да није много далеко да неко оспорава и постојање Месеца, само да их неко упали. Знаш за Д Флет Р'т Сосај'ти сигурно. Начи, људи и поред свега постојећег тврде да је Земља равна плоча, изводе и "доказе" за то. Мош онда мислити колко тек подлоге имају ови што верују да људи никад нису крочили на Месец.

Једноставно, не вреди слепом намигивати. Можеш да тераш спрдњу са неким ко неће да прихвати чињенице, ал тешко да ћеш му рационално објаснити било шта.

Ja kada sam bio mladji verovao sam u razne gluposti, jer sam ih gledao po raznim dokumentarcima. Ali kada sam malo vise cesljao internetom i imao pristup informacijama, ja sam menjao misljenja. Pa nadam se ako prezentujem argumente zasto su te price iz tih dokumentaraca izmisljotine a likovi koji ih serviraju ugalvnom prevaranti, mogu kod pojedinih da razbijem uverenje.

Mada skoro citam jednog lika koji kaze da ako se logicki ubedjujemo sa nekim oko nekih stvari, samo ce on da bude cvrsti u svom uverenju. Tesko da mozemo da promenimo kako neko razmislja kroz direktni uticaj i direktnu diskusiju.

Mada razmisljam se ono je jasna slika da je tamo neka "gradjevina" nesto "man made" medju onim strelicama, lepo se vidi i mozes i sam da pristupis preko google satelita. A uskoro ce japanci napraviti i kvalitetnije slike.

Vernik u "nesletanje" uvek moze da ukljuci tvrdi skepticizam prema sletanju i da kaze.. AHA ALI TO MOZE DA BUDE FOTOSHOP i tako neke argumente koji mogu biti istiniti ali sa toliko malom verovatnocom da je veca verovatnoca da postoje vampiri... 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Резултат гласања је скоро нерешен. У јавности је преко половине оних који сматрају да људи нису били на Месецу.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Резултат гласања је скоро нерешен. У јавности је преко половине оних који сматрају да људи нису били на Месецу.

joooj  joooj  joooj  joooj

Подели на овим сајтовима

Моја бака није веровала што је мене излуђивало када сам била мала. Говорила је "а не не, лажу све су то они снимили на планини Клек, препознала сам ја"   Е сад не знам ком степену познавања она припада. Ово мора да је виц питање.

Moj Deda ni dan danas ne veruje i za sve ima argumente ,ja samo klimam glavom,ne mogu da slušam istu priču sto puta,a i nema smisla da se raspravljam,samo bi se naljutio bez razloga...Tako da me i ova tema podseća na istu raspravu.....Ja kažem jesu,kako nisu,učili smo u školi,On kaže nisu,nema šanse to je farsa da bi neko zaradio,stekao slavu i moć... i eto ti još jedan dokaz da je narod naivan i glup.Ali to što priča ima logike,i te kako je logično....ali sada sa neke vremenske distance mislim da su možda išli na Mesec.U svakom slučaju tamo nisu mogli ništa lepo da vide.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ако приђемо са научне и технолошке стране том питању - да ли су људи били на Месецу - видећемо да су стварно били. Ја сам се помирио са тим да већини не вреди о томе говорити.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ако приђемо са научне и технолошке стране том питању - да ли су људи били на Месецу - видећемо да су стварно били. Ја сам се помирио са тим да већини не вреди о томе говорити.

To se slažem sa tobom da većini ne vredi govoriti. Ovo je samo jedan kontroverza o kojoj se danima može razglabati.

Подели на овим сајтовима

Ко има времена нека се завали и ужива.

Moon machines (on YouTube)

6 x 45 min.

1. Saturn V

1of3.avi

2of3.avi

3of3.avi

2. Command Module

1of3.avi

2of3.avi

3of3.avi

3. Navigation

1of3.avi

2of3.avi

3of3.avi

4. Lunar Module

1of3.avi

2of3.avi

3of3.avi

5. Suits

1of3.avi

2of3.avi

3of3.avi

6. Lunar Rover

1of3.avi

2of3.avi

3of3.avi

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Oduvek sam voleo ove likove. Sad ne znam da li i ovde ima zavere, ali meni se dopada kako su u ovom slučaju dokazali da senke na Mesecu ne moraju nužno biti paralelne, da sve zavisi i od teksture okruženja.

http://www.youtube.com/watch?v=Wym04J_3Ls0

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...