Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

Takodje, na jednoj od tih misija, astronauti su postavili sistem ogledala. Danas ta ogledala koristimo da izracunamo tacnu udaljenost meseca od zemlje (tako smo i skontali da se udaljava).

Uperi se laser u to podrucije, zrak se odbije od ogledala i vrati se nama a mi onda komplikovanim matematickim proracunima (ve jednako es kroz te) izmozgamo daljinu...

Da nema tih ogledala zrak ne bi imao od cega da se odbije i da nam se vrati. Meni je to jedan od najjacih dokaza...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Е ово је бољи одговор од мог. Нисам знао да су згужвали заставу. То је то.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Takodje, na jednoj od tih misija, astronauti su postavili sistem ogledala. Danas ta ogledala koristimo da izracunamo tacnu udaljenost meseca od zemlje (tako smo i skontali da se udaljava).

Uperi se laser u to podrucije, zrak se odbije od ogledala i vrati se nama a mi onda komplikovanim matematickim proracunima (ve jednako es kroz te) izmozgamo daljinu...

Da nema tih ogledala zrak ne bi imao od cega da se odbije i da nam se vrati. Meni je to jedan od najjacih dokaza...

Dobra ogledala, nisu se pomerila ni za milimetar i uvek tacno reflektuju laserski zrak ... Sta ti amerikanac, kada nesto nasteluje nema da omne ... Ko nemci ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

hvala ti na apofatičkom odgovoru - mene kao amatera zanima kako se zastava vijori u vakumu npr. i kako krstiće na aparatu delimično zaklanjaju npr. astronauti

To i ostalo:  http://www.badastronomy.com/bad/tv/foxapollo.html

Подели на овим сајтовима

Dobra ogledala, nisu se pomerila ni za milimetar i uvek tacno reflektuju laserski zrak ... Sta ti amerikanac, kada nesto nasteluje nema da omne ... Ko nemci ...

A zašto bi se pomerala? Šta bi ih pomerilo na površini Meseca?

Подели на овим сајтовима

A zašto bi se pomerala? Šta bi ih pomerilo na površini Meseca?

Pa nista .... Mesec se udaljava a ogledala ni za mikron ne odstupaju ...

Laserski zrak se uvek nepogresivo vraca u tacku iz koje je emitovan ... A objekat na kome je ogledalo se uraljava, menja putanju itd ...ali ogledala americka rade bez greske ...

Подели на овим сајтовима

Laserski zrak se uvek nepogresivo vraca u tacku iz koje je emitovan ... A objekat na kome je ogledalo se uraljava, menja putanju itd ...ali ogledala americka rade bez greske ...

Boze gospode... Bilbija? Ovo je cak i zatebe previse.

**********************... ti si definitivno trol...

Измењено од Grizzly Adams
Без увреда молим...

Подели на овим сајтовима

Ti si izgleda zamislio da su oni tamo turili babovo ogledalo za brijanje? :)

Sistem ogledala... citav sistem ogledala koja su postavljena pod razlicitim uglovima... cini mi se da izgleda kao sace, al nisam siguran ne secam sr... ima fotka sacu nadjem...

Подели на овим сајтовима

Brzina udaljavanja (manje od 4 cm. godišnje) je upravo utvrđena pomoću tih ogledala

Подели на овим сајтовима

Sistem ogledala... citav sistem ogledala koja su postavljena pod razlicitim uglovima... cini mi se da izgleda kao sace, al nisam siguran ne secam sr... ima fotka sacu nadjem...

Aaaaaaaa....razliciti uglovi ....pa oni su se bas spremili za pomeranje Meseca ...koji jarani ... To im jos sljaka ali onaj Diskoveri Nikako da im posalje ono epohalno otkrice ...

Подели на овим сајтовима

Не храни га, пусти га нек лупета, себе бламира. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Zašto se uopšte opterećujete s njim. :)

Ne umemo svi dobro da se nosimo sa tudjim namernim bezobrazlukom, neki ga shvatamo previse  licno... ali to je nas problem... 

Ja licno u vecini sluchjeva kada diskutujem sa njim mislim, mozda nesto nisam lepo objasnio, ili tako nesto.. i posle kada shvatim da me samo troluje i zavitlava ili je jednostavno namerno licemerean, ja poludim jer se zapitam kak oto moze.

ALi eto ima raznih ljudi ima i on pravo da lupeta koliko hoce. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...