Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 Дуња је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Септембар 28, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2012 [quote name=Ратко ' timestamp='1348679538' post='718674] До 00:50. Значи дотле је невероватно добро. А од тада почиње неки Милић Вукашиновић одвратни растегнути дисторзовано јадно неубедљиви - рок. Колико је добра песма у тих првих 45, 50, секунди, толико је после ужас. Као чизбургер који ти неко после 5 невероватних залогаја пресоли. За мене је ово једна од најтрагичнијих песама свих времена. Pa izvadio si joj svu mast u tih 50 sek. daj joj šansu do kraja, ne odustaj... promjene ritma ovo ono prati radnju fabule; ja da ti pričam šta rade policajci! "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 4, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2012 PowerCat је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 25, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 27, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 27, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2012 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 "... A они су Таџикистан..." Ахахаха Ратко :( је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Октобар 28, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 "... njene bezimene patike... to je fešn no, no..." : )) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Новембар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 1, 2012 Andre Williams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука