Ayla Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 Снежана and Tumaralo. је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 Ko ce drugi nego Ayla Cuo sam ovu pesmu mnogo puta u prolazu al nikako da saznam koja je jer ne znam francuski (iako sam ga kao ucio u skoli 9 godina)... a i bilo je samo u prolazu ... hvala tattoo majstore! ^.^/ Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 Ponoćni voz sa jednim putnikom... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 4, 2016 Пријави Подели Написано Мај 4, 2016 1 hour ago, pedja257 рече Ko ce drugi nego Ayla Cuo sam ovu pesmu mnogo puta u prolazu al nikako da saznam koja je jer ne znam francuski (iako sam ga kao ucio u skoli 9 godina)... a i bilo je samo u prolazu ... hvala tattoo majstore! ^.^/ Zadovoljstvo je moje...zarobila me je. Uživam. Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 5, 2016 Пријави Подели Написано Мај 5, 2016 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Мај 7, 2016 Пријави Подели Написано Мај 7, 2016 Lonely hearts, worlds apart Why should they be broken? When we could be somewhere makin' love Love is strong, however long We should've been 4ever Baby, why did U leave me all alone? Why'd U do it? I gotta find a way, find a way 2 fill this empty room Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 8, 2016 Пријави Подели Написано Мај 8, 2016 Снежана and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 12, 2016 Пријави Подели Написано Мај 12, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 Данче* је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 13, 2016 Пријави Подели Написано Мај 13, 2016 keka, Караконџула, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Мај 15, 2016 Пријави Подели Написано Мај 15, 2016 Џез је свакако музика ноћи, а овај Армстронгов хит гађа право у центар ове теме. Снежана, АлександраВ and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука