Pancakes Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 ❤ They say you sparkle like a different girlBut something tells me that you hideWhen all the world is warm and tiredYou cry a little in the dark, well so do I I'm not quite sure what you're supposed to sayBut I can see it's not okay Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 14, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2016 Pancakes and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Фебруар 15, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2016 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 cokolada Oh, waited so long For love to heal me so I'd feel it Thought it wasn't breathin' then you came You proved me wrong again Melt me slowly down like a chocolate Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Снежана је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 16, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2016 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 19, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Tumaralo. and Pancakes је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Данче* and Pancakes је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 21, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2016 Whenever I feel like givin' upWhenever my sunshine turns 2 rainWhenever my hopes and dreamsAre aimed in the wrong directionShe's always thereTellin' me how much she caresShe's always in my hair She's always in my hairMy hair Whenever I feel like not 2 great at all Whenever I'm all aloneAnd even if I hit the wrong notesShe's always in my boatShe's always thereTellin' me how much she caresShe's always in my hair Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 23, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука