Pancakes Написано Фебруар 5, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Фебруар 6, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 6, 2016 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=PV7jyzCoIyQ#t=188 Suncokret54 and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Suncokret54, Ronald and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Sta znaci ova pesma ? Bas je dinamicna .... Suncokret54 and Ronald је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 ... не знам шта значи, али тај осећај, слично ономе у "Одисеји 2001", подиже носи, митови, космос... не мора да ми се црта, знам... Mocno je ... To su sigurno reci koje se tesko prevode , nesto poput ... lakoj lane diri diri dane ... Suncokret54 and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Suncokret54 and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 ...да, када сам је први пут чуо, благо ме најежила, звучи латински, некако ми иде уз Крсташе, или уопште уз коњанике ратнике у журби... пре кроз шуме и гудуре него кроз степе... да лакој лане лингвистички, али је емоција мрак... мислио сам да познајеш језике, и мислим... ... Samo pitam ... Pesma je neobicna , misticna , dinamicna , ima dosta pregleda , ne razumem je ... p.s. Ono za psihijatra takodje nisam razumela Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 ... мила госпођице, моја прва асоцијација на Ваше име је била; Арсен ( Дедић, или неки други) и ја, или ти Ви, полако се преобраћа у Арсеник... ако тако наставите зваћу упомоћ Џеси и Лапис... Ja sam bezopasna . Nemate cega da se bojite . Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 или је то можда зато што сам и ја безопасна...Draga moja Suncokreta ... Laku noc i svako dobro od Vaskrsloga Hrista ! Suncokret54 and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Фебруар 9, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2016 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 10, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 10, 2016 ✝ We’re all gonna die. The evil it spread like a fever aheadIt was night when you died, my fireflyWhat could I have said to raise you from the dead? Oh could I be the sky on the fourth of July?“Well you do enough talkMy little hawk, why do you cry?Tell me what did you learn from the Tillamook burn?Or the Fourth of July?We’re all gonna die.”Sitting at the bed with the halo at your head Was it all a disguise, like Junior HighWhere everything was fiction, future, and predictionNow where am I? My fading supply“Did you get enough love, my little doveWhy do you cry?And I’m sorry I left, but it was for the bestThough it never felt rightMy little Versailles.”The hospital asked should the body be cast Before I say goodbye, my star in the skySuch a funny thought to wrap you up in clothDo you find it all right, my dragonfly?“Shall we look at the moon, my little loonWhy do you cry?Make the most of your life, while it is rifeWhile it is lightWell you do enough talkMy little hawk, why do you cry?Tell me what did you learn from the Tillamook burn?Or the Fourth of July?We’re all gonna die.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Фебруар 11, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Pancakes and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Фебруар 13, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2016 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука