Grizzly Adams Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Pa nije isto. Ta prica o proterivanju Albanaca sa kosova je namestena. Kao i prica o "agresiji srbije na Bosnu". Kada se slegla prasina i cinjenice iznele pred sud ispade da Srbija nije nikoga napadala. Kao i sa Kosovom. A razlike izmedju Izraelsko -Arapskog sukoba i gradjanskog rata u Ex Yu su ogromne. Svi oni koji su bili protiv Srbije ili skoro svi su bili na strani Izraela. I pomagali ga finansijski i vojno kao i danas sto cine. A istovremeno pomazu i tradicionalne srpske protivnike (Albance sa Kosmeta na primer) a Srbiju ne pomazu. Vidis srbija je bombardovana zbog "proterivanja Albanaca" a Izrael nije. Niti su mu uvodjene sandcije. Niti je sudjeno bilo kome iz Izraela. Niti pred Haskim sudom, niti pred Rimskim. I pobuna protiv Izraela (unutrasnja ako je bilo ne znam, znam da su ga napale okolne zemlje) je zavrsila proterivanjem Arapa, a Srbija je zavrsila pod Tomahavcima. Наравно да постоје разлике, али покушавам да ти покажем да су Израелци у врло сличној ситуацији са Арапима као ми са Албанцима или босанским муслиманима. То што смо ми добили по носу, а они нису не мења ствар. Израел има пуно бољу и паметнију спољну политику од нас (мада имаш у САД пуно људи који позивају на "санкције и бомбардовање Израела"). Ко је нама крив што смо се уздали у Русе? Да смо били паметнији... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 11, 2011 Пријави Подели Написано Април 11, 2011 Исто као што смо ми протерали "Косоваре".... Pa nije isto. Ta prica o proterivanju Albanaca sa kosova je namestena. Kao i prica o "agresiji srbije na Bosnu". Kada se slegla prasina i cinjenice iznele pred sud ispade da Srbija nije nikoga napadala. Kao i sa Kosovom. A razlike izmedju Izraelsko -Arapskog sukoba i gradjanskog rata u Ex Yu su ogromne. Svi oni koji su bili protiv Srbije ili skoro svi su bili na strani Izraela. I pomagali ga finansijski i vojno kao i danas sto cine. A istovremeno pomazu i tradicionalne srpske protivnike (Albance sa Kosmeta na primer) a Srbiju ne pomazu. Vidis srbija je bombardovana zbog "proterivanja Albanaca" a Izrael nije. Niti su mu uvodjene sandcije. Niti je sudjeno bilo kome iz Izraela. Niti pred Haskim sudom, niti pred Rimskim. I pobuna protiv Izraela (unutrasnja ako je bilo ne znam, znam da su ga napale okolne zemlje) je zavrsila proterivanjem Arapa, a Srbija je zavrsila pod Tomahavcima. Ко је то на страни Израела? ЕУ мрзи Израел, нема земље против које је УН донела више резолуција, а САД стално врше притисак да Израел да Арапима државу у срцу старе Јудеје. Има много богатих и утицајних Јевреја у Америци и то их вади за сада, али неће још дуго. Израел није признао Косово, а Јапанци за којима ових дана цмиздримо јесу међу првима. Da inace sazaljenje i pomoc zavise od toga ko je sta priznao i potpisao neke papircine. smej.gif-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> smej.gif-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> smej.gif bliss jeeee "Ti si" garant jedan od onih bisera koji je pre 7 godina izjavili da ne treba pomoci narodu Indonezije posle cunamija jer su odatlke dolazili mudzahedini u Bosnu. Samo sad nisu mudzahedini nego Kosovo. Kako neko ko kaze za sebe da ima gram ljudskosti moze da trguje emocijama i empatijom sa teko nekim blesavim dekretima?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Самурај Написано Април 12, 2011 Пријави Подели Написано Април 12, 2011 Пошто сам прозван, да одговорим - Резолуција Уједињених нација из 1975. која ционизам проглашава врстом расизма..... Можете то наћи свуда, па и на "фамозној" Википедији..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Март 3, 2018 Пријави Подели Написано Март 3, 2018 пре 15 минута, Жичанин рече У једном од наших листова као да се осећа нота антисемитизма. То је, пак, начисто да наш покрет не сме поћи тим путем. У овом рату страдали су Јевреји горе него ми Срби, а ми нисмо никада били против онога ко страда, на нећемо ни сада. У нас се никада није постављало питање Јевреја, већ питање режима. Ако не ваљају режими, не ваљају ни Јевреји. Али, у првом реду треба да ваљамо ми Срби. Антисемитски напад не сме да се појави ни у штампи ни у пропаганди. Забрањујем сваку грдњу, као и распиривање мржње према Јеврејима у говорима, на јавним састанцима или приватно по кафанама приликом изношења мишљења појединаца. Јевреји су људи као и остали народи, а у овом рату страдали су више чак и од нас Срба. Ако већ као прави хришћани не можемо да развијемо братску љубав према Јеврејима, онда не треба ни да распирујемо мржњу према њима. Са сваким оним који буде у ма ком погледу ма шта рекао са намером да то буде против Јевреја, сматраћу као рад на остварењу програма љотићеваца, те ћу са таквима поступати по закону и надлежности. Генерал Драгољуб Дража Михаиловић 1944. год. Где је ово записано? Само ми се никад није свиђало ово поређење ко је више страдао. Свако у својим оквирима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука