Jump to content

Антисемитизам: Српско-јеврејски односи

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa nije isto. Ta prica o proterivanju Albanaca sa kosova je namestena. Kao i prica o "agresiji srbije na Bosnu". Kada se slegla prasina i cinjenice iznele pred sud ispade da Srbija nije nikoga napadala. Kao i sa Kosovom. A razlike izmedju Izraelsko -Arapskog sukoba i gradjanskog rata u Ex Yu su ogromne. Svi oni koji su bili protiv Srbije ili skoro svi su bili na strani Izraela. I pomagali ga finansijski i vojno kao i danas sto cine. A istovremeno pomazu i tradicionalne srpske protivnike (Albance sa Kosmeta na primer) a Srbiju ne pomazu. Vidis srbija je bombardovana zbog "proterivanja Albanaca" a Izrael nije. Niti su mu uvodjene sandcije. Niti je sudjeno bilo kome iz Izraela. Niti pred Haskim sudom, niti pred Rimskim. I pobuna protiv Izraela (unutrasnja ako je bilo ne znam, znam da su ga napale okolne zemlje) je zavrsila proterivanjem Arapa, a Srbija je zavrsila pod Tomahavcima.

Наравно да постоје разлике, али покушавам да ти покажем да су Израелци у врло сличној ситуацији са Арапима као ми са Албанцима или босанским муслиманима. То што смо ми добили по носу, а они нису не мења ствар.

Израел има пуно бољу и паметнију спољну политику од нас (мада имаш у САД пуно људи који позивају на "санкције и бомбардовање Израела"). Ко је нама крив што смо се уздали у Русе? Да смо били паметнији...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 63
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Исто као што смо ми протерали "Косоваре"....

Pa nije isto. Ta prica o proterivanju Albanaca sa kosova je namestena. Kao i prica o "agresiji srbije na Bosnu". Kada se slegla prasina i cinjenice iznele pred sud ispade da Srbija nije nikoga napadala. Kao i sa Kosovom. A razlike izmedju Izraelsko -Arapskog sukoba i gradjanskog rata u Ex Yu su ogromne. Svi oni koji su bili protiv Srbije ili skoro svi su bili na strani Izraela. I pomagali ga finansijski i vojno kao i danas sto cine. A istovremeno pomazu i tradicionalne srpske protivnike (Albance sa Kosmeta na primer) a Srbiju ne pomazu. Vidis srbija je bombardovana zbog "proterivanja Albanaca" a Izrael nije. Niti su mu uvodjene sandcije. Niti je sudjeno bilo kome iz Izraela. Niti pred Haskim sudom, niti pred Rimskim. I pobuna protiv Izraela (unutrasnja ako je bilo ne znam, znam da su ga napale okolne zemlje) je zavrsila proterivanjem Arapa, a Srbija je zavrsila pod Tomahavcima.

Ко је то на страни Израела? ЕУ мрзи Израел, нема земље против које је УН донела више резолуција, а САД стално врше притисак да Израел да Арапима државу у срцу старе Јудеје.

Има много богатих и утицајних Јевреја у Америци и то их вади за сада, али неће још дуго.

Израел није признао Косово, а Јапанци за којима ових дана цмиздримо јесу међу првима.

Da inace sazaljenje i pomoc zavise od toga ko je sta priznao i potpisao neke papircine. smej.gif-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> smej.gif-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='smej.gif' /> smej.gif bliss jeeee

"Ti si" garant jedan od onih bisera koji je pre 7 godina izjavili da ne treba pomoci narodu Indonezije posle

cunamija jer su odatlke dolazili mudzahedini u Bosnu. Samo sad nisu mudzahedini nego Kosovo.

Kako neko ko kaze za sebe da ima gram ljudskosti moze da trguje emocijama i empatijom sa teko nekim blesavim dekretima?!

Подели на овим сајтовима

Пошто сам прозван, да одговорим - Резолуција Уједињених нација из 1975. која ционизам проглашава врстом расизма..... Можете то наћи свуда, па и на "фамозној" Википедији.....

Подели на овим сајтовима

• 6 years later...
пре 15 минута, Жичанин рече

У једном од наших листова као да се осећа нота антисемитизма. То је, пак, начисто да наш покрет не сме поћи тим путем. У овом рату страдали су Јевреји горе него ми Срби, а ми нисмо никада били против онога ко страда, на нећемо ни сада. У нас се никада није постављало питање Јевреја, већ питање режима. Ако не ваљају режими, не ваљају ни Јевреји. Али, у првом реду треба да ваљамо ми Срби.

Антисемитски напад не сме да се појави ни у штампи ни у пропаганди. Забрањујем сваку грдњу, као и распиривање мржње према Јеврејима у говорима, на јавним састанцима или приватно по кафанама приликом изношења мишљења појединаца. Јевреји су људи као и остали народи, а у овом рату страдали су више чак и од нас Срба. Ако већ као прави хришћани не можемо да развијемо братску љубав према Јеврејима, онда не треба ни да распирујемо мржњу према њима.

Са сваким оним који буде у ма ком погледу ма шта рекао са намером да то буде против Јевреја, сматраћу као рад на остварењу програма љотићеваца, те ћу са таквима поступати по закону и надлежности.

Генерал Драгољуб Дража Михаиловић 1944. год.

Где је ово записано?

Само ми се никад није свиђало ово поређење ко је више страдао. Свако у својим оквирима.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...