Јелена011 Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 @*Jелена* Otac Ilarion je imao sto sta tokom vremena o Divni: НЕДИВНА ДИВНА Љутите се на мене због мишљена колико год хоћете,али не грешите!У свакој помесној Цркви,осим у нашој,Дивна би била бар укорена за бласфемно појање,а код нас је афирмисана као примадона духовног појања.Дивна не пева у славу Божју,већ у своју.Она поји својој наочитости у славу.Уз то је сувише свесна да је лепојка!Зато је она зналачки уновчила црквено појачко благо као своје. ..... Bice da je to problem sa bilbordima i koncertom i cime god, divna je svesna da je lepojka Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 'Заиста хришћански скромо красотица Дивна Љубојић нас гледа свисока бидборада уместо да бесплатно слушамо дивно умилано појање проигуманије Теодоре са сестрама у манастиру Ваведење.' o.Ilarion Djurica dijeli praznoslovne lekcije po facebook-u, umjesto da molitveno i umilno provodi svoj zivot u manastiru. [ mislim, komentar je o Divni je nesto tog tipa] Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 52 minutes ago, Јелена011 рече Љутите се на мене због мишљена колико год хоћете,али не грешите!У свакој помесној Цркви,осим у нашој,Дивна би била бар укорена за бласфемно појање,а код нас је афирмисана као примадона духовног појања.Дивна не пева у славу Божју,већ у своју.Она поји својој наочитости у славу.Уз то је сувише свесна да је лепојка!Зато је она зналачки уновчила црквено појачко благо као своје. Monaska umisljenost nekad nema granica... Јефимија Крунић and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rainmaker Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 Monaska umisljenost nekad nema granica... Slažem se. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 2 hours ago, Јелена011 рече @*Jелена* Otac Ilarion je imao sto sta tokom vremena o Divni: НЕДИВНА ДИВНА Љутите се на мене због мишљена колико год хоћете,али не грешите!У свакој помесној Цркви,осим у нашој,Дивна би била бар укорена за бласфемно појање,а код нас је афирмисана као примадона духовног појања.Дивна не пева у славу Божју,већ у своју.Она поји својој наочитости у славу.Уз то је сувише свесна да је лепојка!Зато је она зналачки уновчила црквено појачко благо као своје. ..... Bice da je to problem sa bilbordima i koncertom i cime god, divna je svesna da je lepojka Ja volim Divnino pevanje.Volim i o.Ilariona. Mislim pak(i ako samo Bog zna celu istinu) da je sustinu potrefio skroz,i ako je lose iskazano pa vise zvuci kao nevesta osuda,nego kao ocinski savet gde je stranputica.Ali znajuci njega licno,znam da je samo stvar do lose formulacije a nikako do osude,on ti je brizan ne kao otac nego kao majka,ali i pravican jako i odlucan da se stvari nazovu svojim imenom,pri tom nikada ne osudjujuci coveka vec greh.Prosto se zaprepastim kako to u tekstovima izgleda upravo suprotno a da vidis uzivo,ni trag toga nema i ako je kazem vrlo pravican ali prepun ljubavi. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 19 minutes ago, *Jелена* рече Mislim pak(i ako samo Bog zna celu istinu) da je sustinu potrefio skroz,i ako je lose iskazano pa vise zvuci kao nevesta osuda,nego kao ocinski savet gde je stranputica.Ali znajuci njega licno,znam da je samo stvar do lose formulacije a nikako do osude,on ti je brizan ne kao otac nego kao majka,ali i pravican jako i odlucan da se stvari nazovu svojim imenom,pri tom nikada ne osudjujuci coveka vec greh.Prosto se zaprepastim kako to u tekstovima izgleda upravo suprotno a da vidis uzivo,ni trag toga nema i ako je kazem vrlo pravican ali prepun ljubavi. To za Divnu je skroz istrosena prica... ali o.Ilarion i u 2016-oj ne preza od mlitave i prazne kritike... moze on to mnogo bolje, rekao bih. A dal Divna pjeva u Slavu Boziju ili svoju, to neka Onaj kome pjeva odluci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 Управо сада, Pancakes рече To za Divnu je skroz istrosena prica... ali o.Ilarion i u 2016-oj ne preza od mlitave i prazne kritike... moze on to mnogo bolje, rekao bih. A dal Divna pjeva u Slavu Boziju ili svoju, tok neka Onaj kome pjeva odluci. U opste nisi shvatio poentu mog posta.A mrzi me da ponavljam. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 4 minutes ago, *Jелена* рече U opste nisi shvatio poentu mog posta.A mrzi me da ponavljam. Poenta je da je o.Ilarion dobronamjeran i pravican, ne bi mrava zgazio, ali tesko mu je kao monahu da se nosi sa 'svjetskom' slavom, bilbordima i lepojkom kakva je Divna.... yeah, right! Njegovi komentari na njen racun su pomalo nepromisljeni da ne kazem zajedljivi... Јефимија Крунић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 Samo za o.Ilariona <3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 1 minute ago, Pancakes рече Poenta je da je o.Ilarion dobronamjeran i pravican, ne bi mrava zgazio, ali tesko mu je kao monahu da se nosi sa 'svjetskom' slavom, bilbordima i lepojkom kakva je Divna.... yeah, right! Njegovi komentari na njen racun su pomalo nepromisljeni da ne kazem zajedljivi... poenta je covek nije sklon osudi.ja advokat nisam ,a eto zelim da prenesem ono sto znam iz licnog iskustva ne napamet,losa formulacija,iza koje sigurno ne stoji osuda.Njemu je sve jedno sto ce neko misliti da on osudjuje(on i Bog znaju),nije pak korisno za one koji zele da ga osude da on osudjuje,to je sva namera mog objasnjenja posto coveka znam licno,eto sa namerom da koristi ne da steti. Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 15 minutes ago, *Jелена* рече poenta je covek nije sklon osudi.ja advokat nisam ,a eto zelim da prenesem ono sto znam iz licnog iskustva ne napamet,losa formulacija,iza koje sigurno ne stoji osuda.Njemu je sve jedno sto ce neko misliti da on osudjuje(on i Bog znaju),nije pak korisno za one koji zele da ga osude da on osudjuje,to je sva namera mog objasnjenja posto coveka znam licno,eto sa namerom da koristi ne da steti. Ne mislim ni ja da je on neka zloća (ogradio se on gore: ljutite se, ali ne griješite' :-P) ali ne znam ni šta će mu to pisanje od Divni. Divna dio Crkve, Bogom dano čeljade, vanredni glas, sve kao u bajci... ali za o.Ilariona ima jedan problem... Divna nije proigumanija nekog manastira nego bilbord vizantijska pevacica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 15 minutes ago, Pancakes рече Samo za o.Ilariona <3 Valley entertainment? Pa to je pod izdavacem i labelom. A potpisano sa Divna. Takođe, ovo je tipičan biznis potez, brendiranje pod rečju Divna, koje je kratko i lako se pamti. Zar ovo upravo nije ono o čemu o. Ilarion govori, trgovina Božijim, Crkvenim stvarima? I nemojte mi reći da je ovo samo umetnost, jer u ovim pesmama se priziva Ime Božije, i komponovane su za Bogosluženje. Kako s time može biti trgovine? Iako do sada nisam bio siguran šta da mislim, sad već polako počinjem da naginjem ka stavu o. Ilariona. Nekako baš i ne ide takva trgovina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 2 minutes ago, Pancakes рече Ne mislim ni ja da je on neka zloća (ogradio se on gore: ljutite se, ali ne griješite' :-P) ali ne znam ni šta će mu to pisanje od Divni. Divna dio Crkve, Bogom dano čeljade, vanredni glas, sve kao u bajci... ali za o.Ilariona ima jedan problem... Divna nije proigumanija nekog manastira nego bilbord vizantijska pevacica. Vidi ovo ,ja samo znam da sam jednom prilikom kada sam otisla na savetovanje kod njega dobila reci pune ljubavi i brige ,a tako jake po formi i da sam ih stavila na papir bez te pozadine koja je u njegovoj ocinskoj licnosti bile bi cista osuda i to vrlo ostra i gruba,medjutim kako su isle uz puno ljubavi i brige mene su trgle dovoljno da preduzmem nesto u vezi sa time,zaista isceljujuce su delovale.I sad svaki put kad procitam tako neke jake reci od njega meni u mozgu ide ta njegova briga i paznja,koju sam ne jednom videla i nikada ih ne mogu cuti kao osudu,pa i ovo za Divnu,ma kako grubo zvucilio ne vredi kad upoznas licnost sve ti bude jasnije. A pisanje je nezgodna stvar dosta toga se u opste ne vidi i ostavljeno je citacu na proizvoljno shvatanje. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 4 minutes ago, Иван ♪♫ рече Valley entertainment? Pa to je pod izdavacem i labelom. A potpisano sa Divna. Takođe, ovo je tipičan biznis potez, brendiranje pod rečju Divna, koje je kratko i lako se pamti. Zar ovo upravo nije ono o čemu o. Ilarion govori, trgovina Božijim, Crkvenim stvarima? I nemojte mi reći da je ovo samo umetnost, jer u ovim pesmama se priziva Ime Božije, i komponovane su za Bogosluženje. Kako s time može biti trgovine? jel to svete himne i njeni napjevi imaju božija i crkvena autorska prava, pa da to bude trgovina božijim i crkvenim stvarima? naravno da ne. Brend je jedno, a onaj koji stoji, svojim imenom i trudom iza njega nešto sasvim drugo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Април 20, 2016 Пријави Подели Написано Април 20, 2016 6 minutes ago, Pancakes рече jel to svete himne i njeni napjevi imaju božija i crkvena autorska prava, pa da to bude trgovina božijim i crkvenim stvarima? naravno da ne. Brend je jedno, a onaj koji stoji, svojim imenom i trudom iza njega nešto sasvim drugo. Ja se slazem da je bio preostar i ne znam zasto mu to treba. Vecina njih su njezni kad dolazis licno, evo Otac Joil, ali javno lupa o mnogo cemu. Da te pitam zasto si onda branio Oca Rafaila Boljevica kad je lupio o heroinu, zasto dvostruki arsini jer si ti tada govorio kako je on divan uzivo itd.? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука