ПиП Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Evo ti primer, americke demokratije... utavni sud je podigao optuznice protiv dva americka predsednika, Regana i Klintona i obojicu je smenio sa vlasti. Sta je to ako nije demokratija!?! То је само онај део у ком сам говорио да неке групе више раде за своју државу (јер је то ујено и терен из којег црпе своју моћ) и народ. Оно што ти не разумеш код моје приче је то да практично ни једна партија не представља народ нити за оне интересе за које би народ референдумски често пута гласао 90%. Један од таквих интереса народа, ако већ узимаш за пример Амерички народ, је заустављање спровођења спољне терористичке политике своје државе. Због те и такве политике Америчка држава и народ су данас најомраженији у свету. Због те и такве политике, у којој интерес имају само мегаломани којима ни три света не би могло да засити апетите, америчка држава и народ ће платити страшну цену у некој релативно блиској будућности. Дај Боже да то не буде потпуно физичко уништење америчке државе и народа. Тако да биће ипак да демократија како ти хоћеш да је представиш, не постоји нигде. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 A ko je glasao za Milosevica iz moje porodice? Moj pokojni deda sa sela koji je imao 4 razreda osnovne skole, mesao latinicu i cirilicu dok je pisao i glavni izvor informacija mu je bio dnevnik i milosevicevi govori. Можда ти ипак само подцењујеш свог покојног деду. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Моје деда није имао ни основну, сам се описменио, цео живот провео са књигом, на последњим изборима су уместо њега гласали за Милошевића, то је урадила социјална радница у геронтолошком, срећа па су избори поништени пошто смо мислили да ће умрети. Легао у кревет и не устаје, то је за њега био 8 смртни грех. Био је на Газиместану, кад је видео да Милошевић није Патријарху пољубио руку, то је био крај његове и Милошевићеве љубави, избрисао га из књиге живих Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 и отворено признаје да му је власт, чак и пре здравља. Овај део ми није јасан. Како то да је Шешељу наводно преча власт. Он свакако ако има метастазе канцера, није толико глуп да мисли да ће имати времена да ужива у некој власти. Како рецимо проти није пало на памет да Шешељ можда има племените намере, када не штедећи себе, светан тежине болести са којом се суаочава, покушава Србију да ишчупа из окупаторских канџи. Друга је ствар колико је то реално изводљиво. Само примећујем да када други чине нешто, где себе и своје здравље стављају у други план, врло често наилазе на осуде типа: "Ма да, баш се он сад бори нешто за друге. Он сигурно само своју позадину гледа". Можда је то највише због тога што сами нисмо способни за такву врсту самоодрицања, па не можемо да поверујемо да то уопште постоји. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Како рецимо проти није пало на памет да Шешељ можда има племените намере, када не штедећи себе, светан тежине болести са којом се суаочава, покушава Србију да ишчупа из окупаторских канџи. Ево, спаковао сам ствари, сео у трактор и чекам... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Моје деда није имао ни основну, сам се описменио, цео живот провео са књигом, на последњим изборима су уместо њега гласали за Милошевића, то је урадила социјална радница у геронтолошком, срећа па су избори поништени пошто смо мислили да ће умрети. Легао у кревет и не устаје, то је за њега био 8 смртни грех. Био је на Газиместану, кад је видео да Милошевић није Патријарху пољубио руку, то је био крај његове и Милошевићеве љубави, избрисао га из књиге живих Свака част твом деди. И ја сам за поштовање цркве и свештенстава, али сам такође свестан да је Јуда пољупцем издао Сина Човечијег. Није деда баш тако строго требао да посматра оно што је споља видљиво. Ево, колико њих после Слобе, је љубило руку патријарху, а у пракси и делима клањало се самом сатани. mile1989 је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 И ја сам за поштовање цркве и свештенстава Мој деда и ја нисмо поштоваоци Цркве, ми смо део Цркве и Црква је смисао нашег живота.Уздравље. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Можда ти ипак само подцењујеш свог покојног деду. Ja njega? Nikad. On je glasao za milosevica jer je "pod titom bilo dobro" a Milosevica je video kao naslednika tita.. eto to je dubina njegove politicke misli taj mit o mudrim starcima, koji glsaju za slobu ne pije vodu... svi oni tako raazmisljaju... Ja u njegovu trgovacku i seljacku pamet ne sumnjam.. ali m uje politicka ostala na milosevicevim pricama po RTSu.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Мој деда и ја нисмо поштоваоци Цркве, ми смо део Цркве и Црква је смисао нашег живота. Уздравље. Не знам за деду, али ти си неко ко увек петља ствари које конкретно немају везе са питањем или нечијим коментаром. И најчешће то радиш да би избегао одговор на оно што не знаш или не желиш да одговориш. Или можда и чешће да се не дај Боже не би сложио са нечијим мишљењем, само зато што ти тај неко не повлађује на све твоје изјаве које пишеш по форуму а које често немају везе са логиком. Бити део Цркве захтева од човека и борбу са собом. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Шешељоманија или ти српска потреба за "вођом" Дејан, verum est in beer, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Не знам за деду, али ти си неко ко увек петља ствари које конкретно немају везе са питањем или нечијим коментаром. И најчешће то радиш да би избегао одговор на оно што не знаш или не желиш да одговориш. Или можда и чешће да се не дај Боже не би сложио са нечијим мишљењем, само зато што ти тај неко не повлађује на све твоје изјаве које пишеш по форуму а које често немају везе са логиком. Бити део Цркве захтева од човека и борбу са собом. Уз дужно поштовање, али сам себи бирам ауторитете. Много је људи овде који су исправљали моје путеве, врло успешно, то су људи чије мишљење ценим. Ваша негативна критика ми је јасан путоказ да сам на правом путу. Мој деда је увек испадао из устаљених оквира, и ја сам такав. Ово вам говорим, јер губите време . Ако желите мене да разумете, мораћете Бају Малог Книнџу да замените са Леном Ковачевић. Kакву музику један народ слуша, такав је тај народ. Платон. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Пун сам цитата, као Шешељев докторат Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Шешељоманија или ти српска потреба за "вођом" Шешељофобија или неоправдани страх од једног човека. ПиП је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Шешељофобија или неоправдани страх од једног човека. Mene strah od covek koji mase pistoljimaa po televiziji mrtav 'ladan, prica o klnju ljudi kasikama, slik se sa pistoljem, slika se sa kalasnjikovim, preti osvetama, preti generalno, rado se sveti, nalazi zadovoljstvo u osveti..... itd.. pmetnom dosta d ga se brine.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Новембар 17, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2014 Kакву музику један народ слуша, такав је тај народ. Платон. Ово може бити исправно, али не мења суштину поруке коју сам написао у вези тебе и Баје. Бају лично познајем и знам какав је песнички таленат. У кафанама где се тражи песма коју си навео раније, и њој сличне, сигурно не може да пева неке лимунадице или неку дубоку поезију. Он једноставно пева за такав тип људи, што има везе са пореклом и традицијом тих људи. Људи који нису из крајине, не могу то да схвате, као што доста крајишника не може да схвати како неко може да се провесели уз Балашевића. Ја бих то пре сврстао под ствар укуса, да не би доказивали шта је боље а шта горе. Оно што сам хтео да кажем поруком коју сам написао је то да често паушално оцењујеш људе, као што си овај пут учинио са Бајом, а судећи по твојим конверзацијама, тврдим да истоме не можеш ни да примакнеш, рецимо када је у питању неки интелектуални разговор или поезија. Натан је реаговао/ла на ово 1 Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука