Milan Nikolic Написано Мај 20, 2011 Пријави Подели Написано Мај 20, 2011 Много пишеш тако да похватати све не могу, али рекао бих једну ствар поводим твојих поређења о одговорности Божије због страдања. Наиме, замисли, да упознаш мене а ја сам Бог. Узми то за пример. И ја ти објасним како сам те створио кроз своју божанску суштину и својим вечним енергијама, својим дејством и силом коју имам. И објасним ти да без моје силе којом све одржавам у постојању не можеш да постојиш, можеш једино да доживиш смрт и нестанак, јер то је природан пут творевине а ти си творевина уколико не постанеш мој рођени, односно уколико се не усиновиш и не постанеш моје рођено дете. Природно је да творевина почне да умире, и да доживи одлазак у апсолутно распадање које се може назвати небићем, уколико човек не пристане да се сједини са Богом. Бог жели да човек слободно пристане на јединство са Њим, а не да буде робот без осећања и љубави, односно без слободе да прихвати Божију љубав. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука