RYLAH Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 С' друге стране, ово важи за 80% становника Србије (кад већ говоримо о Србији). Стоји, и против тога треба иступати вазда. Посебно кад такви покушавају да се сакрију иза формалних титула или тобожње науке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Али ови само трују и мрзе, ништа више од тога. Нема рационалног разговора, отворености, ничега. Само крљање. Ни за какав дијалог нису. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 postavilo se odavno pitanje 'cemu jos filozofija?' samo sto promisljanje o njemu, kao i o svim velikim pitanjima ljudske civilizacije, zahtijeva malo vise paznje, u svakom slucaju daleeeko vise od citiranih facebook moljaca : https://www.scribd.com/book/133583400 Sent from my iPad using Tapatalk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Ни за какав дијалог нису. Koliko mene sećanje služi AS vas je pozvao na razgovor gde vi izaberete, vreme koje vi izaberete, mesto koje vi izaberete, bukvalno sve po vašim uslovima. Junački ste utekli. dzo ni је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Koliko mene sećanje služi AS vas je pozvao na razgovor gde vi izaberete, vreme koje vi izaberete, mesto koje vi izaberete, bukvalno sve po vašim uslovima. Junački ste utekli. То је зато што немамо никог довољно способног да се интелектуално супротстави нефилозофском крему из АС. Аурор, RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 inace, pitanje sta ima Atina sa Jerusalimom je postavio Lav Sestov... sudeci po njegovom pisaniju, nema nista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 А о чему да расправљамо ако је "филозофија превазиђена"? О Питагориној теореми нема шта пуно да се расправља, мож` да питају ако им нешто није јасно... RYLAH, Аурор, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 А о чему да расправљамо ако је "филозофија превазиђена"? Ми не расправљамо са онима који нису секси Deja Vu, Juanito, Плутон and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Koliko mene sećanje služi AS vas je pozvao na razgovor gde vi izaberete, vreme koje vi izaberete, mesto koje vi izaberete, bukvalno sve po vašim uslovima. Junački ste utekli. Svi znamo na sta bi to licilo , kucno vaspitanje , pristojno ponasanje i uvazavanje neistomiljenika su inace zastitni znaci AS. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Шта је вредно, како се дефинише вредност, који су критеријуми?критеријуми нису објективни. свој став сам изградио читајући шта пишу "најумнији" међу теолозима. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dzo ni Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Само крљање. Ни за какав дијалог нису. зато им нисам приступио. с друге стране, ВРЛО је добро што постоје јер указују на сра_њ_а у спрези државе и СПЦ.мислим да они треба да буду гласнији у критици сујеверја (што би, теоретски :-) , требало да ради и СПЦ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 А о чему да расправљамо ако је "филозофија превазиђена"? Kao što rekoh bukvalno sve je bilo u "rukama" Pouka. Pa raspravljajte o filozofiji i pokažite kako nije prevaziđena. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Svi znamo na sta bi to licilo , kucno vaspitanje , pristojno ponasanje i uvazavanje neistomiljenika su inace zastitni znaci AS. Gledao sam neke tribine. I u pravu si baš su se ovako ponašali. dzo ni је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Kao što rekoh bukvalno sve je bilo u "rukama" Pouka. Pa raspravljajte o filozofiji i pokažite kako nije prevaziđena. Ма јес`, фемкају се ко снајке на првом састанку... Ми овде савим отворено и слободно расправљамо сваки дан, мож` да дође свако ко оће. Само њима више одговара да се затворе у своју секту и диве један другоме како су лепи и паметни. Не можеш да видиш колико (ни)си паметан док не изађеш и суочиш се слободно са другима. Видиш да ми овде немамо никакав проблем да расправљамо са било ким. Нису Поуке проблем никакав. ИгорМ, Аурор, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 22, 2016 Пријави Подели Написано Март 22, 2016 Ја иначе нисам пратила те трибине, али сам решила да погледам "Пеђа/прота М. Голијан" клип; рече ми другар да је фино било. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука