Jump to content

Ateisti o religiji opet

Оцени ову тему

Препоручена порука

С' друге стране, ово важи за 80% становника Србије (кад већ говоримо о Србији).

Стоји, и против тога треба иступати вазда. Посебно кад такви покушавају да се сакрију иза формалних титула или тобожње науке. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Али ови само трују и мрзе, ништа више од тога. Нема рационалног разговора, отворености, ничега.

Само крљање. :)

Ни за какав дијалог нису.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

postavilo se odavno pitanje 'cemu jos filozofija?' samo sto promisljanje o njemu, kao i o svim velikim pitanjima ljudske civilizacije, zahtijeva malo vise paznje, u svakom slucaju daleeeko vise od citiranih facebook moljaca

: https://www.scribd.com/book/133583400

Sent from my iPad using Tapatalk

Подели на овим сајтовима

Koliko mene sećanje služi AS vas je pozvao na razgovor gde vi izaberete, vreme koje vi izaberete, mesto koje vi izaberete, bukvalno sve po vašim uslovima.

Junački ste utekli.

• Волим 1
пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Koliko mene sećanje služi AS vas je pozvao na razgovor gde vi izaberete, vreme koje vi izaberete, mesto koje vi izaberete, bukvalno sve po vašim uslovima.

Junački ste utekli.

То је зато што немамо никог довољно способног да се интелектуално супротстави нефилозофском крему из АС.

Подели на овим сајтовима

А о чему да расправљамо ако је "филозофија превазиђена"?

О Питагориној теореми нема шта пуно да се расправља, мож` да питају ако им нешто није јасно...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ми не расправљамо са онима који нису секси :)))

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Junački ste utekli.

Svi znamo na sta bi to licilo , kucno vaspitanje , pristojno ponasanje i uvazavanje neistomiljenika su inace zastitni znaci AS. 

Подели на овим сајтовима

Шта је вредно, како се дефинише вредност, који су критеријуми?

критеријуми нису објективни. свој став сам изградио читајући шта пишу "најумнији" међу теолозима.
Подели на овим сајтовима

Само крљање. :)

зато им нисам приступио. с друге стране, ВРЛО је добро што постоје јер указују на сра_њ_а у спрези државе и СПЦ.

мислим да они треба да буду гласнији у критици сујеверја (што би, теоретски :-) , требало да ради и СПЦ).

Подели на овим сајтовима

Kao što rekoh bukvalno sve je bilo u "rukama" Pouka. Pa raspravljajte o filozofiji i pokažite kako nije prevaziđena.

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Svi znamo na sta bi to licilo , kucno vaspitanje , pristojno ponasanje i uvazavanje neistomiljenika su inace zastitni znaci AS. 

Gledao sam neke tribine. I u pravu si baš su se ovako ponašali.

• Волим 1
пре 31 минута, HOA+ рече

Подели на овим сајтовима

Kao što rekoh bukvalno sve je bilo u "rukama" Pouka. Pa raspravljajte o filozofiji i pokažite kako nije prevaziđena.

Ма јес`, фемкају се ко снајке на првом састанку... :)

Ми овде савим отворено и слободно расправљамо сваки дан, мож` да дође свако ко оће. Само њима више одговара да се затворе у своју секту и диве један другоме како су лепи и паметни. Не можеш да видиш колико (ни)си паметан док не изађеш и суочиш се слободно са другима. Видиш да ми овде немамо никакав проблем да расправљамо са било ким. Нису Поуке проблем никакав.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...