Jump to content

Шешељ стиже из Хага

Оцени ову тему

Препоручена порука

Od kada je Seselj propali politicar? Nije nego dika i ponos svih Srba ...

To sto ga drze u zatvoru ...pa drzali su ga i komunisti ... doduse oni su ga barem osudjivali pa na osnovu presude a ovi ga sada drze nevinog ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Jeste on politicki zatvorenik i stavljen je u okolnosti da bude mucenik i heroj. To ce malo da mu osvetli biografiju. Da nije bilo toga samo bi ostao sumanuti psihopata.

:))

A zbog cega je sumanuti psihopata? Nesto kao kralj Petar?

Подели на овим сајтовима

И ето, направише од тотално пропалог политичара новог великомученика, чији ће дух још барем 100 година да ”инспирише” Србље...

Хаха отео му тома скоро СВЕ гласаче... толико је он великомученик..... само је занимљив хулиганима са фејса и латентним фашистима. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Nema nista hriscanskije ni humanije nego opljunti po coveku na samrti . Kakav god da jeste i sta god da je radio u Hagu se odlicno nosio sa belosvetskim olosem i pokazao kakvi stvarno jesu ,to je dvoljno da zasluzi postovanje svakog ko ima zrno pameti 

Подели на овим сајтовима

sumanuti psihopata.

Хаха ....... само је занимљив хулиганима са фејса и латентним фашистима. ....

Има лека  ако знате  на која врата треба покуцати,    е ех.................   .molitva.     

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Nema nista hriscanskije ni humanije nego opljunti po coveku na samrti . Kakav god da jeste i sta god da je radio u Hagu se odlicno nosio sa belosvetskim olosem i pokazao kakvi stvarno jesu ,to je dvoljno da zasluzi postovanje svakog ko ima zrno pameti 

А јел он мање олош од тог олоша, онако по теби? 

Подели на овим сајтовима

А јел он мање олош од тог олоша, онако по теби? 

Ne znam coveka licno pa ne mogu da ti kazem. Ono sto znam jeste da je odlican posao odradio u Hagu i na tome mu svaka cast i samo zbog toga svi trebada mu budu zahvalni . O tome kakav je bio ranije necu da govorim, hriscanstvo negde govori o mogucnosti pokajanja i pormene pa ne vidim zasto samo Seselj ne bi imao tu mogucnost a onako realno , zasuzio je .  

Подели на овим сајтовима

Zaista,opljunuti coveka koji na samrti i koji je tesko bolestan i jos kroz prizmu eto sad ce ga bolest oprati i sta slicno,totalno hehriscanski makar ga smatrali da je gori od Hitlera to je nesto sto mi toliko ne ide u glavu da tako ljudi razmisljaju. Bez uvrede ali to je bolesno... Desavalo se da mnogi sa javne scene koje nisam voleo da umru,razbole se i opet iako sam poprilicno plahovit za nikoga nikad nisam likovao ili sta drugo iako se uopste nisam slagao sa njima,cak stavise sam ih smatrao za velike stetocine svog naroda,a opet sad imamo kao korektne,ljude koji su otvorenog srca,koji ne vaze za nekakve neljude,a ovde istresate erupciju odusevljenja,jos jednom ne razumem niti cu ikad razumeti. I da je najgori covek ne ide da na vest o tome da mu se bolest siri i da je u stadijumu gde ce 95% umreti posto su se pojavile metastaze da pricate o tome kakav je,da li ima mane,da li ne znam sta... Gospod da ga pomiluje i da mu daruje isceljenje ako je ikako moguce,vama razuma i shvatanja da nicija smrt ili bolest ne sme biti povod za likovanje.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

I jos nesto neka je najgori covek u istoriji univerzuma,neka je najgori Srbin u istoriji...taj covek u Srbiji nije 11,12 godina,nad tim covekom se prvi put desilo u istoriji sveta i univerzuma da neko provede u pritvoru 10 godina,da mu sudjenje jos traje,dakle to je nesto sto se nikad nikome nije desilo. Da ne pricam te price o tome sto je Seselj tvrdio da ga truju u Hagu pa je sada otkrivena i bolest. 

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ne znam coveka licno pa ne mogu da ti kazem. Ono sto znam jeste da je odlican posao odradio u Hagu i na tome mu svaka cast i samo zbog toga svi trebada mu budu zahvalni . O tome kakav je bio ranije necu da govorim, hriscanstvo negde govori o mogucnosti pokajanja i pormene pa ne vidim zasto samo Seselj ne bi imao tu mogucnost a onako realno , zasuzio je .  

Seselj ima mana i daleko je i od dobrog politicara ili pozeljnog u nekom parlamentu.

Ali ono sta je Seselj radio dok se ratovalo po Jugi i dok su ubijali Srbe ili im odrubljivali glave mudzahedini po Bosni mi Srbi trebamo da mu podignemo spomenik i toi cemo i uraditi jednoga dana.

Njegov patriotizam i organizovanje odbrane Srba od neoustaske kame su za pamcenje i po tome ce ga pamtiti Srbi dok je sveta i veka kao i Milosevica bez obzira na trenutno preovadjujucu situaciju .

Tako da svaka cast Seselju za sve sto je uradio za Srbe i Srbi su mu zahvalni, naravno oni koji imaju pameti, ove druge i ne racunamo u Srbe ... oni su kao neki novci narod, anacionalni, nekakvi kosmopoliti iz kosmosa valjda ...

A da ima mana ima itekako i ja mislim  da je on pogresio profesiju, nije on za politicara vec za oficira ...

Eh, da je bio kojim slucajem nacelnik generalstaba JNA u ono vreme o da je imao vojsku srpskih nacionalista ...... stigli bi do Pariza ...

Подели на овим сајтовима

А ове из хага знаш лично? 

Можда јесу ови из хага олош, али ако је по тим стандардима и он је исто смеће... две мафије жути.. две мафије.... 

Да се објасним.

шешељ је олош...

Зашто? Зато што му проспе човек воду у лице, он му не узврати одмах, као сваки поштен човек, него плаћене телохранитеље пошаље да га бију и после прича цинично как осе оклизнуо на кору од банане. Частан човек би сам решио.  Веља илић му лупи шамар у сред скупштине, он 3 дана по телевизији кукумаче како је "пуна песница". а није више толико духовит? Што није вељу илића пао на кору од банане? То је олош. Маше пиштољем у сред емисије, коју можда гледа неко дете... шта треба да мисли, да је ок и нормално махати утоком у јавности? Види га чика шеки.

Е то је олош. Ко те детаље не види код тог човека и не капира те ствар... нека је он паметан, жртва хага и све остало.. он је олош.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Шешељ привремено на слободи?

Хашки трибунал је затражио од Холандије и Србије да се вечерас до 18 сати изјасне о могућем привременом пуштању на слободу хашког оптуженика Војислава Шешеља.

рибунал је навео да је добио додатне поверљиве информације које указују на погоршање Шешељевог здравственог стања, преноси Танјуг.

С обзиром на нови развој догађаја, Трибунал разматра могућност привременог пуштања на слободу Шешеља и зато је позвао Србију и Холандију да најкасније данас до 18 сати доставе своје мишљење.

Vojislav%20Seselj.jpg

Трибунал је од Владе Србије затражио и да потврди да ће бити у могућности да гарантује да оптужени неће ступати у контакт са сведоцима или жртвама и да ће се вратити под надзор Међународног суда у Хагу чим то наложи Судско веће.

Судско веће је недавно разматрало могућност да се Шешељ услед погоршања здравственог стања привремено пусти на слободу, али је због недостатка сарадње оптуженог прекинуло тај поступак, наведено је у саопштењу Хашког суда.

Међутим, пошто је Судско веће примило додатне информације које говоре да се здравствено стање оптуженог погоршало и с обзиром на тај развој догађаја и да би се избегло најгоре, Судско веће разматра могућност да Шешеља привремено пусти на слободу како би му била указана нега у најбољем могућем окружењу, а да се притом осигура безбедност сведока и интегритет поступка, наводи се у саопштењу из Хага.

Лидер Српске радикалне странке оптужен је за злочине над Хрватима и Муслиманима у Хрватској, Војводини и БиХ 1991-93. У притвору Трибунала, Шешељ је од 24. фебруара 2003, када се добровољно предао.

После суђења које је, после једног неуспешног покушаја и Шешељевог штрајка глађу, почело у јесен 2007, пресуда је требало да буде изречена 30. октобра прошле године, али је изрицање одложено након што је Трибунал усвојио Шешељев захтев за изузеће судије Фредерика Хархофа због пристрасности.

Од тада траје упознавање новог судије Мадаје Нијанга са предметом, које подразумева читање целог списа и гледање видео-снимака појединих сведочења, будући да судија Нијанг није присуствовао суђењу.

У извештају Генералној скупштини УН, председник Трибунала Теодор Мерон најавио је да ће упознавање судије Нијанга са предметом потрајати до "средине 2015", после чега ће почети већање судија о пресуди Шешељу.

PTC

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...