Jump to content

Шешељ стиже из Хага

Оцени ову тему

Препоручена порука

видим оптужба је све доказала .,. ајде молим те .. будмо реални.. не кажем да је цвјећка ал да их је разбуцао аргументовано јесте.. што не докажу да је крив?!

Vidim optuzba je i oborena?! Svaka mu cast za odbranu, dokazao je da su lazovi, ali ja ne pricam o tome da je on kriv njima, ja pricam o tome da je nama najvise zla ucinio. Posramio nas pred svetom covece! Ne mozes ti da nekoga hranis govnima i nudis mu se da te oralno zadovolji, pa posle da kazes da smo mi Srbi vaapitani lepo, da smo divan i pitom narod... Da te posetim samo, SRS je tada imao preko milion registrovanih clanova sto znaci da 15% srba misli kao on! Dzabe Djokovicu, Kusturici, Jeleni, vaterpolistima, odbojkasima...koji su pravi ambasadori ovog napacenog naroda, kada jedna interesantna dilejcina sve to unisti pred milionskim auditorijumom.

Patriotizam je nesto drugo brate moj, ne ono sto Seselj radi...Ima jedna izreka u narodu: ''Svaka budala ima svoju zurku'', kod njega je brate Sabor trubaca, Exit, Beer Fest u isto vreme u glavi...Koja je to zurka, auuuuuuu...Zamisli koja je tek on budala!

Politicki je mrtav, pravno ne znamo jos, stranka mu je mrtva (on ju je sahranio), Srbiju i narod je obrukao...

Sta ces vise!!!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

мени само боде очи како неко може жељети да невин човјек односно онај коме није доказана кривица лежи у затвору... ето

Po mom misljenju niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno,tako da je on na standby-u...Ja nisam sudija, niti ja brinem za njega. Samo iznosim svoje misljenje. Dakle, ne zanima me da li je kriv njima, meni je skrivio jer mi je obrukao narod koji volim i zemlju na koji sam ponosan!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

Nataša Kandić je najavila skori povratak Šešelja u Srbiju , i ja joj verujem.

Šešelj je sve samo ne budala.

A zašto će Šešelja vratiti u Srbiju to je posebno pitanje.

Tačno, nije budala, mnogo je pametan. Ali je DESTRUKTIVAN!

Misliš, poslaće nam ga da nas dokrjči, a? algabacaju

Još nešto:

Čak i da se uskoro vrati (odležao je možda već ono što mu sleduje),

treba mu suditi u Srbiji.

Mislim, našlo bi se dovoljno dokaza za sve šta je radio devedesetih, da ostatak života provede u zatvoru.

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Misliš, poslaće nam ga da nas dokrjči, a? 0102_laugh

Još nešto:

Mislim, našlo bi se dovoljno dokaza za sve šta je radio devedesetih, da ostatak života provede u zatvoru.

Teško da će se u Srbiji naći neko da protivureči zapadu.Ako ga Hag ne osudi neće ni ovde niko.

Dokaza nema.

Ko god radi za tajne službe dokaze nosi u grob sa sobom.

Подели на овим сајтовима

Misliš, poslaće nam ga da nas dokrjči, a? 0442_feel

Još nešto:

Teško da će se u Srbiji naći neko da protivureči zapadu.Ako ga Hag ne osudi neće ni ovde niko.

Dokaza nema.

Ko god radi za tajne službe dokaze nosi u grob sa sobom.

Ja se kladim da će ga oni osuditi...

Posle možemo i mi!

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

Да ли се ти завитлаваш? Па тај лудак је један од главних криваца са сав ужас који нас је задесио. Било, не поновило се! Ти се не сећаш чувених закона о информисању, о универзитету итд...?

smej.gif  0110_hahaha

Де објасни како?

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Eee Ivice cemu se ti nadas sta ocekujes? Pa zar vec nisi provalio algoritam ovih nasih krstenih i nekrstenih

naciona boljsevika? Jako je prost. Svaki udbaski poltroncic/cina je dobar/upotrebljiv ako i samo ako vice "ua

zapad ua NATO, ua Amerika". Cim "udbas" (bilo koji) krene u pricu, makar demagoski, o evropskim

standardima o novim zakonima a narocito o otvaranjima dosije Sluzbe (tu se zapravo vidi ko je pravi udbas)

taj je niko drugi do crni djavo.

I ova mantra se tu prenosi sa kolena na koleno od 45. na ovamo uz sve moguce kanale i mehanizme

zaglupljivanja i ispiranja mozgova.

Sto se mene tice Dokinsova memetika je samo zbog ovog primera i vise nego podrzana.

Стварно ти је јадна изјава...

Ти нашао некога звати бољшевиком...а систем размишљања ти је као код стаљина...

Лепише етикете и немаш проблема да невини седе у затворима..

Дивно..лепа слика и прилика новокомпонованих Хришћана...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da neke polako pocinje da hvata nervoza zbog, meni izgleda nemoguceg, povratka g-dina Seselja. Evo i Kandicka se uzvtrela. Jos bi da samara po ulici ali izgleda da nece ona vise to da radi.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ja mislim da neke polako pocinje da hvata nervoza zbog, meni izgleda nemoguceg, povratka g-dina Seselja. Evo i Kandicka se uzvtrela. Jos bi da samara po ulici ali izgleda da nece ona vise to da radi.

Ја искрено никада нисам био за Шешеља јер је подржавао СПС...

Али када видимо сада .. ко зна да нема Двери можда би и гласао за СРС!

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ја искрено никада нисам био за Шешеља јер је подржавао СПС...

Али када видимо сада .. ко зна да нема Двери можда би и гласао за СРС!

U tome je poenta i nasa najveca greska. Jer su neprijatelji Srpskog naroda uz pomoc Draskovica i njemu slicnih iskoristili nas iskreni antikomunizam da bi zavadili i podelili i oslabili Srbe u trenutku kada im je jedinstvo bilo najpotrebnije. A Seselj je bio jedini pravi antikomunista koji je to video i naravno kao pravi patriota je stao uz svoj narod.  A one varalice su radile ono sto su radili i komunisti '41, izazivali sukob medju Srbima. Po diktatu onih koji su kasnije prodavali Srpsku krv. I sada se aktivira Draskovic samo da doda jos izdaje po potrebi. Kao recimo izjave tipa da treba priznati Kosovo.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

U tome je poenta i nasa najveca greska. Jer su neprijatelji Srpskog naroda uz pomoc Draskovica i njemu slicnih iskoristili nas iskreni antikomunizam da bi zavadili i podelili i oslabili Srbe u trenutku kada im je jedinstvo bilo najpotrebnije. A Seselj je bio jedini pravi antikomunista koji je to video i naravno kao pravi patriota je stao uz svoj narod.  A one varalice su radile ono sto su radili i komunisti '41, izazivali sukob medju Srbima. Po diktatu onih koji su kasnije prodavali Srpsku krv. I sada se aktivira Draskovic samo da doda jos izdaje po potrebi. Kao recimo izjave tipa da treba priznati Kosovo.

Знам, ја сам укапирао...али касно...и веровали или не...да могу да повучем моје учешће у протестима против Милошевића..би...

Продали су ми шупљу о демократији и поверовао сам..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...