kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 pa ne sumnjam da imas gomilu bezobrazluka u rukavu. Tvoje praavo, o sebi svedocis vadjenjem postova iz konteksta. sa tobom moze samo sila i bezobrazno jer nemas pardona prema nicemu, ima ovdje koliko hoces tema gdje ti sam kontriras dvadesetorici ljudi, kako juce rece neko... toliko si bezobrazan da si dosao ti jedini u ovu temu da pljujes na seselja, niko drugi do ti jedini, pitas li se nekad dal si normalan, imas li nekog odgoja iz sfere medjuljudskih odnosa il si papak i u realnom zivotu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 sa tobom moze samo sila i bezobrazno jer nemas pardona prema nicemu, ima ovdje koliko hoces tema gdje ti sam kontriras dvadesetorici ljudi, kako juce rece neko... I tacno samo kontriram vecini isto kao ovaj! Isto nema medjuljudske manire kao on i bez pardona se ponsam kao on: toliko si bezobrazan da si dosao ti jedini u ovu temu da pljujes na seselja, niko drugi do ti jedini, pitas li se nekad dal si normalan, imas li nekog odgoja iz sfere medjuljudskih odnosa il si papak i u realnom zivotu Ja dal sm normalan? Ovde se demokratski izbarni predstavnici nazivaju izdajnicima, ko ne voli seselja laznim i losim Srbinom... i ja treba da se zapitam jel sam normalan? Pa u takvom drustvu je cast biti nenormalan. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Korisni idiot, korisna budala (engleski: Useful idiot; ruski: Полезный идиот) je izraz, u pravilu pežorativni, kojim se u političkom žargonu označava ličnost koja propagira stavove ili interese grupe ili ideologije koju u potpunosti ne shvaća, i koja je u tom smislu cinično iskorištena u propagandne svrhe.http://sh.wikipedia.org/wiki/Korisni_idiot kordun, Tumaralo., Натан and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 I tacno samo kontriram vecini isto kao ovaj! Isto nema medjuljudske manire kao on i bez pardona se ponsam kao on: Ja dal sm normalan? Ovde se demokratski izbarni predstavnici nazivaju izdajnicima, ko ne voli seselja laznim i losim Srbinom... i ja treba da se zapitam jel sam normalan? Pa u takvom drustvu je cast biti nenormalan. stvarno mi nije jasno, ja se izvinjavam, ali ako je neko izabran demokratskim putem moze da radi sta oce nece nikad biti izdajnik ukoliko ne prekrsi neko izborno obecanje jel tako? O Boze dragi... gdje se sticu ove vjestine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 "Šešelj kao osvetnik Monte Kristo" Beograd -- Sanda Rašković Ivić izjavila da bi povratak Vojislava Šešelja u ulozi osvetnika i grofa Monte Krista mogao da "zabrine i poljulja" političku scenu u Srbije. "Ne znam da li se Šešelj vraća samo kao jako bolestan čovek da se leči i da provede svoje dane sa porodicom ili se vraća kao osvetnik i kao grof Monte Kristo, što bi jako moglo da zabrine i poljulja političku scenu Srbije", rekla je predsednica DSS novinarima. Predsednica DSS-a je navela da su ta stranka i ona podržavali povratak Šešelja u Srbiju na lečenje. "Smatramo da se Haški tribunal obrukao i puštanjem Šešelja priznao poraz, jer je na pravdi Boga držao bolesnog čoveka 12 godina u pritvoru", rekla je Sanda Rašković Ivić. Ona je ponovo pozvala premijera Aleksandra Vučića i Vladu Srbije da otkažu posetu albanskog premijera Edija Rame Beogradu jer je "besmislena, opasna i ponižavajuća" po srpski narod i Srbiju. "Poseta je provokacija i poniženje Srbije i može vrlo lako prerasti u bezbednosni rizik. Davanje ključeva grada, slobodno šetanje Rame po Beogradu, poziv Albancima sa juga Srbije da dodju u Beograd može lako da destabilizuje glavni grad, a da ne govorimo o tome šta bi moglo da se desi na mostu u Kosovskoj Mitrovici", rekla je Sanda Rašković Ivić. Ona je, povodom osmogodišnjice usvajanja Ustava Srbije, rekla da je čuvanje Ustava veoma važno jer se time Srbija čuva od raspada i sprečava nastanak nove kvazi države Kosova i da ne nikne još neka autonomija, poput sandžačke, a sprečava se i federalizaciju države. "Promenu Ustava traži EU kako bi Srbija pokazala svoju saradljivost. To je i znak da bi trebalo da odustanemo od priključivanja EU, jer priključivanjem EU opada standard gradjana, otimaju se plate i penzije a dažbine povećavaju", dodala je Sanda Rašković Ivić. Istakla je da će promena Ustava i priključivanje EU gradjanima doneti "samo dalje poniženje i dalje porobljavanje". Izvor: Beta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 I tacno samo kontriram vecini isto kao ovaj! Isto nema medjuljudske manire kao on i bez pardona se ponsam kao on: Vremena su se promenila Mladjo... izmanipulisane mase sada salutiraju "liberalizmu" i ti si medju njima. Ko je danas neposlusan i zavrsava u pritvoru na 11 i po godina bez presude zbog svojih stavova koji su protiv vladajucih? Натан, МилошБГ, Баба and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Vremena su se promenila Mladjo... izmanipulisane mase sada salutiraju "liberalizmu" i ti si medju njima. Ko je danas neposlusan i zavrsava u pritvoru na 11 i po godina bez presude zbog svojih stavova koji su protiv vladajucih? Управо тако Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 "Šešelj kao osvetnik Monte Kristo" Beograd -- Sanda Rašković Ivić izjavila da bi povratak Vojislava Šešelja u ulozi osvetnika i grofa Monte Krista mogao da "zabrine i poljulja" političku scenu u Srbije. "Ne znam da li se Šešelj vraća samo kao jako bolestan čovek da se leči i da provede svoje dane sa porodicom ili se vraća kao osvetnik i kao grof Monte Kristo, što bi jako moglo da zabrine i poljulja političku scenu Srbije", rekla je predsednica DSS novinarima. Predsednica DSS-a je navela da su ta stranka i ona podržavali povratak Šešelja u Srbiju na lečenje. "Smatramo da se Haški tribunal obrukao i puštanjem Šešelja priznao poraz, jer je na pravdi Boga držao bolesnog čoveka 12 godina u pritvoru", rekla je Sanda Rašković Ivić. Ona je ponovo pozvala premijera Aleksandra Vučića i Vladu Srbije da otkažu posetu albanskog premijera Edija Rame Beogradu jer je "besmislena, opasna i ponižavajuća" po srpski narod i Srbiju. "Poseta je provokacija i poniženje Srbije i može vrlo lako prerasti u bezbednosni rizik. Davanje ključeva grada, slobodno šetanje Rame po Beogradu, poziv Albancima sa juga Srbije da dodju u Beograd može lako da destabilizuje glavni grad, a da ne govorimo o tome šta bi moglo da se desi na mostu u Kosovskoj Mitrovici", rekla je Sanda Rašković Ivić. Ona je, povodom osmogodišnjice usvajanja Ustava Srbije, rekla da je čuvanje Ustava veoma važno jer se time Srbija čuva od raspada i sprečava nastanak nove kvazi države Kosova i da ne nikne još neka autonomija, poput sandžačke, a sprečava se i federalizaciju države. "Promenu Ustava traži EU kako bi Srbija pokazala svoju saradljivost. To je i znak da bi trebalo da odustanemo od priključivanja EU, jer priključivanjem EU opada standard gradjana, otimaju se plate i penzije a dažbine povećavaju", dodala je Sanda Rašković Ivić. Istakla je da će promena Ustava i priključivanje EU gradjanima doneti "samo dalje poniženje i dalje porobljavanje". Izvor: Beta Чек бре мало кога сад фарбају ови из ДСС-а па они су највише Србаља послали у Хаг?! Какви су ти политичари лицимури мука ме вата. Вамо као бране те а иза леђа свима дилују са Бриселом и још те гурну у тамницу на доживотни притвор. Па зар нису они били на власти управо тад кад је Шешељ згодио у Хаг? kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Ja garantujem da ce podrska Vucicu itekako opasti i to dosta puno. Могао бих чак да се опкладим да неће пасти за више од 5% А и тих 5% је много . Рејтинг Вучићу је почео да пада не због Шешеља него због лошег економског стања у држави, и уопште свега лошег што нам се дешава. Реално мислим да је тих који ће због Шешеља да напусте Вучића мање од 1%. ИгорМ and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Шта је ружно? Што сам написао да је Вучић издајник? Па, зар није? Или, како би ти назвао оног ко потпише Бриселски споразум, ко тера Србе на изборе који легализују ткз. ,,државу Косово", итд. О његовим лажима, типа никад нисам помињао ,,ону" границу, не бих сада... Немој да се правиш невин кад ниси, јасна је твоја реченица која се односи на уста премијера Вучића и то је најружнија кованица коју сам чуо код Срба. Ако ишта мрзим то су те болидне и болесне перверзне кованице. То сам рекао да је ружно. Све остало је или твоја контрукција или покушај да се оправдаш. И мање читај тај Таблоид и Бркића то је Дачићев човек. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Могао бих чак да се опкладим да неће пасти за више од 5% А и тих 5% је много . Рејтинг Вучићу је почео да пада не због Шешеља него због лошег економског стања у држави, и уопште свега лошег што нам се дешава. Реално мислим да је тих који ће због Шешеља да напусте Вучића мање од 1%. ja mislim da gresis, uzmimo da ce seselj ozdraviti preko noci, sto nece, ali uzmimo da ce biti zdrav, zar mislis da nece opet ujediniti nacionalisticko biracko tijelo, zanima me zboig cega to mislis, ne mislis valjda da je to izaslo iz mode Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 То се ти тешиш или шта? Или имаш пророчки дар, па знаш шта ће се десити кад Шешељ дође. Ајд видећемо за који дан и недељу. Видећеш и сам колико ће све Шешељево деловање имати маргиналан утицај на друштво. То што се ти ложиш на револуцију и мислиш да ће човек који је на самрти бити у стању да изведе ту револуцију највише говори о твојој разборитости. Тако да да, Радун и Анђелковић јесу аналитичари и јесу добри аналитичари и њима овакве глупости сигурно не би пале на памет да тврде. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 ja mislim da gresis, uzmimo da ce seselj ozdraviti preko noci, sto nece, ali uzmimo da ce biti zdrav, zar mislis da nece opet ujediniti nacionalisticko biracko tijelo, zanima me zboig cega to mislis, ne mislis valjda da je to izaslo iz mode О Боже која сте ви деца!!! Сви, ја мислио да имам озбиљне саговорнике. Прво Шешељ је лоша инвестиција. Нико чак ни противници Вучића неће финансирати ту инвестицију јер сви али баш сви знају да јој је рок веома кратак. Ово морам овако рећи, јесте безочно, али на жалост ви то очигледно нећете да видите. Друго чак и да помоћу штапа и канапа дође до неких финансија, СРС је у расулу, сви јачи кадрови су прешли у СНС и ни један се неће вратити. Пре свега јер лично познају Шешеља а код Шешеља нема праштања. Значи никоме није рачуница да се врати. Значи СРС у расулу без кадрова и без изгледа за кадровима у скорије време, а време је у овом случају кључно. Треће чак и ДС који тренутно из интереса финансира и подржава СРС неће уложити толики труд у рехабилитацију СРС-а пре свега што су свесни да је то промашена инвестиција и на крају што ако би се СРС опоравио не би им захвалио на томе него би им био противник. Значи и тзв. пријатељи СРС-а су заправо њихови непријатељи. Што се тиче осталих патриотских партија. НИКО, али апсолутно нико неће хтети да се подреди пропалом СРС-у и на смрт болесном Шешељу. Чак шта више сви ће у њима видети сад мало озбиљнију конкуренцију и пре ће ући у дил са Вучићем против Шешеља него са Шешељом против Вучића. Почевши од Двери па до ДСС-а и свих других. Запамтите ово што сам рекао па ћемо после гледати ко заиста има везе а ко нема везе са политичком анализом. Љигаве и формалне изјаве о ненападању или некаквој подршци - сви из тзв патриотског блока ће дати на почетку али пратите ток ствари. Оно што је најлуђе у целој овој причи јесте то да ће Вучић са Шешељом на политичкој сцени још и профитирати. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Мислим да ће један човек ипак бити на губитку а то је Тома. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Uscanac Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Ali vi ladno 20 strana raspravljate o buducoj politickoj delatnosti coveka na samrti.. Daj malo razboritosti, Seselj nece ponovo biti politicki aktivan. I ne, njegov povratak nece skinuti ni procenat Vucicu. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука