Млађони Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 zalud pominjes Boga Ti ces da mi odredids zalazes se za ideologiju i coveka koja da se sprovede u delo mora da se pobije ili proteraa gomila ljudi.... i jos ga 'ladne glave pravdas kako je on ok i nije ratohuskac.... Sio mi ga djura.... U cemu se onda on razlikuje od onih koji su tebe proterali? Samo u "dresu" koji nosi. Isti je to sljam. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 QQ, vukajlija moze samo od Vucica da zivi. Mnogo dobro http://vukajlija.com/reakcije/153853 http://vukajlija.com/reakcije/153805 http://vukajlija.com/reakcije/131525 :Д feeble, ИгорМ and Натан је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Ti ces da mi odredids zalazes se za ideologiju i coveka koja da se sprovede u delo mora da se pobije ili proteraa gomila ljudi.... i jos ga 'ladne glave pravdas kako je on ok i nije ratohuskac.... Sio mi ga djura.... U cemu se onda on razlikuje od onih koji su tebe proterali? Samo u "dresu" koji nosi. Isti je to sljam. dalko vise glava je palo za demokratiju pa to nije argument protiv demokratije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 inace sta ti imas da mi o icemu popujes, meni i bilo kome, sam si rekao tu da nemas svetinje u zivotu sem hrista, pa si onda naknadno prosirio na crkvu i svetce. tebi da je hristos vrhovna svetinja onda bi bilo logicno da su ti i mnoge druge stavri svetinje, poput oca, majke, covjek uopste, svetinja je i istina, pravda, saosjecanje sa mucenistvom, srpske zrtve npr. sve to ti je hristov lik u ljudima, samo men se cini da su tebi svetinje u zivotu neke pravne norme i akti, bilo domaci il medjunarodni, sta da ti kazem, u gadnom si dusevnom sosu, spasavaj se, ja ti to od srca zelim, pobjedi frustracije, ne moras ih prosipati po drugim ljudima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Влада Србије: Хаг не испуњава услове пуне сарадње за пуштање Шешеља у Србију (Њуз) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 ne radi ti link, tj. stavio si link od ove teme, tj. njene 34 stranice nana, Плутон and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Vladika Irinej: Šešelju ugrožena ljudska prava! Činjenica da se u 21. veku neko 12 godina nalazi u istražnom zatvoru bilo koje civilizovane države skandalozna je i čudovišna sama po sebi. Ali, da se neko 12 godina nalazi u istražnom zatvoru Tribunala koji su osnovale UN govori o stanju zapadne civilizacije uopšte - rekao je episkop bački Episkop Irinej je naveo da se u slučaju Šešelja, “kao i u svakom drugom sudskom procesu”, ne rukovodi ni stranačkim, ni ideološkim, ni bilo kakvim ovozemaljskim motivima i ciljevima nego se isključivo zalaže za “pravednost i zakonitost”. Sudsko veće Haškog tribunala odlučilo je juče da pusti optuženog Vojislava Šeselja na privremenu slobodu, zbog teškog zdravstvenog stanja. Srbija je obavestila Holandiju da može da garantuje za Šeselja, ako se on pravno obaveže da će da poštuje uslove Tribunala. Tanjung Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Onaj ton kad neko ufitilji govoreći "istinu" mali miš a i razmišljalo se malo...reći ili ne reći pitanje je sad kojom silinom potegnuti mač.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Onaj ton kad neko ufitilji govoreći "istinu" mali miš a i razmišljalo se malo...reći ili ne reći pitanje je sad kojom silinom potegnuti mač.... Nemoj tako, će te banuje Željko :P kordun and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Nemoj tako, će te banuje Željko :P diras mu u vodju, odma ce mu skociti temparatura a onda si ga ugasio feeble and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Onako razonode radi, ne ugrožavam ja ničiju bezbednost Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Miloje Stanoje,Vukoje Miloje,Vukoje Stanoje.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 seselj nikad nije prizivao rat, ali je napravio veliki posao da pomogne srpskom narodu u odbrani zbog toga u proslom ratu nije bilo bas ko ui pretproslom, nisu srbi tako lako ginuli, hrvati su bar po tom pitanju losije prosli i to znatno, te stvari nisu ratno huskacke, pogledaj malo sta je radio seselj i kako je unapred znao.. Kao onomad (98) što je učestvovao u vlasti koja je zaslužna što se sa Kosovom desilo ono što se desilo. Što je odbijao sve i svašta da bi na kraju izbio rat i mi na kraju prihvatili mnogo gore stvari nego što smo tada mogli da prihvatimo, koliku je materijalnu štetu Srbija pretrpela i još važnije koliko je života izgubljeno zato što je on radio najbolje za Srbiju i srBski narod, zapitaj se po neki put. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Kao onomad (98) što je učestvovao u vlasti koja je zaslužna što se sa Kosovom desilo ono što se desilo. Što je odbijao sve i svašta da bi na kraju izbio rat i mi na kraju prihvatili mnogo gore stvari nego što smo tada mogli da prihvatimo, koliku je materijalnu štetu Srbija pretrpela i još važnije koliko je života izgubljeno zato što je on radio najbolje za Srbiju i srBski narod, zapitaj se po neki put. Prvo je rusio Milosevica, a posle je pricao kako je Miloske jedini pravi covek za srbiju... ma daj bre... prolupan covek... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2014 Političari u Srbiji su čudo,dovoljno je da ih stave u neki epski pobedonosni ogrtač i sve im je dozvoljeno...... Posle sve zavisi od folklora do folklora, mogućnosti su bezbrojne. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука