Jump to content

Шешељ стиже из Хага

Оцени ову тему

Препоручена порука

ima svakakvih potpisa, al cu ti reci onaj ko nema morala u smislu da je etican zalud ide na liturgiju, to sto se vjere tice, u boga nije dovoljno vjerovati boga moras upoznati, misli na to, mlad si ti jos...

nego sto ti treba uopste takav komentar sa brojem godina i umiranjem, to su ljudi koji su se razboljeli i umrli u pritvoru haskog tribunala koji nisu proglaseni krivima, radi se o ljudima pobogu, bez obzira dal su srbi ili neki drugi

Dobro? I? Sta ja tu mogu, umrli ljudi od  75-80 godina u pritvoru.. sta ja tu mogu? Da kukam na hag kako je nemoralan? Pa jeste... al opet sta ja tu mogu? 

Potpisao milosevic, napravio medjunarodni ugovor.... i to je to.... moralno, nemoralno, tako je.

Sta sad treba da ih pustaju sto su stari i bolesni? Pa to ne ide tako....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pa mozes da ne napises nesto ovako

od 75+ godina..... bas cudno.... sto umiru ljudi tih godinaa... bilo gde... aa posebno u hagu... :D

Seselj nema jos 60,Goran Hadzic 54

A inace

Sloba je imao 67

Momir Talic 70

Slavko Dokmanovic 49

• Волим 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Pa mozes da ne napises nesto ovako

Napisao sam to jer sam mislio da kordun aludira na to da ih truju jer su Srbi.... pa cisto malo da odgovorim na takvu ideju.

Ako ne aludira onda moja greska. Ali nista cudno u tome sto umiru....traju procesi, stari su ljudi.. to je to..

Подели на овим сајтовима

a da, sto se seselja tice.. ako hoce da dodje u Srbiju.... na LECENJE onda ne moze da dodje u Srbiju na lecenje i da zloupotrebljava to da vodi politicku borbu dok je u sred procesa.

Takvi uslovi su normalni. I treba da ih prihvaati. Ako ih ne prihvati - njegova krivica.

Подели на овим сајтовима

A sto bi to bilo normalno? Prvo lecenje moze da se vrsi i sa time sto on moze da daje intervjue,da gostuje na televiziji,ne znaci to sto gostuje ili se bavi politikom da to znaci da mu lecenje nije potrebno i da jedno potire drugo...drugo to je ogranicavanje slobode,da ne pricam sto on nije osudjen i sto nema presudu,dakle to su normalni isto ko sto bi bili normalni uslovi da tebi neki sud bez ikakve presude ne dozvoli da npr dolazis na forum zru ili da sadis cvece,jednostavno ne mozes.

Da je njima cilj da Seselj umre to je suvoparna istina,da li su ga trovali i da li su izazivaci bolesti to ne znam,ali da ga nisu lecili i da su ga lecili pogresno sa namerom tom u to sam siguran.

• Волим 1

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Po svemu sudeci nema nista od Seseljevog povratka,mediji opet rade posao... Seselj opet ubija po Srbiji! Nismo se oporavili ni od proslog masakra pred izbore,a evo vec je u toku sledeci. 

Подели на овим сајтовима

Sa sajta Blica

ODOBRENO Vojislav Šešelj na privremenoj slobodi

Privremeno veće odobrilo je puštanje Vojislava Šešelja iz Haškog tribunala, saznaje "Blic".

Подели на овим сајтовима

http://beseda.rs/?p=13596

Епископ бачки др Иринеј: За Божју и човечанску правду, не за хашку правду  

Чињеница да се у 21. веку неко дванаест година налази у истражном затвору било које цивилизоване државе скандалозна је и чудовишна сама по себи. Али да се неко дванаест година налази у истражном затвору Трибунала који су основале Уједињене нације  говори о стању западне цивилизације уопште, а најгласнијих заговорника људских права у савременом свету посебно.

Претходно, 24. марта 1999. године, на примеру српског  народа и српске државе, нови светски поредак је показао и каква су права народâ и државâ, шта значи међународно право и колико вреди Повеља Уједињених нација.

Пошто знамо да су у Хашком трибуналу већ умрла десеторица Срба, у случају др Војислава Шешеља нам мало вреди позивање на Одредбе Европске конвенције о људским правима, Међународног пакта о грађанским и политичким правима, Повеље о основним правима у Европској унији и друге одредбе међународног права које јемче суђење у разумном року, а да и не говоримо о праву на лечење од стране оних којима он верује као људима и лекарима.

Нама који се у случају др Шешеља, као и у сваком другом судском процесу, не руководимо ни страначким, ни идеолошким, ни било каквим овоземаљским мотивима и циљевима него се искључиво залажемо за праведност и законитост, остаје да опомињемо пре свега себе, а затим хашке судије и оне моћнике који су изнад њих, да ћемо једнога дана сви стати пред лице јединог апсолутно праведног Судије, ма колико споменуте хашке судије и њихови стварни ментори и господари мало или нимало у то веровали. Тада ћемо чути речи које је изрекао Сâм Бог преко пророка Мојсија: Ево, ставио сам пред вас живот и смрт… Да ли ћемо тада наследити вечни живот или вечну смрт, одлучујемо свакога тренутка нашег живота сви ми, свако за себе, потпуно слободно и независно од хашке правде. О томе одлучујемо и сада, опредељујући се за правду или за неправду у случају трагично угроженог хашког сужња, др Војислава Шешеља.

Нови Сад, 06.11.2014Информативна служба Епархије бачке

Ова порука се налази и на насловној страници Поука. Погледајте!

Не ваља свашта к срцу примати.

Подели на овим сајтовима

O hvala Bogu... da mi je samo minut da budem sa Vucicem sad,kontam da je u sevdahu.

Lepo saopstenje 6.11.2014 episkopa Backog Irineja.

Подели на овим сајтовима

O hvala Bogu... da mi je samo minut da budem sa Vucicem sad,kontam da je u sevdahu.

Lepo saopstenje 6.11.2014 episkopa Backog Irineja.

Ја нисам ни помислио на Вучића.

Не могу да укапирам како ферцера твој мозак.

Мени је све време на памети то да је Шешељ пред смрт пуштен кући буквално да умре.

Да ће тако као жив покојник доћи својој породици, жени, деци, родбини, пријатељима, ако их је остало.

Размишљам о тој судби, која није тако изгледала пре десетак година, све се некако чинило као добра зезанција од стране Шешеља.

А Вучић. Па шта брига Вучића, он је неко ко има власт и здравље па и гласачку машинерију. Вучићу ни из џепа ни у џеп.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Daj bre Zeljko...pusti me toga,ti znas i sam da je trebao biti pusten jos pre nekoliko meseci i sto nije bio pusten i koje sizeo na vesti da postoji verovatnoca da ce ga pustiti.

Zao mi je sto nece dugo ziveti ali mi je drago sto ce doci u Srbiju,kao sto mi je drago sto ce bar malo pomutiti onima koji bi voleli da je odavno u zemlji neku stvar,ako nista neka se bar tresu malo. Isto ne razumem aminujes sa jedne strane slike Tome i  komentarises Toma mu urucuje orden,a vamo mene kao gnjavis kako ne razmisljam na pravi nacin. Znaci da sam napisao umesto Vucic Toma bilo bi bolje mozda bi i amin neki stigao? A ovako sam bezobrazan diram Vucica a ne mislim na Seselja i tako to,mislim...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...