Manolis Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 cult! http://www.youtube.com/watch?v=-9pPjB6x5K0 feeble and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јун 14, 2014 Пријави Подели Написано Јун 14, 2014 (Nije Njuz.net!) Čanak: Sramota šta rade Šešelju Izvor: Tanjug, Kurir Novi Sad/Beograd -- Lider LSV Nenad Čanak izjavio je da je držanje lidera SRS Vojislava Šešelja 11 godina u pritvoru Haškog tribunala više nego nedopustivo. Nenad Čanak (Foto: Tanjug, arhiva) Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine je u intervjuu "Kuriru" rekao da je to verovatno najveća sramota međunarodnog pravosuđa u istoriji, ili barem jedna od najvećih sramota. "Bez obzira šta ja mislio o Vojislavu Šešelju, bez obzira što lično mislim da je on počinio stvari za koje bi trebalo da dobije ozbiljne vremenske kazne", kazao je lider LSV u autorizovanom intervjuu koji je Kurir dostavio Tanjugu.Podsetimo, sudija Žan Klod Antoneti, predsedavajući pretresnog veća na suđenju Vojislavu Šešelju u Haškom tribunalu, zatražio je od obe strane u postupku da se u roku od sedam dana izjasne o mogućem privremenom puštanju Šešelja na slobodu, potvrđeno je za B92 u SRS.Govoreći o odnosima sa Demokratskom strankom i situaciji u vojvođanskoj vlasti Čanak je rekao:"Zbog odlaska iz vojvođanske vlade Andora Delija i najavljene ostavke Gorana Ješića potpuno je jasno da će tu morati da se uvedu neki novi ljudi. Međutim, to je samo kozmetika, daleko je važnije da se napravi jasan i precizan dogovor šta će da se uradi, jer ovaj tip hermetičke zatvorenosti koju sprovodi aktuelna vlast nije dobar ni za koga".Kako je rekao, najgore što može sada da se desi jednoj instituciji jeste da se svede na to da služi da bi neko u njoj sedeo, primao platu i imao privilegije."Došli smo u poziciju da se ovde u poslednje dve godine administracija bavi sama sobom i ne radi u interesu Vojvođana. Išlo je sve sporije i sporije i na kraju smo došli do zaglavljivanja, čiji je glavni simbol Bojan Pajtić".Na pitanje da li je "definitivno završio sa Pajtićem", Čanak je podsetio da je već rekao da Pajtić sam sebe ruši."Već sam rekao ovih dana da on sam sebe ruši. Pajtić mora da pruži odgovore, koje ja nikako da čujem", rekao je Čanak koji je na pitanje da li ruši vojvođansku vladu naveo da se sve vreme zaboravlja da je SVM pre dva meseca ušao direktno u vlast na republičkom nivou u koaliciji sa SNS, a da se DS, s kojim je SVM u pokrajinskoj vlasti, zakleo da s naprednjacima ni pod kojim uslovima neće ulaziti ni u kakve odnose."Drugo, mi nismo oborili nijedan predlog Vlade, kad se obori predlog vlade, onda je vlada pala. Mi smo samo uspeli da isteramo zahtev LSV koji je star 12 godina, još tada smo tražili izmenu izbornih pravila", precizirao je Čanak. b92 Млађони, Плутон and Данче* је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јун 14, 2014 Пријави Подели Написано Јун 14, 2014 Zar ovaj **** nije u zatvoru? Manolis, bgpj and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 1, 2014 Пријави Подели Написано Јул 1, 2014 Канда се Хаг премишља за Шешеља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 И ето, направише од тотално пропалог политичара новог великомученика, чији ће дух још барем 100 година да ”инспирише” Србље... Dexi and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Od kada je Seselj propali politicar? Nije nego dika i ponos svih Srba ... To sto ga drze u zatvoru ...pa drzali su ga i komunisti ... doduse oni su ga barem osudjivali pa na osnovu presude a ovi ga sada drze nevinog ... Dexi, Натан, Fotina444 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Jeste on politicki zatvorenik i stavljen je u okolnosti da bude mucenik i heroj. To ce malo da mu osvetli biografiju. Da nije bilo toga samo bi ostao sumanuti psihopata. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Jeste on politicki zatvorenik i stavljen je u okolnosti da bude mucenik i heroj. To ce malo da mu osvetli biografiju. Da nije bilo toga samo bi ostao sumanuti psihopata. A zbog cega je sumanuti psihopata? Nesto kao kralj Petar? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 И ето, направише од тотално пропалог политичара новог великомученика, чији ће дух још барем 100 година да ”инспирише” Србље... Хаха отео му тома скоро СВЕ гласаче... толико је он великомученик..... само је занимљив хулиганима са фејса и латентним фашистима. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Nema nista hriscanskije ni humanije nego opljunti po coveku na samrti . Kakav god da jeste i sta god da je radio u Hagu se odlicno nosio sa belosvetskim olosem i pokazao kakvi stvarno jesu ,to je dvoljno da zasluzi postovanje svakog ko ima zrno pameti nana, kordun, Fotina444 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 sumanuti psihopata. Хаха ....... само је занимљив хулиганима са фејса и латентним фашистима. .... Има лека ако знате на која врата треба покуцати, е ех................. Натан, Dexi and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Nema nista hriscanskije ni humanije nego opljunti po coveku na samrti . Kakav god da jeste i sta god da je radio u Hagu se odlicno nosio sa belosvetskim olosem i pokazao kakvi stvarno jesu ,to je dvoljno da zasluzi postovanje svakog ko ima zrno pameti А јел он мање олош од тог олоша, онако по теби? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 А јел он мање олош од тог олоша, онако по теби? Ne znam coveka licno pa ne mogu da ti kazem. Ono sto znam jeste da je odlican posao odradio u Hagu i na tome mu svaka cast i samo zbog toga svi trebada mu budu zahvalni . O tome kakav je bio ranije necu da govorim, hriscanstvo negde govori o mogucnosti pokajanja i pormene pa ne vidim zasto samo Seselj ne bi imao tu mogucnost a onako realno , zasuzio je . Kaludjerovic Sreten, Драшко and nana је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 Zaista,opljunuti coveka koji na samrti i koji je tesko bolestan i jos kroz prizmu eto sad ce ga bolest oprati i sta slicno,totalno hehriscanski makar ga smatrali da je gori od Hitlera to je nesto sto mi toliko ne ide u glavu da tako ljudi razmisljaju. Bez uvrede ali to je bolesno... Desavalo se da mnogi sa javne scene koje nisam voleo da umru,razbole se i opet iako sam poprilicno plahovit za nikoga nikad nisam likovao ili sta drugo iako se uopste nisam slagao sa njima,cak stavise sam ih smatrao za velike stetocine svog naroda,a opet sad imamo kao korektne,ljude koji su otvorenog srca,koji ne vaze za nekakve neljude,a ovde istresate erupciju odusevljenja,jos jednom ne razumem niti cu ikad razumeti. I da je najgori covek ne ide da na vest o tome da mu se bolest siri i da je u stadijumu gde ce 95% umreti posto su se pojavile metastaze da pricate o tome kakav je,da li ima mane,da li ne znam sta... Gospod da ga pomiluje i da mu daruje isceljenje ako je ikako moguce,vama razuma i shvatanja da nicija smrt ili bolest ne sme biti povod za likovanje. kordun, Fotina444 and Натан је реаговао/ла на ово 3 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 19, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2014 I jos nesto neka je najgori covek u istoriji univerzuma,neka je najgori Srbin u istoriji...taj covek u Srbiji nije 11,12 godina,nad tim covekom se prvi put desilo u istoriji sveta i univerzuma da neko provede u pritvoru 10 godina,da mu sudjenje jos traje,dakle to je nesto sto se nikad nikome nije desilo. Da ne pricam te price o tome sto je Seselj tvrdio da ga truju u Hagu pa je sada otkrivena i bolest. Fotina444 је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука