Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Не знам хоће ли ти ово помоћи... (јербо не користим ESET...), али пробај... http://www.sevenforu...ing-attack.html (савет особе Jacee)

Узгред, да те питам... је л имаш рутер или користиш обичан модем?

čini se da je ovo ok savet jer je uspelo-bar za sada

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

imam .pdf dokument koji neće da se kopira u word ... probao sam da koristim pdf to word program ali je skroz zabrljao- inače izbaci lepo opciju copy ali kad pejstujem u word izbaci crtice i neke simbole... ne znam kako da ga kopiram , skinut je sa foruma koji zahteva registraciju a što se tiče zaštite pokazuje ovo

rttp.jpg

Је л' си решио то? Ако ниси, а и за остале :), ево га сајт који може да пребацује и заштићене пдф документе у ворд (испробао сто пута). Дакле, пробај да конвертујеш на овом сајту, па јави резултате.

http://convertpdftoword.net/

Мала помоћ: Када нађеш фајл и кликнеш на convert and download сачекај мало, па ће ти дати поново browse. Потом опет учиташ исти фајл и онда даје опцију сачувај.

Подели на овим сајтовима

skinuo sam najnoviji akrobat 10.3 i rešio sve moguće probleme oko .pdf fajlova jeeeeeeeeeeee

svakako , hvala ti

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Људи, молим за стручну помоћ. Хитно ми је потребан неки програмчић помоћу којег се може видео фајл од нпр 60 минута исећи у 4 дела од по 15. Некакав сплитер или слично за видео фајл.

Фала унапред! :)

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

Људи, молим за стручну помоћ. Хитно ми је потребан неки програмчић помоћу којег се може видео фајл од нпр 60 минута исећи у 4 дела од по 15. Некакав сплитер или слично за видео фајл.

Фала унапред! :)

Ако је формат avi, онда препоручујем: http://www.solveigmm.com/en/products/avi-trimmer-mkv/

А ако је неки други формат (мада овај програм може да сече и avi) онда Kate's Video Splitter 7.0

Подели на овим сајтовима

Ако је формат avi, онда препоручујем: http://www.solveigmm...vi-trimmer-mkv/

А ако је неки други формат (мада овај програм може да сече и avi) онда Kate's Video Splitter 7.0

Хвала пуно, друже. Пробаћу па јављам шта сам урадио.

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

Враћен нетбук с генералне, променили су хард диск (компјутер је у гаранцији), али ништа нису могли да ишчупају од података... Месеци куцкања, неких прича, два започета чланка, дечије слике - све оде у сајбер ветар. Е, сад... Опет су инсталирали WinXp Sp3, и сад кад се компјутер укључи појављује се прозорче које тражи да се укључи дибагер, јер нека апликација поручује да је на некој линији кода ексес динајд. И сад, ако се укључи дибагер... не знам шта даље треба. Сад, може и да се иде на кенсел, да не укључује дибагер, али искоче бар 5 прозорчета једно за другим кад се компјутер укључи... И ужасно је иритантно. Кад ради после нема ништа да се појављује, а не могу да провалим ни која апликација прави проблем. Антивирус је AVG (први пут га видим), а поред њега подиже се у стартапу драјвер за графику, за звук и скајп.

Нека идеја како да:

а) провалим која апликација прави проблем који захтева ангажовање дибагера

б) провалим како да укинем да нуди дибагер

в) ...

???

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

Враћен нетбук с генералне, променили су хард диск (компјутер је у гаранцији), али ништа нису могли да ишчупају од података... Месеци куцкања, неких прича, два започета чланка, дечије слике - све оде у сајбер ветар. Е, сад... Опет су инсталирали WinXp Sp3, и сад кад се компјутер укључи појављује се прозорче које тражи да се укључи дибагер, јер нека апликација поручује да је на некој линији кода ексес динајд. И сад, ако се укључи дибагер... не знам шта даље треба. Сад, може и да се иде на кенсел, да не укључује дибагер, али искоче бар 5 прозорчета једно за другим кад се компјутер укључи... И ужасно је иритантно. Кад ради после нема ништа да се појављује, а не могу да провалим ни која апликација прави проблем. Антивирус је AVG (први пут га видим), а поред њега подиже се у стартапу драјвер за графику, за звук и скајп.

Нека идеја како да:

а) провалим која апликација прави проблем који захтева ангажовање дибагера

б) провалим како да укинем да нуди дибагер

в) ...

???

Да... чудан проблем. Мож' бити да је повјезан са АВГ-ом... Хајд, 'вако... start -> run -> куцај msconfig. Потом прво провери startup, одштиклирај авг, остави само ctfmon и ништа више. Друго, погледај поред и уђи у services. Штиклирај доле hide all microsoft services, па на листи која ће ти се смањити одштиклирај авг и остатак дружине која не припада мајкрософту. Ресетуј рачунар и јави шта се збива?

Подели на овим сајтовима

Nego tebi se to nešto s vremena na vreme ponavlja. Ne bi bilo loše da skeniraš kompjuter.

то се свима дешава који активно користе торент алатке ;)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Kako da otvorim SCN File (.scn) :( ?

Skinem program Pinnacle Studio 15 i pet sati se mucim tv serijom - The Blessed Saint Mary, i kada sam sve scene preuredio,

uredio, namestio i snimio, prebacilo u scn, i sad ne mogu da otvorim.

Imam Windows 7. Sta da radim?

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Pinnacle Studio (Scene File) by Pinnacle Systems, Inc.Info about scenes found in same-named .AVI file. The identifying characters used for this association are - Hex: 63 26 01 00 04 00 , ASCII: c&

Ovo sam našao na

fajl ekstenzijama..

http://filext.com/file-extension/SCN

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...