Милан Меденица :) Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 @@R.Žiskar, да, сервиси хард дискова у србији, а поготово у београду, постоји доступан свима и то од замене електронике па до спасавања података, бит по бит. а не верујем да се ико сем државе или тако неког тежег играча, ко барата поверљивим и осетљивим подацима, има у поседу зезање и лабораторију потребну за отварање и манипулацију делова у харду, а не знам ни чему би то служило приватним лицима - с обзиром на то да је домен података које ми похрањујемо на нивоу сличица, филмова и музике. онај коме требају подаци којима располаже и архивира их, тај зна како да их чува и сачува или плаћа неког озбиљног да се тиме бави. кад већ дође до сервиса магнетних медија, то ти је већ 95% "заборави" варијанта. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2012 @@R.Žiskar,@[member=Милан Меденица ], hvala Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Dobio sam jako važne snimke iz Nikšića iz železare ali ne umem da ih pokrenem, traži mi neki WCM windows medya, a ja nemam pojma šta hoće, najgore trenutno nema nikoga da mi pomogne, pa se setih vas. .hvala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Септембар 16, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2012 Ако имаш Виндоус, требало би да поседујеш Windows Media Player.. А ако не, пробај овај програм: http://www.filehippo.com/download_gom_player/ "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Септембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2012 Dobio sam jako važne snimke iz Nikšića iz železare ali ne umem da ih pokrenem, traži mi neki WCM windows medya, a ja nemam pojma šta hoće, najgore trenutno nema nikoga da mi pomogne, pa se setih vas. .hvala. Ово је екстензија за Корелов медија фајл. Дакле, није у питању класичан "снимак" који се пушта у плејеру. Ако имате непознат фајл, најлакши начин да сазнате шта је у питању је да укуцате "екстензија (дакле, три слова екстензије) file" у гугл претраживач. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 do sad su mi skenirali portove a šta je ovo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/DNS_spoofing našo sam ovo al ako može neko prosto da objasni i koja je opasnost Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 http://en.wikipedia....ki/DNS_spoofing našo sam ovo al ako može neko prosto da objasni i koja je opasnost Ако ниси Дејвид Петреус, никаква. Уосталом, то што је откривен од стране заштите већ подразумева да је и блокиран. Ако ниси нешто чачкао и мењао у подешавањима онда не треба да бринеш. Брини се око онога што ти АВ не види... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 do sad su mi skenirali portove a šta je ovo Taj napad ima za cilj da promeni dns zapise na dns serveru. DNS prevodi adresu koju si ukucao, npr. www.pouke.org u broj, tj. ip adresu servera odakle dolazi konkretan sajt. DNS služi zato da ne bi morali da kucamo brojeve. E sad, ako napad uspe, i napadač podmetne lažne adrese, onda može svaki zahtev za npr. sajt za el. bankarstvo da preusmeri na svoj sajt (koji napravi da izgleda isto) i ukrade podatke od korisnika (brojeve kreditnih kartica, lozinke, naloge itd.). Ako je meta bio tvoj kompjuter, on nije dns server, tako da ništa - valjda... O ovome mora da brine internet provajder i dobro da se obezbedi, jer ako podlegne dns spoffing-u, korisnici neće biti svesni da prostupaju pogrešnom sajtu (bez obzira što u brauzeru piše ispravna adresa, jer ona je preusmerena na pogrešnu destinaciju) Милан Меденица :) and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Nego tebi se to nešto s vremena na vreme ponavlja. Ne bi bilo loše da skeniraš kompjuter. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 skeniram ga redovno i poslednji put je našo neka 2 virusa u windowsu nešto recycler i još nešto Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 Не знам хоће ли ти ово помоћи... (јербо не користим ESET...), али пробај... http://www.sevenforu...ing-attack.html (савет особе Jacee) Узгред, да те питам... је л имаш рутер или користиш обичан модем? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 22, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2012 O ovome mora da brine internet provajder i dobro da se obezbedi, jer ako podlegne dns spoffing-u, korisnici neće biti svesni da prostupaju pogrešnom sajtu (bez obzira što u brauzeru piše ispravna adresa, jer ona je preusmerena na pogrešnu destinaciju) Ja misli da ni provajder nema veze sa tim, znas onih 13-14 famoznih servera sto su Anonymous-i hteli daobore ( ti racunaj ovo u hak ako hoces ja ne mogu). Mislim da se tu nalazi vecina podataka o tome i da jedino tu mogu da urade to sto si napisao. Mada postoji mogucnost da ovo treba da uradi to da prilikom kucanja neke simbolicke adrese (npr. www.pouke.org) umesto da te posalje na njihovu IP adresu ide na adresu coveka koji je i napravio hack tj. na fishing stranicu odgovarajuceg sajta. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 23, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2012 Узгред, да те питам... је л имаш рутер или користиш обичан модем? običan modem-nemam ruter. hvala za pomoć svima btw Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 25, 2012 imam .pdf dokument koji neće da se kopira u word ... probao sam da koristim pdf to word program ali je skroz zabrljao- inače izbaci lepo opciju copy ali kad pejstujem u word izbaci crtice i neke simbole... ne znam kako da ga kopiram , skinut je sa foruma koji zahteva registraciju a što se tiče zaštite pokazuje ovo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука