Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

А ха! Пират! kriminalac

Комшија ми инсталирао, нисам ја :0104cheesy:

Ја сам купио комп без ОС-а, тако ми било јефтиније, а он је програмер, па ми инсталирао :)

Подели на овим сајтовима

Imam problem, računar mi radi sve ekstra 99% vremena, međutim dešava se po neki put da se slika zamrzne, sve ostalo radi, ukoliko pomeram miša za to vreme nakod odmrzavanja kursor je pomeren ili ako kucam nešto sve je otkucano što sam iskucao dok je slika bila smrnuta, ne traje dugo možda 5-10 sekundi i začuđujuće je to da čim se nešto malo zahtevnije uključi to se uopšte ne dešava, recimo igrice ili VB, uglavnom mi se pojavljuje problem kada surfujem unternetom, ali dešava se i ovako, kada se vrtim po direktorijumima.

OS je Win 7, i samo mi se na njemu pojavljuje problem na Ubuntuu sve radi kako treba, da li neko zna šta treba da obrišem/reinstaliram ili ću moradi ceo OS?

Znaci, samo se javlja kad koristis programe za internet?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

Да ли се још неком десило да се Google Chrome после најновијег апдејта (за који те нико не пита да ли хоћеш или нећеш) на верзију 30.0.1599.69 m толико успорио, да се то више не дâ издржати? Нешто дефинитивно није како треба, све се успорило. 

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

И мени се појавила нова верзија (иста та) сама од себе али не примећујем уопште успорење. Само сам смакео онај Applications таб горе лево што се сам убацио, што не верујем да има утицаја.

Подели на овим сајтовима

Да ли се још неком десило да се Google Chrome после најновијег апдејта (за који те нико не пита да ли хоћеш или нећеш) на верзију 30.0.1599.69 m толико успорио, да се то више не дâ издржати? Нешто дефинитивно није како треба, све се успорило. 

hmm, mozda se ne slaze s anekim addonom koji imas koji je pisan za starije verzije. Pokusaj da posikljucujes sve addone i toolabarove koje is instalirao.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Никад ја ништа не додајем на браузер. Чак ни скин. Све је дифолт. Па опет кочи.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"

Подели на овим сајтовима

Evo i meni se updateovalo i brzina je ista skoro sve isto, sem jedne sitnice, koja me užasno nervira, kada ukcam bilo šta na msetu gde se kuca URL, čini mi se da je font veći i ovaj padajući meni je nekako retardiran, ne znam kakav je pre bio nije mi nešto bo oči, ali sada nekako dolazi mnogo do izražaja i nervira. Nekako me baš nervira

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

i ja imam tu verziju,s tim sto se povremeno desi da mi se kad otvorim novi tab kao uvelicaju ikonice i krene da zeza net po par sati.tad ponekad pali restart kompa.tako je kod mene...

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

hrkljus :)))

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Дакле, лудило са шоквејв флешом не само да не јењава, него постаје све израженије... Обрисао сам историју из гугл крома (још од онда кад су увели уписивање на кром...), обрисао сирочиће из регистар базе, деинсталирао све програме који ми нису неопходни, побрисао једно 20 гигабајта ситница са D партиције, дефраговао диск... И ако укључим скајп све смрзне и престане да реагује. ОК - рекао сам ја - и не морам да се скајпујем. Како кад је био само и - мејл (у моје време, што рече онај Моцијев топик, ишло се на mIRC), али кром све спорије и спорије ради, све више заглављује...

И видим да нисам једини:

https://www.google.com/search?q=shockwave+flash+has+crashed+chrome+windows+xp+sp3&oq=shockwave+flash+has+crashed+chrome+windows+xp+sp3&aqs=chrome..69i57j0l5.23649j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8

Али не видим да неко нуди било какво решење (а да није у питању реинсталација оперативног система... - не могу, све су ми лозинке на харду, ако обришем виндоус морам поново да се логујем на гомилу сајтова... просто - format C: и инсталација виндоуса на чисто нису опција), те вас стога све моли, браћо и господо, све српски јунаци, да ли неко има идеју како да спасим компјутер да га не разбијем?

И стварно - је л' зна неко можда што је овај шоквејв флеш постао таква кршина?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...