Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

nije veliki problem, ali ja ne umijem da ga riješim:

kada instaliram programe koji barataju passwordima na netu, promijeni mi izgled tabova bookmarxa u browseru, postane nepregledno, i rašireno

radi se o chromu

problem je počeo od kako mi je chrome doživo slom (živaca), i otada se dešava ovo

kada ga reinstaliram sve je ok, sve dok ne instaliram extenziju za passworde

odakle ta netrpeljivost, zna li iko?

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  On 27. 5. 2013. at 22:31, grigorije22 рече
Desava mi se kada gledam neki snimak preko you tube da mi zakoci ceo racunar tako da mogu da cekam ili da se sam restartuje ili da ga ugasim na ono dugme gde su pobodeni kablovi.  Dijagnoza ako moze

Не знам да л` ме заје...ш ил` си озбиљан... Како год... Ако ти се такво што дешава, како си описао, то указује на мањак `нечега`...

То `нешто`, што ти фали, мож` да буде процесор, тј. његова снага/брзина, мож` да буде мало меморије... Напиши овде конфигурацију коју имаш, па ће ти већ неко `тачније` одговорити...

Подели на овим сајтовима

On 27. 5. 2013. at 23:01, Милан Ракић рече

Не знам да л` ме заје...ш ил` си озбиљан... Како год... Ако ти се такво што дешава, како си описао, то указује на мањак `нечега`...

То `нешто`, што ти фали, мож` да буде процесор, тј. његова снага/брзина, мож` да буде мало меморије... Напиши овде конфигурацију коју имаш, па ће ти већ неко `тачније` одговорити...

Ne nego nisam bas najbolje savladao kompjuterski jezik. Moguce da je manjak memorije posto sam skinuo brdo filmova i serija, neke sam narezao na disk ali ostalo je jos dosta. Takodje imam mnogo otvorenih foldera gde cuvam razne tekstove sa neta.

Подели на овим сајтовима

On 28. 5. 2013. at 19:21, grigorije22 рече

Ne nego nisam bas najbolje savladao kompjuterski jezik. Moguce da je manjak memorije posto sam skinuo brdo filmova i serija, neke sam narezao na disk ali ostalo je jos dosta. Takodje imam mnogo otvorenih foldera gde cuvam razne tekstove sa neta.

Sve ovo uglavnom nema veze sa problemom.

Sta si reinstalirao? Windows, ili samo neki od programa?

Jel problem postojao i pre reinstalacije ili ne?

Jesi li skorije ukljucivao c-cleaner ili neki slican program za brisanje raznog djubreta?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 28. 5. 2013. at 19:29, obi-wan рече

Sve ovo uglavnom nema veze sa problemom.

Sta si reinstalirao? Windows, ili samo neki od programa?

Jel problem postojao i pre reinstalacije ili ne?

Jesi li skorije ukljucivao c-cleaner ili neki slican program za brisanje raznog djubreta?

Windows problem je postojao i pre reinstalacije, c-cleaner nisam skoro koristio ali i kada sam koristio razne programe za brisanje djubreta to se desavalo. Cak sam ga i jednim antivurus programom ocisto od preko 200 trojanaca i opet nista.

Подели на овим сајтовима

On 28. 5. 2013. at 19:38, grigorije22 рече
Cak sam ga i jednim antivurus programom ocisto od preko 200 trojanaca i opet nista.

Čoveče. pa šta si radio pa nakupi ovoliko

PS. Ako je samo na YT onda nebi trebalo do hardvera ništa da bude tj, da mu ne fali. Jesi li gledao neke filmove ili slične stvari, možda igrao neku igricu, uglavnom što je na nivou zahtevnosti YT videa? Ako jesi onda hardveru ništa ne fali, negde softver zeza.

A ako si reinstalirao sistem i opet se pojavljuje problem znači da je do hardvera :D Ili možda Win ne valja

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...