Милан Меденица :) Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Izida рече: Ja imam samo jednu fioku-DWD/RW.Ne mogu da kopiram sa CD-a na CD...????? ?????? dada??? ??? ???? ????? (???? ??????) ?? ?? ???????? ???? ?? ???? ?????? ?? ?? ???? ?? ? ???? ?? ????? ?????? ?? ?????? 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Kako sam ja tupoglava! dada Hvala,Medo,brate! 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Medo,ne ide! Probala sam vise puta...Skinula sam ovaj program,sto si mi preporucio.I uradila sve sto si napisao.I on se instalira.A kad ga pokrenem pise : Plese insert the correct CD-ROM... 319.gif :cmizdrenje: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 јеси ли радила MOUNT опцију, са претходним копирањем имиџа на хард? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Јануар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Ne razumem.Nisam.Samo sam imidze kopirala na desktop. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 Izida рече: Ne razumem.Nisam.Samo sam imidze kopirala na desktop.? ?? ?????, ??? ????? ????????? ?? ??????????, ???????? ?? ?? ?? ?????? ??? ????? ????????? ??/??? ??????, ???? ???? ???????. ??????? ?? ?? ??????, ???? ? ?????? ?? ????? ???? ? ????? ?????? ???? ??? ?? ????????? ??????? ? ???? ?????? Virtual Devices - ADD SCSI VIRTUAL DEVICE. ???? ????? ?????????? ??? ????? ?? ???? ????. ??? ?? ????, ???? ???? ?????? Virtual Devices ?? ?????? Device 0 ? MOUNT IMAGE. ???? ?? ???? ????? ????????? ????, ? ??????? ??. ??? ?????? ? ????? ?? ????? ???????????? ????, ???? ???? ???? ???? ?????? Virtual Devices ?? ?????? Device 0 ? UNMOUNT IMAGE. ??? ?? ?????, ???? ???? ?????? Virtual Devices ?? ?????? Device 0 ? MOUNT IMAGE. ???? ?? ????? ???????? ????? ????, ??? ????????? ?? ????. ??? ?? ?? ?????????, ???? ?? ?? ??????? ?? ?? ?? Smiley клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verovlada Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 Medo brate pomagaj,instalirao sam windows 7 ultimate,i imam problema sa slušalicama koje imaju mikrofon koje koristim za skajp koje su savršeno radile na xp3,ali ne rade na windows7,kada priključim džekove pozadi na kompu kako su radile i na xp one uopšte ne rade,pokušao sam i spreda ali ne vredi a radile su mi na xp,slušalice rade samo kada jedan onaj crni džek uklučim na zvučnike,a pre su radile i slušalice i zvučnici zajedno,a sada rade samo slušalice koje su sada priklučene na zvučnicima,imam matičnu ploču MSI,pa te pitam ako je drajver da mi pošajleš link i daš uputstvo kako da instaliram realtek audio na mojoj sedmici,sa diska neće jer nemam drajver.hvala unapred Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 14, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 14, 2010 реци која је матична MSI, да пронађем драјвере за звук, ако постоји ... ако је то уопште у питању ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verovlada Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 aha matična je MSI K9N6PGM seriesNVIDIA®GeForce MCP61,Socket AM2 (AMD K9) mislim da je to to,ispravi me neznam mnogo oko tih stvari Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 verovlada рече: aha mati?na je MSI K9N6PGM seriesNVIDIA®GeForce MCP61,Socket AM2 (AMD K9) mislim da je to to,ispravi me neznam mnogo oko tih stvari??? ?? ??? ??? ??????? ???? ?? ?? ????????? ?????K9N6PGM2-F V2 http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=1951 K9N6PGM2-V2 http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=1863 K9N6PGM2-V http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=1472 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verovlada Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 Medo hvala najlepše,skinuo sam ali ne znam gde treba da instaliram pošto je to zip fajl u koju opciju da ga izdvojim pošto mi prikazuje win rar,gde znači treba da instaliram taj paket od 83mb,hvalaaaaaa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 15, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2010 verovlada рече: Medo hvala najlepše,skinuo sam ali ne znam gde treba da instaliram pošto je to zip fajl u koju opciju da ga izdvojim pošto mi prikazuje win rar,gde zna?i treba da instaliram taj paket od 83mb,hvalaaaaaa????? ??? ??????? ???????? ?????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Medo, da te pitam... gde je najbolje da cuvam svoj video materijal ? diskovi ili spoljni hard disk (ako se tako zove ...) sta je pouzdanije ? a , za fotose ? posebno pitam zato sto mogu i mem. kartice ili flash mem . p.s. kol'ko mi jos treba da budem NAS COVEK ? Jel' treba 500 kom. ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 по мени, хард дискови су непревазиђени медијуми по стабилности и употребној вредности, али и по односу цена-квалите и колико добијеш за свој новац. за дуготрајност не морам ни да причам, ја имам још неке дискове у функцији од 20гига и то савршено раде, а стари су по цирка 6-7 година. то је за свет електронике БАШ старо. јесте да даш мало више у новцу, али многоструко већи капацитет у меморији. моја препорука су SATA2 хардови, не мораш да идеш на неке ултра-мега-гига варијанте само да има гаранцију од две или три године, ионако ће бити превазиђени у том тренутку. много боља варијанта од преносивих медијума малог капацитета, прво што је нарезивање смор, а друго, што на хард сипаш и не мислиш где је. потребна је само добра и смислена организација фолдера, ал то је већ ствар укуса и менталитета. односи се на СВЕ врсте података, ја више и не купујем преносиве медијуме. имам три харда у функцији од по 500гига, 250гига и 80 гига и гомилу цедеова и деведеова. рецимо моја препорука су тренутно 640гига Western Digital хардови са 16 мегабајтним бафером SATA2 стандарда. изузетно стабилни, сасвим довољно брзи, са актуелним стандардом прикључака и најбољим односом цена-квалитет-корист. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 ???? ?????? 0405_feel рече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estern Digital ??????? ?? 16 ??????????? ??????? SATA2 ?????????. ???????? ????????, ?????? ??????? ????, ?? ????????? ?????????? ?????????? ? ???????? ??????? ????-????????-??????. fala na iscrpnosti ... ja se plasim da ne izgubim video zapise (kamerom) ... imam oko 30 dvd (po 1h 5m) stavicu ih i na hard-disk ... to sve za arhivu (moram da imam DUPLO !!!) a ,posle koliko vremena da prebacim na nove diskove? (ili na novi hard ?) sta ce prvo da rikne? STA JE POUZDANIJE? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука