Гости Guest Izida Написано Октобар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Zar ne postoji vec slicna tema ovde? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nesa711 Написано Октобар 16, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 izida pozdrav :smiley: ako je suvisna tema obrisi je slobodno 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2009 Ne mogu ja da je obrisem,nego vec postoji tema o pomoci oko racunara... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,1218.0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 17, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2009 добро дошао ти нама нешо и свакако да је свака помоћ добро дошла такође klapklap сад сам овде преместио све постове, да се не би изгубила твоја добра воља и надамо се да ћеш и даље учествовати и овде и у остатку форума 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 Даке Медо проблем је следећи не ради ми претраживач библије ,покушао сам реинсталацију и исти пробем се понови...стално се појављује ерор као на приложеној фотки...а радио је једно време...који му је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 скајп. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Treba mi pomoc!Imam program Shrink za kompresovanje video file-va,ali nesto nece da sljaka kako treba. Postoje li neki drugi programi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 јел ти је слаб комп или не можеш да радиш са њим ... могу да ти дам неколико програма, али ако није проблем у програму, а овај је најједноставнији од свих, џаба ти зезање ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Ne znam sta je.Ali,znam da sam nasla uputstvo na srpskom.I kad kliknem Backup,pojavi se prozor u svim delovima uradim sto pise,ali u jednom delu neke dve opcije ne rade,a pise da treba obe da ih stikliram. Otkud znam. crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 јел си пратила упутство за сетовање прво, па тек онда за рад? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Jesam.Stiklirala sam sve sto pise.I on kao odradi,ono tamo opet 3,3 GB umesto 350mb. crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 имаш клизач којим подешаваш величину, самим тим и квалитет. улево вучењем идеш ка компресовању. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Ne radi!Sve sam uradila kako pise u uputstvu.Ne radi u Backup tabela Quality Settings.Tu ne mogu da se stikliraju dve opcije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 26, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 које? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 26, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 26, 2009 Sad sam ih stiklirala.Sad radi Encoding.Pise da mu treba sat i nesto.Videcemo.Joj! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука