Jump to content

Кompjuteri su u pitanju

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Ah, nije to ozbiljno bavljenje nego nevolja brate - kompjuter mi se usporio više nego što treba, treba mu 15-20 minuta da podigne sistem, a nemam nešto puno toga na njemu, samo osnovne stvari. Pa pokušavam da to ispravim, ali ne ide. Pa reko' da probam. hvala.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

@Emanuil

Start - Run - services.mcs - Enter

To ti je putanja.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Ah, nije to ozbiljno bavljenje nego nevolja brate - kompjuter mi se usporio više nego što treba, treba mu 15-20 minuta da podigne sistem, a nemam nešto puno toga na njemu, samo osnovne stvari. Pa pokušavam da to ispravim, ali ne ide. Pa reko' da probam. hvala.

ако ти је често подигнут wmiprvse.exe највероватније имаш неки вирус, тројанац или сличну напаст.

разболе се лисицаааааа ... кхм, није то та песма  0212_rolleyes 0110_hahaha 0304_smile4

него,  4chsmu1 загаси га на END TASK у Task Manager-у скини ових пар програма, угаси конекцију и крени са скенирањем:

Malwarebytes' Anti-Malware

Spybot - Search & Destroy

SUPERAntiSpyware Free Edition

мислим да сам већ негде објашњавао на овом подфоруму како и шта се с њима, па пронађи поруку.

ако ти ипак буде требала помоћ, вичи  :bla:

Подели на овим сајтовима

Ova dva prva sam koristila i koristim često, ovaj treći nemam, i NOD mi je antivirus. Search&Destroy mi očitava samo jedan virus koji nikako ne mogu da skinem, kaže da mi je u memoriji. Ali nema nagomilanih virusa, ja to update - ujem stalno i skeniram, ali ništa ne prijavljuje. E sad je li moguće da je to zato što je kompjuter star jedno 5 godina, i ja sam sklona ovako često da instaliram neke stvari na kratko da isprobam, pa obrišem program ubrzo.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

i ja sam sklona ovako često da instaliram neke stvari na kratko da isprobam, pa obrišem program ubrzo.

искрено, мислим да му је ово пресудило namrsten

виндоуз се јако лоше понаша са реповима који остају за разним инсталацијама а које се ручно не уклоне.

реисталирај  stadaradim

Подели на овим сајтовима

E sad brate dragi rado bih - ali mi pri reinstalaciji javlja da imam neku grešku na hardveru, pa sam odustala, i vratila na staro  stadaradim, sad čekam da krkne skroz pa da ga nosim kod čika doktora. A mogu se ti repovi ručo skinuti sa Revo programom, samo ja ne znam da li to smijem da radim, pa sam ostavila te repove iz straha da su shared file.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

E sad brate dragi rado bih - ali mi pri reinstalaciji javlja da imam neku grešku na hardveru, pa sam odustala, i vratila na staro  stadaradim, sad čekam da krkne skroz pa da ga nosim kod čika doktora. A mogu se ti repovi ručo skinuti sa Revo programom, samo ja ne znam da li to smijem da radim, pa sam ostavila te repove iz straha da su shared file.

онда нешто не радиш добро.

а да потражиш помоћ од неког стручнијег од тебе?  namrsten

Подели на овим сајтовима

Bih rado - ali si mi daleko  stadaradim na kraju ću morati, mrzi me da platim pa odlažem, a lično ne znam ko bi mi to mogao uraditi. Ma nešto ću da smislim. hvala i izvini što te zamajujem.  namrsten

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Bih rado - ali si mi daleko  stadaradim na kraju ću morati, mrzi me da platim pa odlažem, a lično ne znam ko bi mi to mogao uraditi. Ma nešto ću da smislim. hvala i izvini što te zamajujem.  4chsmu1

па пази, да сам ти ближе, не би ми било нимало тешко и урадио бих то као што и за себе радим.  namrsten

ал пошто нисам, мораћеш мало да се снађеш  bleh

не замајаваш ме, не би ти одговорио  joooj

:nene:

Подели на овим сајтовима

hvala

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

E sad brate dragi rado bih - ali mi pri reinstalaciji javlja da imam neku grešku na hardveru, pa sam odustala, i vratila na staro  facenew22222222, sad čekam da krkne skroz pa da ga nosim kod čika doktora. A mogu se ti repovi ručo skinuti sa Revo programom, samo ja ne znam da li to smijem da radim, pa sam ostavila te repove iz straha da su shared file.

Oбавезно прескенирај систем свиме што имаш као што ти је предложио Меда и пре него уклониш вирусе,тројанце,црве... увек пре тог искључи System Restore па обиши гамад па поново га укључи ( ако ти је потребан ).

Ако ти компијутер ради нестабилно и руши се вероватно ти хвале системски фајлови па би требала их обновити, мада ти је боље да инсталираш свежу копију оперативног система, а пошто ти кажеш да ти комп пријављује хардверску грешку ( требала  си да  и то  овде презентујеш па да видимо о чему се ради ) онда можеш бутовати систем и са хард диска али тај оперативни систем који би пребацила са CD-a  на хард диск морао би ти се налазити на D или  E партицију и одатле да ти се бутује систем или пак ако ти комп има могућност да ти се бутује са USB-а онда можеш и одатле а ако ништа од тога нећеш онда ипак обнови све системске фајлове  да би ти стабилно радио систем то можеш одрадити преко RUN команде и треба ти CD са оперативним системом.

И када све то одрадиш и комп ти ради много боље односно стабилније и брже онда можеш променом вредности у " Boot ini " убрзати подизање система код XP-a је по дефаулту вредност  на 30 секунди ја га држим на 10 секунди а ти ако хоћеш можеш и на 00 секунди  и да дештиклираш ту опцију и систем ће се скоро тренутно подизати.  ekstra

prstgore

Подели на овим сајтовима

Мени брат једном инсталирао неки програмчић (заборавих како се зове), па ми са свог рачунара петљао по мом и видео све шта треба да види и поправио!

Ја предлажем да ми сви, тј. неки инсталирамо исто то, па да лепо Зокси, Меда, Моцарт и остали који се разумеју лепо уђу у наш компјутер и поискључују нам све што нас успорава и, на крају, поправе нам све што треба!!!  facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Mileva kako si dosla do tog prozora?

Inace ,mene zanima postoji li neka opcija da skinem vise slika sa nekog sajta odjednom?Recimo u galeriji picassa korisnik mitropolija,postoji preko 100 slika u jednom albumu,pa da ih ne bi skidao jednu po jednu,moze li se to skinuti grupno?

Може, има " Internet Download Manager " такву могућност и у палети је под  именом  Graber и  он ти нуди 7 ставки за скидање

1. Уобичајне могућности (  она је по дефаулту )

2. Све слике Веб странице

3. Аудио датотеке са старт странице и следећег нивоа

4. Све видео датотеке са Веб странице

5. Све датотеке изузев странице и слика

6. Цео Веб сајт

7. Комплетна старт страница са свим сликама,стиловима и скриптама

Или пак ако ти је то компликовано скини овај програм WinHTTrack Website Copier он је бесплатан и то је скидач целих сајтова па када све скине ти после одвајај шта ти не треба  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Мени брат једном инсталирао неки програмчић (заборавих како се зове), па ми са свог рачунара петљао по мом и видео све шта треба да види и поправио!

Ја предлажем да ми сви, тј. неки инсталирамо исто то, па да лепо Зокси, Меда, Моцарт и остали који се разумеју лепо уђу у наш компјутер и поискључују нам све што нас успорава и, на крају, поправе нам све што треба!!!  greengrin

супер што сте нас прво питали  0405_feel

сори, бат ноу. greengrin

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha

Је л лепо одбити кад ти неко тражи помоћ, а, а?

Ја имам поверења да вам покажем цео свој компјутер, а ви тј. Ти тако!

Добро, добро!!! 0102_laugh

Ма, шалим се  0110_hahaha

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...