Odahviing Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 eni se dešavalo da CHrom zamrzne, da prestane da reaguje na bilo šta, pa čak i par puta da se "sruši". Ja sam mislio da je do računara pošto je prošlo više od godinu da na ima godinu i 2-3 meseca, od kako nisam reinstalirao sistem, pa pošto mi je raunar usporio (čak mi se jednom desio i Blue Screen) mislio sam da je do toga. Ovih dana ću da reinstaliram sistem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Столе Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 И стварно - је л' зна неко можда што је овај шоквејв флеш постао таква кршина? Немам идеју шта се догађа али мораш се помирити са тим да ћеш једног дана морати да реинсталираш Windows. У неким случајевима је то најбоље решење колико год то болно звучало. А разлога за реинсталицију може бити много. Мој савет је: ако имаш неког клинца у комшилуку који капира компјутере нека проба да отклони проблем. Ако не успе - реинсталирај. То ти је најјефтинија опција Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 trebao si aktivirati sinhronizaciju na hromu tako bi ti sve lozinke ostale sačuvane kada se prijaviš sa drugog računara ili nedajbože reinstaliraš svoj "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 А како да вратим скајп на стару верзију? Нисам знао да то може... раније је радило све... Па мозила нема на овом компјутеру, али на другом са истим ОС-ом и сличним перформансама је кочила толико, да смо је деинсталирали. Овде има Опера, Кром и Макстон, и колико год да је килав, Кром најбоље ради од њих. На другом, пак, компјутеру најбоље ради макстон 3... А на кућном, који показује исте симптоме као мој (исти ОС, двоструко више рама и нешто старији процесор) најбоље ради мозила... Све у свему - лудило. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Зна ли когод шта је ово? Значи, појави се та порука када је комп у стању мировања... Не смета ништа (искључиш је и терај даље), али иритира. Што је најзанимљивије, тај "igadievx.exe" када сам тражио на нету, не постоји ништа слично томе, тј. неко објашњење да ли је то вирус или нешто слично... Морам да напоменем, да је сваки пут, неки други "exe" у тој поруци, као да га нешто генерише, али свакако једнако бесмислено као и поменуто и нема на интернету ништа о томе... Јел` зна неко шта је у питању? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 antivirusni program mi je upravo pregledao 1122191 stavku, nisam nekoliko godina rušio sistem verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 imam dual but, ali sam uvek na vidovzu, ma znaš kako hoću baš da vidim dokle ide, kad li će da rikne skroz, sad je ko starac foča od 80 ljeta, neću ništa da ga diram, naravno da nije original verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Зна ли когод шта је ово? ... Значи, појави се та порука када је комп у стању мировања... Не смета ништа (искључиш је и терај даље), али иритира. Што је најзанимљивије, тај "igadievx.exe" када сам тражио на нету, не постоји ништа слично томе, тј. неко објашњење да ли је то вирус или нешто слично... Морам да напоменем, да је сваки пут, неки други "exe" у тој поруци, као да га нешто генерише, али свакако једнако бесмислено као и поменуто и нема на интернету ништа о томе... Јел` зна неко шта је у питању? Покушај са овим малим суперменом malwarebytes да скенираш, готово увек нешто нађе када посумњам, нешто што промакне анти вирус програмима. И не би лоше било пробати како се комп понаша у "safe mode"- у. А видим има ту и доста игрица ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Зна ли когод шта је ово? Значи, појави се та порука када је комп у стању мировања... Не смета ништа (искључиш је и терај даље), али иритира. Што је најзанимљивије, тај "igadievx.exe" када сам тражио на нету, не постоји ништа слично томе, тј. неко објашњење да ли је то вирус или нешто слично... Морам да напоменем, да је сваки пут, неки други "exe" у тој поруци, као да га нешто генерише, али свакако једнако бесмислено као и поменуто и нема на интернету ништа о томе... Јел` зна неко шта је у питању? koliko dugo ti se to pojavljuje,ako je od skoro možeš otići na sistem restore point i vratiti stanje sistema na neki raniji datum... to ako ti se tek od skoro javlja,ako ne ,ja bi otisao u control panel i deinstalirao sve te programe koji ti ne trebaju,zatim bi uzeo cc cleaner i ocistio komp od temp fajlova,istorije,registri kljuceva i slicno tako sam mnogima doveo kompjuter u red ,poslije toga dobro je defragmentovati disk i ima da radi sve kao sat,ne treba uopste reinstalirati windows jer ovo nije oštećenje na sistemu... također preporučujem ti da probas sa eset smart security 6 da ga imaš na kompu,skini demo verziju mislim da mjesec dana radi a kasnije ga produzavas imas kljuceve cak i na fejsu za njega,meni je to najbolji antivirus i anti spam paket ikada koji sam koristio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 može li neko da mi kaže kako da sredim word 2010 kome se javlja ona crvena traka jer traži ključ... ubacio sam ključ i radio je pa je opet zacrveneo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Lepo to sklonis, i instalnes ovo: http://www.kingsoftstore.com/writer-free.html U svemu imitira word - od formata koje koristi, do izgleda i alatki. I naravno, potpuno je besplatan... slika w.a.mozart and ivona је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 Hvala, videću. Nije za mene već za strica koji ima firmu pa na laptopu ga zeza... mislim da mu baš word treba (ne znam da li je ovo baš 100 posto kopija) Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 8, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2014 koliko dugo ti se to pojavljuje,ako je od skoro možeš otići na sistem restore point i vratiti stanje sistema na neki raniji datum... to ako ti se tek od skoro javlja,ako ne ,ja bi otisao u control panel i deinstalirao sve te programe koji ti ne trebaju,zatim bi uzeo cc cleaner i ocistio komp od temp fajlova,istorije,registri kljuceva i slicno tako sam mnogima doveo kompjuter u red ,poslije toga dobro je defragmentovati disk i ima da radi sve kao sat,ne treba uopste reinstalirati windows jer ovo nije oštećenje na sistemu... također preporučujem ti da probas sa eset smart security 6 da ga imaš na kompu,skini demo verziju mislim da mjesec dana radi a kasnije ga produzavas imas kljuceve cak i na fejsu za njega,meni je to najbolji antivirus i anti spam paket ikada koji sam koristio Право да ти кажем Никола, покушавам рачунар да држим максимално чистим, тако да на њему не држим никакве програме који ми не трбају, сем оног нужног зла које долази са "народним" верзијама игара и имам обичај барем једном недељно да бришем историју, чистим регистре, тј. све оно што ради програм који си ми предложио (CC Cleaner). Пошто нисам хтео комп да оптерећујем никаквим анти-вирусима, јер ми је нпр. Авира правила проблеме са крековима за игре, а рачунајући да нешто много не лутам по нету, на рачунар сам инстаилирао онај основни Микрософтов анти вирусни програм... Ај пробаћу са овим смарт сикјуритијем... Хвала свакако... И теби и Игору и брату Веруму... ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 5, 2014 Пријави Подели Написано Март 5, 2014 Da ga šutnem? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 11, 2014 Пријави Подели Написано Март 11, 2014 ovaj windows me izluđuje, baciću ga kroz prozor, on konstantno učitava i učitava i učitava i ore i ore, i učitava, ne mogu da koristim komp po 10 min nakon što ga upalim, a mašina je ok, i stalno svlači neke update-e, i učitava i resetuje, i kad resetuje onda konfiguriše te update, pa se onda opet resetuje za svaki slučaj, pa opet malo konfiguriše pa se opet resetuje, i tako prođe ko zna koliko vremena od kako stisnem power dusme dok mi zapravo ne dozvoli da koristim svoj kompjuter Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука