Гости Guest - . . .- Написано Март 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 3, 2011 http://www.ted.com/talks/lang/scc/marcel_dicke_why_not_eat_insects.html Ево једног видео предавања о томе. Човек износи веома занимљиве чињенице. Замислите сада реш пржене црвиће, где промиче по која буба марица, а као дезерт дођу скакавци умочени у чоколаду и посути лешницима. Ммммммммммм.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Pored prasetine ja da jedem bube???? :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Јесу ли инсекти посни или мрсни? Пази, мени су баш некако сочне глисте, а не би ми промакли ни неки тврдокрилци, на пример јеленак. Паукове већ не бих могао да једем, али ребарца од комарца би баш пријала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Јесу ли инсекти посни или мрсни? Пази, мени су баш некако сочне глисте, а не би ми промакли ни неки тврдокрилци, на пример јеленак. Паукове већ не бих могао да једем, али ребарца од комарца би баш пријала. Nemoj oče paukove i gliste da mi ubacujete među insekte. Sad za gliste, dobro oče, vi živite svoj život a one u vama svoj. Malo je gadna jedino ta pantljičara, mož da bude jako dugačka, ove sitne to za :P. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Јесу ли инсекти посни или мрсни? Пази, мени су баш некако сочне глисте, а не би ми промакли ни неки тврдокрилци, на пример јеленак. Паукове већ не бих могао да једем, али ребарца од комарца би баш пријала. То не знам јесу ли ти инсекти посни или мрсни. Али читао сам стварно врло озбиљну расправу на неком жидовском Форуму гдје су се на стотињак постова расписали о томе да ли је марихуана кошер или није! А на крају испаде да је марихуана кошер према Тори и Талмуду! Потом су расправљали да ли је харам пушит марихуану у суботу или није и опет дошли до закључка да то харам није! Хахахаха! :P Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Vrlo seriozno razmatranje :P Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rogi Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 a zashto je ovo u "zhenski kutak"? cogito ergo deus est Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Hormigas Culonas :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 http://jertojeokej.blogspot.com/2008/05/odvratne-stvari-su-skroz-okej.html :P Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Јежим се при самом погледу на њих winter winter winter Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Meni je favorit ova supica: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 3, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Јежим се при самом погледу на њих winter winter 0110_hahaha Што? Замисли како је дивно да ти испечена буба-руса хрска под зубима. winter Не знам само да ли се зна које су јестиве бубе а које нису? Знам да су термити добри. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 Pauci nisu insekti evo za Ivana http://www.youtube.com/watch?v=aJEr5vMcV0g&feature=related "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 3, 2011 Пријави Подели Написано Март 3, 2011 ко каже да нисмо јели инсекте greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 A gde u Svetom Pismu stoji da jedemo insekte? Hajde ako moraš da preživiš, ali inače... čak ni Petru nisu padali insekti na trpezu kad je poslan Korneliju.јао лебац ти мекани пољубим, кад си последњи пут читао Свето Писмо? 11. И виде небо отворено и суд некакав где силази на њега, као велико платно, завезан на четири рогља и спушта се на земљу; 12. У коме беху сва четвороножна на земљи, и звериње и бубине и птице небеске. 13. И постаде глас к њему: Устани, Петре! Покољи и поједи. 14. А Петар рече: Нипошто, Господе! Јер никад не једох шта погано или нечисто. Дела светих апостола, глава 10 А у оној кући будите, и једите и пијте шта у њих има; јер је посленик достојан своје плате; не прелазите из куће у кућу. Свето Јеванђеље по Луки, глава 10, 7. И у који год град дођете и приме вас, једите шта се донесе пред вас. Свето Јеванђеље по Луки, глава 10, 8. Ако ли вас ко од неверника позове, и хоћете ићи, једите све што се пред вас донесе[/b], и не премишљајте ништа савести ради. Коринћанима посланица прва, глава 10, 27. нигде не пише сем бубица, бар пробај confused 0110_hahaha dada клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука