Jump to content

Зашто не бисмо јели инсекте?

Guest - . . .-

Препоручена порука

Јаооо,одвратно...баш фуј  tuzansmajli8904

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Одговори 40
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Jedina mana za gurmane je što nema moče pa nema šta da odnesu Panteliji  .mislise.

A inače kožica je sve da hrska... Za kuma naravno repić

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Хвала Владане! Управо ми се било пријело неког меса, али слике ових пацова су ми убили сву жељу за јелом. Само да не постанем вегетеријанац због ових гадости  victory78

Подели на овим сајтовима

Ehm, ja radije onda i te pacove i s repovima mirno ako treba nego ovo dole:  bliss jeeee

Liče na zečeve i kuniće, isto glockaju, samo imaju duži repić, ko mišovi, hahahaha!

Svejedno su to sve glodavci, zec, kumić, pacov ili zamorče, u čemu je sad tolika razlika?

Glavno da nije živo, ne miče se, ne trza sa sobom i ne gleda u tebe dok ga jedeš ko ovo dole:

8y_lkWaP0Lw

IIaHhSNHbNg

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ehm, ja radije onda i te pacove i s repovima mirno ako treba nego ovo dole:  0442_feel

Liče na zečeve i kuniće, isto glockaju, samo imaju duži repić, ko mišovi, hahahaha!

Svejedno su to sve glodavci, zec, kumić, pacov ili zamorče, u čemu je sad tolika razlika?

Glavno da nije živo, ne miče se, ne trza sa sobom i ne gleda u tebe dok ga jedeš ko ovo dole:

8y_lkWaP0Lw

IIaHhSNHbNg

chilled monkey brains  bendoff 4chsmu1 4chsmu1

ruo8hNT.jpgruo8p1.png

fHeACLZ.jpgfHeAp1.png

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Гости

Хвала Владане! Управо ми се било пријело неког меса, али слике ових пацова су ми убили сву жељу за јелом. Само да не постанем вегетеријанац због ових гадости  pravopop

Замисли гулаш од пацова, а?  tuzansmajli8904

Иначе, нисам присталица егзотичних јела, више волим оно проверено: пасуљ, кромпир, купус...

Подели на овим сајтовима

Sad je to nama odvratno jer nikad nismo jeli, gadimo se toga jer smo tako naučeni, a u nekim zemljama je to specijalitet...

Deca u Meksiku to jedu umesto čipsa  crosseo

Jes da je mozda malo nezgodna tema, ali - dobrodosla na forum... pravopop tuzansmajli8904

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Хвала Владане! Управо ми се било пријело неког меса, али слике ових пацова су ми убили сву жељу за јелом. Само да не постанем вегетеријанац због ових гадости  4chsmu1

Замисли гулаш од пацова, а?  :)

Иначе, нисам присталица егзотичних јела, више волим оно проверено: пасуљ, кромпир, купус...

па пацов је свуда локално живинче  greengrin greengrin greengrin

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...