Jump to content

Младен Обрадовић: Нисам ја крив за насиље, него власт

Оцени ову тему

Препоручена порука

Знаш како, смета ми када јеретици себе сматраjy за православце, и о томе се овде ради. Као и када се дивљаци позивају на Христа када пале и руше, срам да их буде. А за геј лоби, и паљење скупштине и све остало: ти и такви људи кави год са су, су барем искрени, и не тврде да су хришћани, притом газећи све што је свето...

А када политичари који само пред изборе уђу у Цркву и добију по 3-4 ордења Св.Саве од СПЦ то није јерес?

Пријатељу ако имаш неке стандарде ..онда их примењуј на све..а не само према својим потребама..

Ако је Образ дивљачки..онда су и ДС,СПС и СПО...

То ми је одвратно као вернику, и као човеку, што се епископи "друже" с политичарима уместо да брину о верницима. И то ми смета, о итекако ми смета, али о томе није овде реч, те зато то и не помињем.

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 227
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Знаш како, смета ми када јеретици себе сматраjy за православце, и о томе се овде ради. Као и када се дивљаци позивају на Христа када пале и руше, срам да их буде. А за геј лоби, и паљење скупштине и све остало: ти и такви људи кави год са су, су барем искрени, и не тврде да су хришћани, притом газећи све што је свето...

А када политичари који само пред изборе уђу у Цркву и добију по 3-4 ордења Св.Саве од СПЦ то није јерес?

Пријатељу ако имаш неке стандарде ..онда их примењуј на све..а не само према својим потребама..

То ми је одвратно као вернику, и као човеку, што се епископи "друже" с политичарима уместо да брину о верницима. И то ми смета, о итекако ми смета, али о томе није овде реч, те зато то и не помињем.

па и политучари су ваљда крштени и ваљда ВЈЕРУЈУ или сада себи дајемо за право да кажемо ко је вјерник а ко не?! мени лично не смета што је примјера ради "Милорад Додик ПРЕМИЈЕР РС" одликован оредном Св Саве, с тим да опет требамо узети у  обзир ово ПРЕМИЈЕР РС јер је Влада дала паре за храмове а не Мирорад Додик или тамо неко трећи , да ли се разумјемо?!

Подели на овим сајтовима

па и политучари су ваљда крштени и ваљда ВЈЕРУЈУ или сада себи дајемо за право да кажемо ко је вјерник а ко не?! мени лично не смета што је примјера ради "Милорад Додик ПРЕМИЈЕР РС" одликован оредном Св Саве, с тим да опет требамо узети у  обзир ово ПРЕМИЈЕР РС јер је Влада дала паре за храмове а не Мирорад Додик или тамо неко трећи , да ли се разумјемо?!

Miloske je ostao bez ordena . Ali Ckrebic je dobio.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Јесте...у овој подвали и политичком процесу Младену је све у игри...

Политизовано судство које без доказа држи човека у затвору..и притисак "демократа" на суд...пуштање злочинаца на слободу..усташких, арбанашких и мухамеданских крвника...а суђење другачијој политичкој идеји..

Ово је наопако друштво које треба што пре успавати и поставити нове политичке параметре...

Пре свега националне ..у интересу Србског народа....јер је ово држава Срба..а не Цариградског Патријарха и његовог глуматања источног папе...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Уопште не схватам какве везе имају политичари са тим што се Обрадовић игра фирера...

Иначе - оно што ме у целој причи највише фасцинира је начин на који Обрадовић као последња кукавица покушава да се извуче, и остави клинце које је месецима ложио да се шибају са полицијом на цедилу...

Кад мало боље размислим - за све што сам до сада рекао о Образу најбоље аргументе су пружили управо сами образовци...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Уопште не схватам какве везе имају политичари са тим што се Обрадовић игра фирера...

Иначе - оно што ме у целој причи највише фасцинира је начин на који Обрадовић као последња кукавица покушава да се извуче, и остави клинце које је месецима ложио да се шибају са полицијом на цедилу...

Кад мало боље размислим - за све што сам до сада рекао о Образу најбоље аргументе су пружили управо сами образовци...

Jeste malo slinavo .....

Подели на овим сајтовима

Ја сам теби Ниши 100 пута објаснио да наметање фашизма као модела по којем се креће Образ је УДБ-а смислила...још када је покушавала да заустави Крстића..

Образ није ...нити је када био фашистичка организација..то што си ти прогутао ДС-СПС жваку је твој проблем политичке незрелости..

ДС је само продужетак СПС-а..опраног и европског...  dada

Народ у Србији је у све лошијем положају...и како зауставити немире..него ако удариш прво нај екстремније елементе..

Двери су успели да се извуку од линча...ДС-СПС диктатуре и један од веома паметних потеза је да се региструју као странка и заштите себе...

ГЛАСАЈТЕ ЗА ДВЕРИ!

:drugarstvo:

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Ја сам теби Ниши 100 пута објаснио да наметање фашизма као модела по којем се креће Образ је УДБ-а смислила...још када је покушавала да заустави Крстића..

Образ није ...нити је када био фашистичка организација..то што си ти прогутао ДС-СПС жваку је твој проблем политичке незрелости..

УДБА није поставила линкове за наци сајтове на званични сајт Образа. А све и да јесте - апсолутно ме не занима ко је од њих у каквом међусобном дилу...

Оно што ја као хришћанин не могу да допустим је да неко злоупотребљава Православље и Цркву као изговор за поступке и идеологију која је дијаметрално супротна свему ономе што су основне вредности Православља.

Мени није потребна ни једна политичка партија да бих умео да расудим да су насиље, мржња, тоталитаризам и кривоклетство страни Православљу исто онолико колико су му страни и кукасти крстови на заставама удружења која Образ отворено промовише...

А то што се ти примиш на свакога ко крене да продаје причу о патриотизму, па макар био и нациста, је ствар твоје листе приоритета на којој је уместо Христа на првом месту национализам...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

То што ти себе сматраш Хришћанином...није никаква референца...а посебно није на теби да браниш Хришћанство...

Оно шта ја могу радити или ти..јесте одбрана нације..на то смо позвани...а одбрану Цркве пусти Епископима и Сабору...

А линкови су постављени према организацијама које се боре за европу нација...свакако се нико из Образа неће сложити са политком фаланги или сл... али оно у чему се слаже Образ је европа нација...

Иначе у време када су линкови постављени није било слика..какве имамо данас...

То је до уредника сајта...

А ја се нисам примио...већ само стоји чињеница да се морамо борити за нашу државу...а како него политички...између осталог...

Тренутно Двери имају једино програм који је заслужио мој глас...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

To sto ti nameravas da glasas za Dveri samo potvrdjuje da izmedju njih i fasista iz Obraza nema razlike. A inace prvi put sam dosao u kontakt sa OPbrazom jos 1995 i jos tada su me celnnici "nafilovali" pricama o velikom Hitleru.

Smesno je reci o podvali UDBE da su oni fasisti; kada Obraz i jeste produkt UDBE. Moras biti tezak muflom pa nas ubedjivati da je njima fasizam podmetnut; jer ako posetis site odmah se uveris sta ta bagra zastupa; a ako ih upoznas onda ti je tek posebno jasno.

A na svakom je da brani Hriscanstvo od takvih. I potpuno se slazem sa Nishizawom; ako neko u Srbiji pravi stetu Pravoslavnoj crkvi ; onda su to likovi poput Obrazovaca koji ubedjen sam to rade namerno i svesno. I ne samo Crkvi vec i i srpskoj naciji.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Оно што ја као хришћанин не могу да допустим је да неко злоупотребљава Православље и Цркву као изговор за поступке и идеологију која је дијаметрално супротна свему ономе што су основне вредности Православља.

Мени није потребна ни једна политичка партија да бих умео да расудим да су насиље, мржња, тоталитаризам и кривоклетство страни Православљу исто онолико колико су му страни и кукасти крстови на заставама удружења која Образ отворено промовише...

А то што се ти примиш на свакога ко крене да продаје причу о патриотизму, па макар био и нациста, је ствар твоје листе приоритета на којој је уместо Христа на првом месту национализам...

Не ваља везивати хришћанство за партијске идеологије како националне тако и оне друге. Није ни политичка коректност и амерички рецепт толеранције израз хришћанске љубави. А тек политички рецепти типа демократија и људска права .... којешта.

Подели на овим сајтовима

To sto ti nameravas da glasas za Dveri samo potvrdjuje da izmedju njih i fasista iz Obraza nema razlike. A inace prvi put sam dosao u kontakt sa OPbrazom jos 1995 i jos tada su me celnnici "nafilovali" pricama o velikom Hitleru.

Smesno je reci o podvali UDBE da su oni fasisti; kada Obraz i jeste produkt UDBE. Moras biti tezak muflom pa nas ubedjivati da je njima fasizam podmetnut; jer ako posetis site odmah se uveris sta ta bagra zastupa; a ako ih upoznas onda ti je tek posebno jasno.

A na svakom je da brani Hriscanstvo od takvih. I potpuno se slazem sa Nishizawom; ako neko u Srbiji pravi stetu Pravoslavnoj crkvi ; onda su to likovi poput Obrazovaca koji ubedjen sam to rade namerno i svesno. I ne samo Crkvi vec i i srpskoj naciji.

Лео свој политички став није потурао под хришћанске врлине.

Треба бити поштен када се напада супарник.

Подели на овим сајтовима

Не ваља везивати хришћанство за партијске идеологије како националне тако и оне друге. Није ни политичка коректност и амерички рецепт толеранције израз хришћанске љубави. А тек политички рецепти типа демократија и људска права .... којешта.

Ja se ubih objasnjavajuci pojedinima da je demokratija jedno a ljudska prava drugo, al' ne vredi ....

Подели на овим сајтовима

:cheesy: joooj facenew22222222 facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog Zee brate-druze. Opet si lose spavao? Uvece treba piti Jagodinsko joooj, od Jelena boli glava.

Ja sam mislio Zee da si ti covek modernih shvatanja a ti si sav u nekakvim zaverama, nekakve UDBE neston formiraju, organizuju ...

Mani se toga Zee, komunizam je 'davno propao kod nas. Jos pre Milosevica. Nema vise Kominterne. Ustvari nema one iz Moskve ali ima one iz Briela i Srbija je puna novih aparatcika. Briselskih.

facenew22222222 :cheesy:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...