Manolis Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Остати или напустити Србију? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Brat preko Drine Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 OČE UŠAO SAM I VI STE ME BLOKIRALI NA G+??? Mihajlo Baldic odblokirajte me imam pitanja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Био неки баг... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 https://www.pouke.org...180#entry724615 pozdrav od ekipe sa razbibrige Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 ja sam se prisaltao samo da slusham oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 sta bi ispade oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 искључио сам се ако неко има још ко би хтео да се укључи има сад једно место Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Ja sam se nakacio bio preko googla ali nisam znao da je to samo za ukljucivanja oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Поздрав за каракас ! Не није проблем оче из Каракаса , коментар је на месту и сам сам стекао утисак да сам мало жешће поставио питање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Pametni momci! Neka ih Gospod sačuva! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Хвала свима који су вечерас били са нама... Спремите се веома брзо за "Севдах бејбe"... Anette and Ратко :( је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 5, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Anette је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 ljuljaj, ljuljaj! МАРКО Мaленчић and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 Севдах? ЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕСССССС! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Октобар 5, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 5, 2012 ljuljaj, ljuljaj! лодило w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука