Дејан-Марковић Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Око 100 активиста непознатог порекла (вероватно из жена у црном, педерских организација и анархисти) добро организованих, извело велику провокацију и контра-акцију против изложбе и скупа Иницијативе за забрану абортуса 07.09.2014. Полиција немоћна против њих - појачање које је позвано није дошло. Стајали су чак 2 сата са својим натписима у корист абортуса, од којих је већина била веома примитивног садржаја. Волонтери против абортуса остали потпуно прибрани и хладни, па се контра-скуп временом осуо и ишчезао, а њихове плакате које су оставили на земљи је покупила градска чистоћа и бацила у смеће. Грађани пре, за време и после ове провокације давали потписе подршке Иницијативи за забрану абортуса. "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 8, 2014 Гости Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Животомрсци... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Животомрсци... Одличан израз nana, Trifke and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Животомрсци...Jel si uspeo da pročitaš ove plakate sto su nosili ? Trifke and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Опрости им Боже јер не знају шта раде. Trifke, nana and MikiFukushima је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Baš ružno. Mogli su da izaberu neki drugi dan. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Ne kapiram zasto bi npr gejovi bili za abortus?! Pitanje abortusa nije iz domena seksualnih sloboda, bar po meni. To je mnoogo, mnogo vaznije pitanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Ne kapiram zasto bi npr gejovi bili za abortus?! Pitanje abortusa nije iz domena seksualnih sloboda, bar po meni. To je mnoogo, mnogo vaznije pitanje. Да се не зезамо...гејеви и њихова удружења уз нво као што су жене у црном,анархисте и слично су увек и свагда у свакој причи против ако макар личи на нешто патриотско или је не дај Боже везано за цркву. И то је стално,не заборави да ти гејеви су исто на протестима где се позива на то да се Космет призна,то је још мање питање сексуалне слободе. Да се разумемо причамо о геј организацијама,оним који праве параде и остало. Један од транспарената је био и хоћу здрав и бесплатан абортус... Свака част за прибраност људи,са тиме што је сниматељ требао сваку фацу да сними и окачи на нет. И само се питам,шта би се десило да њима овако неко упадне на неку манифестацију и кроз какво блато би тај који би се то усудио прошао. Tristatri, Пг, Agaton Vuzman and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Да се не зезамо...гејеви и њихова удружења уз нво као што су жене у црном,анархисте и слично су увек и свагда у свакој причи против ако макар личи на нешто патриотско или је не дај Боже везано за цркву. И то је стално,не заборави да ти гејеви су исто на протестима где се позива на то да се Космет призна,то је још мање питање сексуалне слободе. Да се разумемо причамо о геј организацијама,оним који праве параде и остало. Један од транспарената је био и хоћу здрав и бесплатан абортус... Свака част за прибраност људи,са тиме што је сниматељ требао сваку фацу да сними и окачи на нет. И само се питам,шта би се десило да њима овако неко упадне на неку манифестацију и кроз какво блато би тај који би се то усудио прошао. Gle, prica oko abortusa za mene nije vezana za crkvu, naciju, politiku i slicno, stvar je cisto pitanje etike i zdravog razuma. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Ја нисам написао да је то везано за мене,тебе,већ за њих они у томе виде оно што сам написао,патриотску причу,цркву,па тамо неке иконе,па речи светитеља,ћирилица,па патријарх који је против абортуса.. они су пре свега зато против. Дејан-Марковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Oprosti im Bože jer ne znaju šta rade. ps. Око 100 активиста непознатог порекла !!? kog su još u to uračunali. Brojka je dvostruko "naduvana" a ovih što su obrnuli krug izbojah oko 54-5. pss. Čini mi se da u povorci preovladavaju jako mladi ljudi :cmizdrenje: Trifke је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Blagoje Jovovic Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Исти сој људи је у центру Београда организовао изложбу слика осведоченог шиптарског терористе. Људи су се побунили и хтели да протествују али нису могли да приђу тој галерији па једно пар километара,било више полиције него народа. Али онда кад ти исти људи протествују против противника абортуса ?! онда два полицајца смирују ове остале који су у великој мањини. Она мучена мајка што носи своје дете на протест,сећам се ратног војног инвалида који је своју децу која су приде имала око 10 година водио са собом на разноразне патриотске скупове,заговорници "слобода" су му месецима претили и позивали органе да му одузму децу јер их користи за тако нешто. Вазда Србија подељена на заштићене лицимере и нормалне људе. Ронин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Септембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Brojka je dvostruko "naduvana" a ovih što su obrnuli krug izbojah oko 54-5. pss. Čini mi se da u povorci preovladavaju jako mladi ljudi Ово је снимљено на самом почетку њиховог "перформанса". nana је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Септембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2014 Ја нисам написао да је то везано за мене,тебе,већ за њих они у томе виде оно што сам написао,патриотску причу,цркву,па тамо неке иконе,па речи светитеља,ћирилица,па патријарх који је против абортуса.. они су пре свега зато против. Ne znam da li si me razumeo, samo sam se zapitao otkud bi takav nacin razmisljanja mogao biti god homica. Jednostavno, ako svoj stav za abortus zasnivaju samo zato sto je crkva protiv abortusa, onda bi mogao reci da su jako glupi. A prosto ne zelim da generalizujem tako jednu grupu ljudi na osnovu seksualnog opredeljenja. E sad, jedino sto mi pada na pamet ( ne znam da li je to u praksi moguce) je da osoba koja ne veruje ni u sta potpuno gubi bilo kakav moralni sistem u glavi, te mu je tako ubistvo ista stvar kao neke normalne svakodnevne stvari koje radimo. Ali ne zelim da verujem da tako nesto postoji, pogotovo u masovnom broju. Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука