Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Многи су већ навикли да почетком сваког месеца се пшојави нови "ЖРУ" и са на нестрпљењем га чекају. Ево, први ја 4chsmu1 . Поставим га као позадину, видим када је који празник, када треба да се пости, да се мрси... ма ништа без ЖРУ календара Нисам нешто био креативан у измишљању текста за овак календар, па сам прекопирао од прошлог месеца. stadaradim Дакле: 800*600 а ево и других димензија: 1024x768 http://i54.tinypic.com/10xx553.jpg 1600x900 http://i55.tinypic.com/2z7kiyv.jpg 1680x1050 http://i55.tinypic.com/33zehwl.jpg (када вам се слика отвори кликните на њу десним кликом миша, па на save as и запамтите у вашем рачунару и потом поставите као позадину) Јавите овде како вам се допада календарчић 1000000001010 Ваш zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 pretpostavljam da treba da piše umest februara MART 1000000001010 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Veliki 1000000001010 Samo da se promeni u MART stadaradim http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Види стварно! stadaradim А таман смо пазили да не погрешимо у данима! Будите ту, стиже нови календар у најкраће време. 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 27, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Ево, промењено је. Мислим да би био ред да буде један аплауз за брзину, мада и не мора. Заправо, боље не. 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Фебруар 27, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2011 Ево, промењено је. Мислим да би био ред да буде један аплауз за брзину, мада и не мора. Заправо, боље не. whackado greengrin klapklap klapklap klapklap klapklap klapklap ekstra whackado prstgore klapklap klapklap 1000000001010 stadaradim 4chsmu1 zru 0304_smile4 0442_feel http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Veliki мајкл Samo da se promeni u MART мајкл тја, људи смо па грешимо мајкл "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Госпођица Марпл Написано Фебруар 28, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Јако леп календар! 4chsmu1 joooj Јеси ли утеху делила људима као чисту свету водицу? Јеси ли увек на грудима савести носила Богородицу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2011 Јако леп календар! greengrin klapklap .hvala. Јесте, наш дизајнер је као и увек одрадио (ла) одличан посао. prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 4, 2011 Пријави Подели Написано Март 4, 2011 ја сам га тек сада преузела...стварно је супер! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha .mislise. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука