Првослав Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Ево "доказа" о познавању православне теологије које имају" бранитељи" монаха Артемија.Колико су само увреда и каквим су све именима називали митрополит пергамског Јована Зизјуласа.А колико су тек осуђивали његово богословље.И онда је један наш брат одлучио да постави на ФБ страницу "ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА -ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ" текст митрополита Јована Зизијуласа "синтеза светог Максима Исповедника" али са потписом "владике Артемија".Наравно није ни споменут Зизјулас.Све ово је урађено са лажног профила јер сам и ја и тај брат "одавно" бановани са те странице."Одушевљење са текстом "владике" Артемија" које је изазвано код Артемићана свим добрим познаваоцима прилика у Нашој Цркви је изазвало смех до суза.Ево погледајте.http://www.facebook.com/album.php?aid=29997&id=100001543867628 и овај линк http://www.facebook.com/album.php?aid=27857&id=100001859463743 0442_feel eheeeej 319.gif "Да сви једно буду,као ти Оче,што си у мени и ја у теби,да и они у нама једно буду да свијет вјерује да си ме ти послао"(ЈН 17 гл-21 стих) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Људи, гледајте ову бруку и крстите се левом и десном руком! Ово показује чиме се руководе артемити. Показују да је њихова "вера" једно јадно и бедно, фанатично идолопоклонство, култ личности, гуруизам. Они просто обожавају Артемија, онако како секташи обожавају своје вође које су им испрале мозак. confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='eheeeej' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='brokoli' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> confused-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='confused1' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Првослав Написано Фебруар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 http://www.facebook.com/photo.php?fbid=149221565139305&set=a.136282599766535.23188.100001543867628&ref=nf 0442_feel eheeeej 319.gif brokoli confused1 confused1 confused confused confused confused confused confused confused confused confused confused smej.gif smej.gif smej.gif "Да сви једно буду,као ти Оче,што си у мени и ја у теби,да и они у нама једно буду да свијет вјерује да си ме ти послао"(ЈН 17 гл-21 стих) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQjpr6--YFiuWaE30DEiTSFRbL-32QJ06dPelyUx8gXiScuBlQ2&t=1 Ма, волеће они мене. Само да променим име у Артемије! Чеда моја паметна, како препознају светоотачку теологију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mudrov Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Ma rekoh ja da to vode deca. Kakvi monasi,kakvi teolozi. Ali opet su te provalili,i obrisali ti prilog, a ne bi se reklo da je odusevljenje, jer se vidi da je pored tebe lajkovalo jos dvoje. Evo me tamo i ja to ne vidim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Предлажем да се ова операција назове "Зизи у Змајевом гнезду". sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Цитат Ma rekoh ja da to vode deca. Kakvi monasi,kakvi teolozi. Ali opet su te provalili,i obrisali ti prilog, a ne bi se reklo da je odusevljenje, jer se vidi da je pored tebe lajkovalo jos dvoje. Evo me tamo i ja to ne vidim. Наравно да су обрисали када су видели нашу реакцију и укапирали да су насанкани. Знаш ли ко то води? Дудуци, трабанти и тутумракови. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Првослав Написано Фебруар 25, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Цитат Ma rekoh ja da to vode deca. Kakvi monasi,kakvi teolozi. Ali opet su te provalili,i obrisali ti prilog, a ne bi se reklo da je odusevljenje, jer se vidi da je pored tebe lajkovalo jos dvoje. Evo me tamo i ja to ne vidim. Али којих двоје!!!Ксенија Андрејевић и Данило Донале ,а на фотки ПДЉ и Небојша Мирковић,они ми неличе на децу.Сви који прате ту страницу знају какви су то ликови.А откривен је лажни профил тако што се појавио ПРАВИ Бора Србиновић.Било је питање времена али и ово је више него довољно. sHa_sarcasticlol "Да сви једно буду,као ти Оче,што си у мени и ја у теби,да и они у нама једно буду да свијет вјерује да си ме ти послао"(ЈН 17 гл-21 стих) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Дакле, "ЗИЗИ У ЗМАЈЕВОМ ГНЕЗДУ" http://www.youtube.com/watch?v=80IawTzr89A&feature=related smej.gif sHa_sarcasticlol smej.gif sHa_sarcasticlol smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif Ово је генијално! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 25, 2011 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Колико је смешно, толико је и тужно. Ово управо говори шта је секта артемита. Ту нема шта да ико размишља- реко авва и то је! Тако је било и у комунизму и зато смо страдали. Искрено, не знам да ли да се смејем или да плачем. П.С. Да је срећа да се бивши владика Артемије мало више бавио светим Максимом, не би до овога дошло. Suzana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Glupost i retardacija artemita razoblicena! sHa_sarcasticlol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Треба разобличавати њихову глупост, не би ли се како освестили они наивни а искреног срца, који су изманипулисани. Мени није жао пакосних људи који свесно раде на рушењу Цркве, али ми је јако жао искрених душа које су подлегле секташкој пропаганди. Ради њих овакве "акције" имају смисла. Нека виде са каквим "величинама" имају посла и какви им "духовници" соле памет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 25, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2011 Али коментар "великог грешника" (амартолос мегали) је најоригиналнији. Какво бритко тумачење "авине" еклисиологије. 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука